рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Правильний Новий рік: що чекати і як відзначати

  1. як відзначати
  2. як виглядати
  3. Що подарувати
  4. Чого чекати
  5. Талісмани удачі
  6. Щасливі прикмети

За східним календарем 2013 рік - це рік Змії. Космічний елемент року - вода, колір змії - чорний. Таким чином, талісман 2013 року - чорна водяна Змія.

Tverigrad підкаже як зробити так, щоб новорічне свято приніс удачу на весь рік.

як відзначати

Багато хто вважає, що змія здатна вкусити, але, незважаючи на це, 2013 рік обіцяє багатство, удачу і вирішення застарілих проблем. Все це Змія зможе гарантувати людям, які їй сподобаються. А для цього перш за все потрібно зустрічати Новий рік в тісному сімейному колі або невеликою компанією. Символ 2013 роки не переносить шуму і зайвих рухів. Святкування нового, 2013 року має супроводжуватися тихою повільної музикою, найкраще підійдуть музичні твори класиків або медитативні мелодії. Водяна Змія звикла ховатися, ось чому рекомендується зустрічати Новий рік в невеликому затишному приміщенні. Змія - істота консервативне, тому класична зустріч Нового року - кращий варіант. Спроби зустріти новий, 2013 рік неординарно можуть привести до плачевних наслідків.

як виглядати

В одязі найкраще віддати перевагу чорним, темно-синім і зеленим тонам. Жінки будуть чарівні в гладких обтягуючих нарядах, що нагадують зміїну мереживну шкіру. Як досягти гармонійної імітації зміїної шкіри в одязі? Звичайно ж, використовувати блискітки і паєтки, які складуться в єдиний екзотичний узор. Абсолютно приголомшливим рішенням стане довге до підлоги плаття, усипане кольоровий або чорно-білого «лускою». Можна також звернути увагу на блискучий печворк.

Ще один варіант костюма - поєднання вузьких брюк із завищеною талією і облягає кофти (топа), розшитій фурнітурою під зміїні лусочки. Довгі спідниці будуть мати гарний вигляд у тандемі з облягаючими блузами, а міні-спідниці - з атласними піджаками укороченого крою.

Чоловіки внесуть різноманітність у свій костюм за допомогою таких же по фактурі і малюнку краваток. Прикраси повинні включати дорогоцінні й напівкоштовні камені. Улюблені «камінчики» Змії - діаманти чистої води.

Що подарувати

Основний принцип подарункового шопінгу - «не викидайте гроші на вітер»! Змія - істота економне. Марна трата грошей не доведеться їй до смаку. Всі інші поради так чи інакше пов'язані з цією простою думкою. Не потрібно купувати непотрібні сувеніри, призначення яких - збирати пил. У Змії, як у істоти практичного, будь-яка річ повинна приносити користь у господарстві. Так що банальні фігурки дідів-морозів та м'які іграшки в якості подарунка ніяк не підійдуть. Будь-новорічний подарунок, щоб сподобатися Змії, повинен мати прикладне значення. Прекрасна ідея для нового, 2013 року - подарунок, який полегшує роботу по дому. Змії сподобається побутова техніка! Як правило, в Новий рік не прийнято згадувати про роботу, але в рік цілеспрямованої, практичною Змії - ругое справа! Цього року подарунок буде дуже доречним. Ідеальним подарунком під новорічну «зміїну» ялинку буде предмет коричневого, зеленого, синього або чорного кольору.

Чого чекати

У наступаючому році життя буде сповнена випадковостей, в тому числі і позитивних. Прислухайтеся до своєї інтуїції, будьте готові до змін у вашому житті, вмійте миттєво орієнтуватися, щоб використовувати ситуацію в своїх інтересах. Впевненість в собі - гарна якість, але самовпевненість може привести до нехтування чужою думкою. Відмовляючись слухати конструктивний рада, проявляючи впертість, ви можете створити собі проблеми. Проявляйте терплячість до інших, в скрутну хвилину подайте руку допомоги ближньому. Опиняючись перед вибором, навіть коли ситуація вимагає рішучих і швидких дій, намагайтеся приділяти увагу реальним проектам. До того ж ви повинні чітко розраховувати свої сили для їх виконання. 2013 рік принесе вам багато роботи, але не забувайте і про відпочинок. Нервове перенапруження, втома можуть привести до спалахів гніву і дратівливості. Вас може вивести з себе будь-яка дрібниця. Іноді будуть і причини для того, щоб як слід розлютитися. В цьому році може скластися ситуація, коли хтось із ваших друзів буде використовувати вас в своїх інтересах або спробує нашкодити вашим близьким. Змія завойовує світ в рівній мірі завдяки своєму отрути і заворожливому чарівності. Тому в 2013 році вам доведеться зіткнутися з плітками та інтригами, але буде і багато щасливих шансів. Буде багато інформації, деякі факти будуть підтасовані спеціально, тому не надто довіряйте пліткам і чуткам. 2013 рік гарний для дослідницької роботи і навчання, для вибору професії.

Талісмани удачі

Обов'язково поставте на середину столу гілочку сосни, на Сході вона символізує довголіття. Повісьте на ялинку талісман року - маленьку Змію: така увага їй полестить. Розвісьте на новорічному дереві яскраві гірлянди, кучеряве змійкою. Не забудьте про святкові вогники свічок, вони допоможуть позбавити приміщення від негативної енергетики і привнесуть позитивну. Стихія наступаючого року - вода, і в урочистій обстановці вітаються всі її атрибути: черепашки, вазочки і графинчик з водою.

Будь-яке зображення змії в усі часи вважалося амулетом. Правда, підходить такий амулет далеко не всім. Але тим, кому допомагає (а це люди, народжені під знаком Змії, в тому числі в 2013 році), воно дійсно принесе життєву мудрість, розсудливість, віру в себе, прихильність долі.

Щасливі прикмети

- Намагайтеся провести новорічну ніч так, як ніби вона для вас остання і іншої такої не буде - тоді і Змія винагородить вас досить щедро. Це означає, що бажано одягнутися в найкраще вбрання, привести свій зовнішній вигляд в порядок, аж до ідеалу, накрити багатий святковий стіл, не відмовляючи собі навіть у тих стравах, які ви не могли дозволити собі раніше.

- Чим більше подарунків ви подаруєте близьким і друзям, тим краще пройде для вас рік у фінансовому плані.

- Запрошувати на новорічне свято малознайомих людей в цьому році теж не рекомендується. Насторожитеся, якщо хтось надмірно нав'язується в гості: справа нечиста.

- Якщо під час святкування Нового року хтось чхне, то це до благополуччя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Як досягти гармонійної імітації зміїної шкіри в одязі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com