рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У ЧОМУ ЗУСТРІЧАТИ РІК КОЗИ, ДЕ І ЯК?

Ах, які суперечки йдуть - так який же рік все-таки гряде Ах, які суперечки йдуть - так який же рік все-таки гряде? Зеленої Кози або Синього Козла? Давайте подивимося на питання інакше-візьмемо та й об'єднати цю прекрасну парочку! Адже нам зараз дуже цікаво определіться- в якому вбранні зустрічати новий рік, з якою зачіскою, які страви поставити на святковий стіл? З огляду на той факт, що стихія року-дерево., А зелений колір иньский, то наша Козочка хоче бути одягнена в м'які, як трава, одягу, з натуральних матеріалів -бархат, замша, кашемір, синтетикою краще знехтувати, можна вбратися в плаття з натуральних ниток, а їх кольори-смарагдові, морської хвилі, ніжні бежеві, кремові, тоді як Синій Козел віддасть перевагу більш щільні матеріали, але неізменно- натуральні-шерсть (костюм), драп (пальто), повсть (капелюх), добре в цьому році хизуватися в правильно підібраних краватках. Сорочки повинні бути ідеально відпрасовані, начищені туфлі і акуратна стрижка-важливі як ніколи. Костюм є не обов'язковим, прекрасно підійде і светр в комплекті з джінсамі.Мужской святкове вбрання буде хороший в бежевих відтінках, а в синіх кольорах-це-щось неймовірне, оргинальний і карколомне, головне-вбратися -утонченно і зі смаком, адже наша парочка повинна виглядати вишукано і розкішно, без страз і люрекса- в цьому році мішура не до місця. Комфорт і зручність в наряді однозначно задобрить наш чарівний новорічний символ))
Зачіска -вимагає акуратності в укладанні локонів, можливі зачіски з кісок, завитків, головне не виглядати прилизаним, і тим більше, враховуючи, що екстравагантність властива цим милим тваринам, можемо порадити жінкам на бездоганною зачісці виділити хвацько пасмо і нанести на неї туш синього кольору , а чоловікам порадимо підфарбувати вуса і борідку)))
Аромати- польових квітів, дерева, моху, зелені, лугових квітів і рослин-полину, волошок, конвалія, запашний горошок, лаванди, свіжоскошеної трави.
Мейк-ап потребують ніжності, делікатності і почуття міри, вітається максимальна природність з натяком на грайливість, а якщо вийде трохи богемно- це тільки вітається.
Аксесуари для наряду радимо підбирати з бурштину, смарагду, дерева, перлів.
Вся принадність у тому, що при зустрічі нового 2015 року можна виглядати як аристократично, так і в фольклорному стилі-з дерев'яними шпильками, зі стрічками у волоссі, з фантазійними хвостиками і косичками, з прикрасами-дзвіночками, кулонами з зображеннями господині року, встетіть новий рік в романтичному ажурі і вовняний шалі-можна все, тут найважливіше-який смак і закінченість образу, і само-собою- відмінний манікюр-прі будь-якому наряде.Небрежность і неакуратність неприпустимі, адже наша парочка Смарагдова Козочка і Синій Козел вельми охайні і гидливі-так ми плавно переходимо до столу, дорогі гості)) Посуд-тільки біла, прикраси-натуральні, напої-тільки свежіе- морси, крюшони, грог, і тп, страви-зелень, фрукти, овочеві закуски-рай для вегетаріанців, адже на столі не повинно бути барбекю, шашликів, або рагу з молодого ягняти, погодьтеся)) Зате сирно-овочеві рулети і грибні страви порадують вас своєю легкістю і користю, листкові овочеві закуски будуть до місця, як і фруктово-ананасні суміші. персики, помідори в сирному клярі, з обязательного- багато зелені, салати, заправлені сметаною, кілька видів сиру і цікаве сирне блюдо типу сирного крему або сирнічкі.
Подарунки рекомендуємо дарувати оригінальні, яскраві і навіть екстравагантні, а якщо сама вечірка буде проходити за містом-то Козочка буде просто в захваті-це ж яка прелесть- і санки і лижі, і банька-ох Яке диво відчути контраст температур: після баньки да в сугробчік, так поскакати навколо ялинки молодим козликом, а кізоньки можуть здивувати самих себе граціозно- Шкодная кан-каном-веселися, народ! РІК КОЗИ НАБЛИЖАЄТЬСЯ !!!

Ах, які суперечки йдуть - так який же рік все-таки гряде?
Зеленої Кози або Синього Козла?
Адже нам зараз дуже цікаво определіться- в якому вбранні зустрічати новий рік, з якою зачіскою, які страви поставити на святковий стіл?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com