рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рекомендації батькам як зустріти новий рік з дітьми

Дорогі батьки! Настають зимові канікули, які надають вам можливість приділити більше часу та уваги своїм дітям.

Пропонуємо почати з самого простого, наприклад, зі спільною прибирання та прикраси дитячої кімнати:

  • Іграшки можна зробити з будь-якого природного матеріалу або підручних засобів. Пофарбуйте спеціальною фарбою або аерозолем волоські горіхи, загорніть дрібні коробочки в блискучу обгортковий папір, зав'яжіть красиві бантики. Виготовте крихітні сувої з різнокольорової фольги - все це може стати прикрасою і для новорічної ялинки.
  • Вбираючи ялинку разом, розглядаючи всі ялинкові прикраси, розкажіть про іграшки вашого дитинства, своїх дитячих спогадах про це чарівне свято. Так ви створите радісний настрій і теплу атмосферу очікування Нового року.
  • Придумайте і напишіть разом з дитиною поздоровлення для рідних і близьких.
  • Приготуйте подарунки для близьких. Можна запропонувати зробити фігурки з солоного тіста і розфарбувати їх фарбами. Це дасть можливість дитині проявити творчість і бажання порадувати родичів. Підготуйте дрібні сувеніри, маски і маленькі сюрпризи, які можуть порадувати гостей в новорічні свята.
  • Виберіть разом з дитиною вірші про зиму, про Новий рік, допоможіть йому їх вивчити, це можуть бути і веселі віршовані привітання для учасників сімейного свята.
  • Всі підготовчі заходи залежать від сімейних традицій і ваших з дитиною творчих можливостей.

В очікуванні півночі.

Якщо спробувати вкласти дитину в новорічну ніч пізніше, можна порушити режим, в результаті чого малюк буде вибитий зі звичної колії ще кілька днів. Краще почати святкувати раніше. Нарядите малюків в веселі маскарадні костюми, переодягніть тата або кого-небудь з гостей чоловічої статі в костюм Діда Мороза, влаштуйте хоровод навколо ялинки.

Можна затіяти гру в шаради, яка буде цікава і дорослим, і дітям. Вони з задоволенням постежать за тим, як батьки переодягаються і розігрують кумедні сценки, а може бути, і самі візьмуть в них участь. Якщо у дитини буде бажання, вивчіть з ним віршик для Діда Мороза. Якщо ж малюк раптом засоромився розповідати його на людях, не змушуйте - головне, щоб дитині сподобався візит чарівника, а не навпаки.

У новорічну ніч не варто дарувати все подарунки відразу, розтягніть процес дарування, тим самим доставивши дитині масу задоволення. Сховавши один подарунок під ялинку, залиште інше на ранок: засуньте під подушку, в шафу, де лежить одяг дитини, в кишеньку куртки або чобіток. Нехай ці маленькі чудеса ще раз нагадають йому про Дідуся Мороза і про щасливе новорічному святі.

Новорічний подарунок повинен неодмінно стати сюрпризом. Якщо ви даруєте розвиваючу гру, не полінуйтеся взяти участь в ній. Ваше завдання зробити гру зрозумілою і коханої.

Новорічний подарунок.

Ми звикли вважати, що подарунок для дітей зазвичай не представляє ніякої труднощі. Ми завжди знаємо, що потрібно дитині на Новий рік. Але це свято кардинально відрізняється, наприклад, від Дня народження. Це чарівний день, діти чекають від нього виконання найпотаємніших бажань і можуть засмутитися, якщо Дід Мороз замість заповітної іграшки принесе їм нову курточку.

Подарунки для дітей можуть бути невеликими, але їх повинно бути багато: іграшки, обов'язково солодощі, диск з улюбленими мультиками. Загорніть кожен маленький сюрприз в окрему обгортку і складіть все це у велику коробку, барвисто упакуйте її. По можливості запросіть Діда Мороза, адже для дитини саме з ним асоціюється Новий рік. Нехай все буде святково і весело. Добре, якщо у зустрічі Діда Мороза бере участь вся сім'я. Нехай дитина сама проводить Діда Мороза до ялинки і хай залишиться наодинці з дивом, але ні в якому разі не виходьте з кімнати, Ваша моральна підтримка необхідна.

Ігри біля ялинки.

Ігри біля ялинки додадуть новорічного свята веселощів.

Гра «Що змінилося».

Ця гра добре тренує зорову пам'ять. Учасникам по черзі пропонують протягом однієї хвилини розглянути іграшки і запам'ятати їх. Потім треба вийти з кімнати, а в цей час кілька іграшок переважити або додати інші. Що увійшли повинні відгадати що змінилося.

Гра «Смешинка».

У цій грі головне не розсміятися. Кожен гравець отримує яке-небудь ім'я: хлопавка, льодяник, бурулька, замет, ліхтарик ... Ведучий обходить учасників по колу і задає їм різні питання:

-Хто ти?

-Яке сьогодні свято? І т.д.

Кожен учасник повинен відповідати на будь-яке питання своїм ім'ям. Відповідають на питання не повинні сміятися. Хто засміється - вибуває з гри або віддає свій фант. Потім проводитися розіграш завдань для привидів.

Ігри на вулиці.

У дворі можна затіяти чимало ігор, для яких не потрібно ні складного обладнання, ні спеціального інвентарю. Але вони можуть виявитися цікавими, захоплюючими, і, без сумніву, корисними для фізичного розвитку дітей.

Різнокольорові долоньки.

Розведіть в пластмасових пляшках воду з гуашевими фарбами. У кришках пластикових пляшечок виконайте 2-3 отвори. На прогулянку з собою візьміть пластмасові формочки. Наповніть їх снігом, потім налийте з пляшок кольорової води, як слід розмішайте сніг з водою, а в центр вставте петлю з мотузки або товстої нитки. Залиште замерзати. Коли пофарбований вами сніг досить замерзне, викладіть «пасочки». Такі прикраси можна розвісити на деревах.

Якщо мороз недостатньо сильний, можна просто зробити «різнокольорові пасочки». Ваші діти, в будь-якому випадку, будуть задоволені!

По мішенях.

На паркані або на стіні намалюйте мішені за кількістю гравців. Мішені можуть бути як круглими, так і будь-який інший химерної форми. Тепер запасіться сніжками та з встановленого відстані починайте кидати сніжки в мішень. Перемагає той, хто першим суцільно заліпить свою мішень.

Вірна рука.

Для гри підійде замет або сніговий вал. Ще знадобиться одна або кілька палиць однакової довжини.

Хто глибше всіх встромить «спис» в замет? Хто може увіткнути спис вище всіх? Хто може метнути спис далі всіх? Конкурси можна придумувати на ходу, експериментувати.

Веселих вам свят і приємного сімейного спілкування!

Матеріал підготовлений Т.В. Колишкін,

фахівцем з соц. роботі Центру

Повернутися до списку Яке сьогодні свято?
Хто глибше всіх встромить «спис» в замет?
Хто може увіткнути спис вище всіх?
Хто може метнути спис далі всіх?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com