рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У чому зустрічати Новий рік 2017 (рік Півня) за знаками зодіаку?

  1. Колірна палітра наступаючого року
  2. Фасон - ваша друга натура
  3. Зачесатися, нафарбуватися і не забути про аксесуари
  4. У чому зустріти Новий рік кожному знаку зодіаку
  5. Овен
  6. Телець
  7. Близнюки
  8. рак
  9. Лев
  10. Діва
  11. ваги
  12. Скорпіон
  13. Стрілець
  14. Козеріг
  15. Водолій
  16. риби

Вибір новорічного вбрання - животрепетне питання для переважної більшості прекрасної половини людства

Вибір новорічного вбрання - животрепетне питання для переважної більшості прекрасної половини людства. Стало доброю традицією, узгоджувати його з характером головного символу китайського Гороскопа.

У 2017 році тотемом стане Червоний Вогненний Півень. Радує, що він змінить Мавпу того ж забарвлення. В принципі, можна використовувати торішній образ, підретушували його яскравими деталями. Але, якщо ви хочете почати дійсно нове життя, забудьте про вчорашнє і пориньте в сьогоднішній передсвятковий шопінг з азартом, властивим Півневі. Невелика шпаргалка з фото, що враховує всі нюанси, допоможе чітко зрозуміти, в чому зустріти Новий рік 2017, і як догодити вогненному господареві.

В цій статті:

Вчіться у Півня: весняний антураж і особистий комфорт

Згадайте горду птицю, що не сумніваються в своїй досконалості, і починайте вживатися в образ. Петушок будинків, господарських, моторний, і в той же час - це чепуристий франт, ласий на все яскраве. Ні ефектний хвіст, ні помітне оперення не заважають йому займатися масою справ одночасно.

У півнячу новорічну ніч категорично забороняється відсиджуватися в куточку сірою мишкою. Войовничий красень заклює і, при розділі удачі, обійде вас стороною.

Наряд на Новий рік Півня повинен бути:

  • зручним;
  • стильним;
  • модним;
  • яскравим або вишукано-витонченим;
  • продуманим до дрібниць.

Вітаються легкі, хвилясті тканини - натуральний шовк, шифон, оксамит; золоті прикраси у великій кількості, блискітки, люрекс; екстравагантні аксесуари, зачіски, макіяж. Але не забувайте про почуття міри і гармонії. Вульгарність для Півня - не комільфо.

Колірна палітра наступаючого року

Червоний Вогненний Півень проявляє щедрість у всьому. Він дозволяє модницям зустріти чарівний свято в тому кольорі, який найкращим чином гармонує із зовнішністю. Чому так, якщо основний фон червоний?

По-перше, цей чудовий колір має масу відтінків:

  • рожевий,
  • кораловий;
  • червоний;
  • бордовий;
  • теракотовий .;
  • малиновий.

;   малиновий

По-друге, Півень Вогняний, а значить, у вашому розпорядженні вся гама півтонів розгорається і затухаючого полум'я:

  • жовтий;
  • помаранчевий;
  • сині сполохи;
  • зелені іскри;
  • золотий;
  • сріблястий;
  • сірий.

жовтий;   помаранчевий;   сині сполохи;   зелені іскри;   золотий;   сріблястий;   сірий

Чи не побачили свій улюблений колір? Не сумнівайтеся, він знайдеться в забарвленні півнячого хвоста:

  • чорний;
  • білий;
  • фіолетовий;
  • смарагдовий;
  • пастельні відтінки.

чорний;   білий;   фіолетовий;   смарагдовий;   пастельні відтінки

Хорошим вибором стануть принти - геометричні, в стилі «печворк», горох. Під забороною малюнки, що імітують хижий окрас сімейства котячих і рептилій. Не можна розраховувати на прихильність віртуального гостя, зустрічаючи його в наряді ворога.

