рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що надіти на Новий рік 2016? 17 ідей для вечірки!

  1. Плаття на Новий рік 2016
  2. Сукня червоного кольору на Новий рік 2016 (або його відтінків)
  3. Мереживне плаття на Новий рік 2016
  4. Вечірні та коктейльні сукні на Новий рік 2016
  5. Маскарадні та карнавальні костюми на Новий рік 2016


У чому зустрічати Новий рік 2016

У чому зустрічати Новий рік 2016? Яке плаття краще вибрати для цього найкрасивішого і трохи чарівного свята? Як одягнутися, щоб сподобатися, а ще краще - справити враження - на творчу і навіжену Червону вогняну мавпу, яка, згідно з китайським гороскопом, буде господинею 2016?

Новий рік в принципі, і особливо - цей, 2016-тий - рік Червоної вогняної мавпи - зобов'язує до того, щоб вибрати сукню заздалегідь. Справа в тому, що Червона вогняна мавпа - істота темпераментне, творче і непередбачуване, і для того, щоб встигати за змінами, що обіцяє всім нам майбутній рік, дуже важливо налаштуватися на одну хвилю з цим креативним і незвичайною твариною. І саме тому ми радимо вам підготувати себе до внутрішніх змін вже зараз.

Згідно з європейською традицією, мавпа - це якийсь аналог блазня і нечистої сили, і одночасно - художника, поета або музиканта. Починаючи з середньовіччя мавпу вважають алегорією самого мистецтва, тому що вважалося, що художники лише наслідували того, що створено природою.

Зовнішній вигляд для Мавпи має величезне значення. Яскравість образу і навіть якась маскарадні аутфіта - практично обов'язкова.

У той же час, вечірня сукня, а також аксесуари і прикраси, які ви виберете на святкування Нового року 2016, ні в якому разі не повинні бути кричущими і несмачними. Евеліна Хромченко стверджує (і ми з нею згодні на все 100%), що екстравагантність і елегантність - це антоніми. Так ось, в Новорічну ніч 2016 ці якості краще поєднати :)

Плаття на Новий рік 2016

Почати змінюватися, щоб встигати за змінами, які обіцяє принести наступний рік, ми радимо з зовнішнього образу і вибору сукні на Новий рік 2016. У новому і, можливо, незвичному для вас образі ви обов'язково відчуєте внутрішні зміни в собі.

Звичайно, Червона вогняна мавпа обожнює червоний колір. При цьому абсолютно неважливо, яким буде колір вашого плаття. Щоб підіграти господині 2016- го року, досить включити в образ червоний / малиновий / помаранчевий / фіолетовий / бордовий аксесуар або ... нафарбувати губи помадою вашого улюбленого відтінку червоного.

Сукня червоного кольору на Новий рік 2016 (або його відтінків)

Новий рік - чудова нагода блищати, виблискувати і сяяти. І особливо, якщо ви збираєтеся зустріти його в галасливій компанії друзів, знайомих і просто приємних людей, скажімо, в клубі або в ресторані.

І особливо, якщо ви збираєтеся зустріти його в галасливій компанії друзів, знайомих і просто приємних людей, скажімо, в клубі або в ресторані

Плаття до підлоги для святкування Нового року 2016

Будь-який відтінок червоного, включаючи благородний насичений і наймодніший колір 2015 го року марсала - і світлий рожевий, він же Roze Quartz - колір 2016- го року по Pantone - підійде. Зупиніть свій вибір на тому відтінку червоного, який вам найбільше підходить.

Новий рік той випадок, коли доречна всіляка мішура і блискучі паєтки: Мавпа-то вогненна, та ще й червона! При цьому якщо ви не вірите в гороскоп, але при цьому молоді, надягайте що-небудь схоже - не для мавпи, а виключно для образу, см. Фото:

Фото:

Стильне плаття з паєтками для новорічної вечірки

Дуже стильно виглядає червоне довга сукня-сорочка, при цьому я не впевнена, чи потрібні настільки високі шпильки до нього:

Червона сукня-сорочка міді для новорічного торжества 2016

Червона сукня-сорочка міді для новорічного торжества 2016

Червоні сукні сподобаються Червоної вогняної мавпі!

Мереживне плаття на Новий рік 2016

А, можливо, вам варто вибрати мереживне плаття? Якщо так, то ми рекомендуємо погортати сторінки інтернет-магазинів і купити найбільш підходящу до образу маску, можна ажурну як на фото, але необов'язково. Головна умова - вона повинна гармонійно вливатися в обраний вами образ.

Швидше за все, весь вечір ви не будете в масці, але незабутнє перше враження і горезвісний wow-effect справите однозначно.

Сукня з мережива і аксесуари, включаючи ажурну маскарадну маску

Вечірні та коктейльні сукні на Новий рік 2016

Вечірні та коктейльні сукні на Новий рік 2016

Ми не рекомендуємо робити «інвестицію» у сукні для новорічного торжества. Скажемо більше, ми взагалі проти того, щоб на вечірні сукні витрачалися стану - більше 4-5-х разів вони, як правило, не надягають. Отже, собівартість одного виходу в світ виходить занадто велика.