Фасон - ваша друга натура

Півень розуміє толк в жіночій красі, а найкращим чином її демонструє Новорічна сукня . Який фасон віддати перевагу - залежить від вашого стилю і місця, де збираєтеся зустрічати свято. Витонченому естету, господареві року, більше подобаються довгі моделі витонченого силуету:

  • облягаючі;
  • Напівприталені;
  • з пишною спідницею;
  • з високими розрізами;
  • з відкритими плечима або глибоким декольте.

облягаючі;   Напівприталені;   з пишною спідницею;   з високими розрізами;   з відкритими плечима або глибоким декольте

Якщо це не ваш варіант, що не заганяйте себе в вузькі рамки. Підберіть ефектне коктейльне плаття або практичне, з прицілом на майбутнє, але підкреслює достоїнства фігури і не позбавлене кокетства. Уникайте тільки абсолютно нецікавих, мішкуватих, «сумних» моделей бляклих кольорів.

Уникайте тільки абсолютно нецікавих, мішкуватих, «сумних» моделей бляклих кольорів

Чи відчуваєте себе в сукнях ніяково? Можна, можливо зустрічати Новий рік в стильному комбінезоні, облягаючих штанцях і яскравому топі. Бажаєте підкоригувати форми - «упакуйте» нижню частину фігури в струмує, вільний кльош від стегна або коліна.

Бажаєте підкоригувати форми - «упакуйте» нижню частину фігури в струмує, вільний кльош від стегна або коліна

Комплект з спідниці з блузкою теж має право на існування. У новорічному виконанні цей наряд вимагає ефектною взуття. Небажано дублювати строгий офісний варіант - спідниця-олівець або пряма і кофточка з мінімумом декору. Виберіть модне плісе або гофре, оригінальні складки, оборки, волани, що летять моделі з блискучих тканин.

Виберіть модне плісе або гофре, оригінальні складки, оборки, волани, що летять моделі з блискучих тканин

Зачесатися, нафарбуватися і не забути про аксесуари

Продумайте образ заздалегідь і запасіться всім необхідним для новорічної зачіски і макіяжу. Ви не Попелюшка, якій відведено для балу пару годин. Має бути зустріти Новий рік Півня, який не проти повеселитися всю ніч. Волосся не повинні перетворитися в бурульки, а особа в попливли маску.

Вогненної птиці подобаються складні зачіски, але не монументальні споруди.

Головне - легкість і невимушеність. Їх довгого волосся можна зробити ефектні хвости і кіски, середні укласти м'якими локонами, короткі стрижки зафіксувати стайлингом, злегка наїжачити, поекспериментувати з чубчиком. Використовуйте яскраві шпильки, обідки, стрічки, намисто.

Макіяж допустимо помітний, з блискітками, мерехтливим ефектом. Не перестарайтеся з «бойової розфарбуванням», акцентуйте або губи, або очі. Не пошкодуйте часу на святковий манікюр . Прикрасьте нігті новорічними малюнками, стразами, зображеннями півника, якщо дозволяє костюм.

Аксесуари Нового року 2017 - це оригінальність, добротність, блиск. З металів краще золото - великі сережки з підвісками, об'ємні браслети, кільця, кольє. Коштовні камені - насичених кольорів або діаманти, які півнячий око не пропустить. Якщо біжутерія, то тільки якісна і дорога, ніякої пластмаси.

Вишуканим доповненням стануть маленькі капелюшки з пір'ям, шарфи-боа, хустки і палантини. Головна прикраса жінки - стильна сумочка. Підберіть для цього випадку золотистий клатч або саму екстравагантну модель, яку зможете знайти. Не забувайте про гармонію з нарядом і способом в цілому.

У чому зустріти Новий рік кожному знаку зодіаку

Наряди, зачіска, аксесуари, підібрані за гороскопом, принесуть вам подвійне заступництво, допоможуть зустріти Новий рік за всіма правилами і заручитися підтримкою зірок. Шукайте рекомендації для свого знака зодіаку і застосовуйте родзинки в справі.

Овен

Овнам призначене блищати і зустріти Новий рік 2017 червоному. Який відтінок вибрати - підкаже ваша вогненна натура. Наряд повинен бути максимально закритим. Глибоке декольте вечірнього або коктейльної сукні може накликати проблеми і втрати на любовному фронті.