На зекономлені гроші купите прикраси та аксесуари в поряд на Новий рік - тільки в цьому випадку образ буде закінченим.

Святкування Нового року 2016 - прекрасний привід для того, щоб сяяти у всій своїй красі. Нагадуємо, що в цьому році в моді всілякі аксесуари з хутра, бахрома і пір'я, а також великі прикраси і шийні хустки :)

За великим, червоний колір зовсім необов'язковий. Крім того, уявляєте, що буде, якщо всі жінки з'являться зустрічати Новий рік 2016 червоних сукнях ?! Чоловіки зійдуть з розуму, причому в буквальному сенсі слова! Також не виключено, що від страху (червоний, крім пристрасті, колір небезпеки) нап'ються.

Тому, купуючи плаття для зустрічі року Червоної вогняної мавпи вибирайте той колір, який вам подобається і підходить, це наш найголовніший рада. Дивіться ідеї образів і вибирайте свій.

Ну наприклад

Ну наприклад

Зірки в вечірніх сукнях: модель Lily Aldridge і актриса Cate Blanchett

UPD 27.11.2015

Один з модних трендів весни та літа 2016 - сукні з відкритими плечима. Дивіться, як ці сукні носять зірки ось-прям-уже :)

Якщо не знайдете в віртуальних або стаціонарних магазинах плаття, яке ви собі намалювали в вашій уяві, то купіть тканину і замовте новорічний наряд кравчині. Якщо, звичайно, не шиєте самі.

На фото ще кілька стильних і при цьому недорогих суконь з інтернет-магазину ASOS, які ви зможете надіти на Новорічну вечірку 2016 і ще потім мінімум 5-6 разів на будь-які світські або розважальні заходи:

Бахрома - це один з головних трендів зими 2015-2016

Пам'ятайте, що переливатися і виблискувати має щось одне - або прикраси або плаття. До сукні з паєтками не надягайте великі прикраси - браслета і акуратних сережок буде цілком достатньо.

Любителькам романтичного стилю ми радимо надіти на Новий рік 2016 сукні до підлоги ніжних і пастельних тонів, наприклад:

Плаття в підлогу для святкування Нового року 2016

Дівчині на фото праворуч ми б порекомендували великі сережки-кільця і ​​по браслету на кожне зап'ястя, а дівчині в білій сукні-кімоно - невидимки з ромашками, якими можна недбало заколоти волосся або прикраса у вигляді ланцюжка з камінням на волосся в поєднанні з ременем.

Стильним дівчатам - стильні сукні!

А, можливо, вам піде образ героїні легендарної Одрі Хепберн в Сніданку у Тіффані?

Стильний образ для Нового року 2016

Вибравши плаття на Новий рік 2016, ми рекомендуємо подивитися всі можливі варіанти - з чим його носити і як підбирати аксесуари. Для цього пройдіть по посиланню сукні на Тренди Ю і виберіть статтю про обраний вами кольорі сукні: ми при всьому бажанні не вместим все приклади луків в один текст.

Для цього пройдіть по посиланню   сукні на Тренди Ю   і виберіть статтю про обраний вами кольорі сукні: ми при всьому бажанні не вместим все приклади луків в один текст

Плаття і аксесуари на Новий рік 2016

Маскарадні та карнавальні костюми на Новий рік 2016

Дівчатам і жінкам, як, власне, і їх молодим людям, можна прийти на новорічний маскарад 2016 кільти. З нашої точки зору спідниця повинна бути довше, ніж на сеті - не потрібно шокувати Червону вогняну мавпу. Якщо ви не вірите в гороскопи, то вирішуйте самі - якої довжини повинна бути ваша спідниця :)

Якщо ви не вірите в гороскопи, то вирішуйте самі - якої довжини повинна бути ваша спідниця :)

Маскарадний костюм для святкування Нового року 2016

Маскарадний костюм для святкування Нового року 2016

Образ на Новий рік 2016 стилі ретро

Для того, щоб увійти в образ королеви з фільму Аліса в країні чудес, необов'язково, щоб колір волосся був ось-прям-білим (хоча, звичайно, при бажанні можна купити і перуку). Одягніть біле плаття і зробіть makeup і зачіску як у Енн Хетеуей в цьому фільмі і підберіть відповідні аксесуари.

Перед тим як купувати плаття, перевірте, чи йде вам цей образ, завчасно купивши світлого відтінку пудру і темно-бордову помаду.

Перед тим як купувати плаття, перевірте, чи йде вам цей образ, завчасно купивши світлого відтінку пудру і темно-бордову помаду

Маскарадний плаття королеви і макіяж

Нехай 2016 й рік принесе вам океан позитивних емоцій, а загадане в новорічну ніч бажання збудеться.

Читайте: Плаття на Новий рік 2018

Що дарувати на Новий рік батькам

Тетяна Поважних

Яке плаття краще вибрати для цього найкрасивішого і трохи чарівного свята?
Як одягнутися, щоб сподобатися, а ще краще - справити враження - на творчу і навіжену Червону вогняну мавпу, яка, згідно з китайським гороскопом, буде господинею 2016?
Крім того, уявляєте, що буде, якщо всі жінки з'являться зустрічати Новий рік 2016 червоних сукнях ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com