Телець

Від розсудливих Тельців зірки чекають неординарних вчинків. Спробуйте просто підірвати оточення екстравагантним виглядом, і біла смуга удачі не змусить себе довго чекати. Оригінальними повинні бути прикраси, манікюр, взуття і навіть манера поведінки.


Близнюки

У новорічну ніч 2017 Місяць входить в знак Близнюків, так що ви в фаворі. Червона шпилька або квітка у волоссі - знак для зірок і Півня. Якщо готові до змін, не забудьте про цю важливу деталь і станьте яскравими, активними, помітними. А колір сукні нехай притягує погляди.

рак

Раків зірки хочуть бачити в карнавальному костюмі. Таким чином ви зможете відповідати своєму головному кредо - не демонструвати емоції і помічати найменші деталі в оточуючих. Обстановка не має - надіньте новорічну маску зі стразами і пір'ям.

Лев

Царствені Леви звикли підкорювати і панувати. Ви можете зустріти Новий рік в тому, що захочеться надіти в останній момент. Навіть якщо заздалегідь приготовлений наряд залишиться незатребуваним, головне - душевну рівновагу, гармонія образу, достаток собою.

Діва

Дівам належить утвердитися в своїй жіночності, скромності і м'якою ніжності. Вибирайте для новорічного вечора спокійні тони сукні, манікюру, макіяжу, елегантні фасони, непомітні аксесуари. Господар року не пройде повз, він цінує ваш шарм і справжню витонченість.
Дівам належить утвердитися в своїй жіночності, скромності і м'якою ніжності

ваги

Терезам рекомендується зіграти на контрасті. Візьміть за основу актуальний червоний колір і доповніть його ефектним чорним, сяючим золотим або яскравим зеленим. Сам великий оригінал, Півник оцінить вашу здатність врівноважувати протилежності і буде сприяти весь рік.

Скорпіон

Скорпіони зможуть завоювати прихильність покровителя, блиснувши фантазією. У вашій зовнішності повинна бути родзинка, та ще й яка! Ефектне перо в волоссі, оригінальний фасон, тканина з незвичайним декором, унікальні аксесуари - здивуєте господаря року і отримаєте сповна.

Стрілець

Новорічна ніч дає шанс жінкам Стрільцям зустріти свято в ролі красуні-вамп. Екстравагантне міні, розрізи до нескінченності, ефектні декольте, прозорі тканини, сміливі поєднання, помітні аксесуари, яскравий макіяж - вам дозволено все, і це забезпечить фінансове благополуччя. Тільки зробіть образ цілісним, не за принципом «все краще відразу».

Козеріг

Козероги просто зобов'язані проявити свою індивідуальність і художній смак. Зробіть незвичайний новорічний макіяж, акцентуйте руки максимальною кількістю прикрас, в іншому образ нехай буде трохи стриманим, в одній колірній гамі.


Водолій

Заводним оптимістам Водоліям зірки радять притримати невгамовну енергетику і, як не дивно, поберегти коліна. Одягніть довга сукня в підлогу або штани. Неодмінна умова - костюм повинен бути яскравим, помітним, але не викликає, аксесуари помітними і ефектними.

риби

Рибам бажано зустріти свято у всьому новому. Стиль - абсолютно будь-який, краще в пастельних тонах. Доглядати можна заздалегідь, а от купувати до другої половини грудня не слід. Це допоможе залучити гроші в будинок. При виборі керуйтеся виключно емоціями.

У чому зустрічати Новий рік 2017 - справа особистих уподобань і смаку У чому зустрічати Новий рік 2017 - справа особистих уподобань і смаку. Головне - позитивний настрой в очікуванні свята. Покажіть Вогненному господареві, що ви йому раді, проводите Червону Мавпу з вдячністю, і знаки-покровителі нагородять вас удачею. А все інше складеться, варто тільки захотіти.

Чому так, якщо основний фон червоний?
Чи не побачили свій улюблений колір?
Чи відчуваєте себе в сукнях ніяково?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com