рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічний опитування

Матеріали можна використовувати тільки з обовязковим прямим, відкритим посиланням на джерело.

Як ви будете зустрічати Новий рік?
Окся Іванова, 20 років: Звичайно, в сімейному колі! Новий рік - сімейне свято. Кажуть же, його як зустрінеш, так і проведеш ... Я і хочу, щоб весь наступний рік мої рідні були поряд. Все банально: день почнеться з мого улюбленого справи - прикрашання ялинки, потім - приготування святкового столу, а коли буде звучати привітання президента РФ по телевізору, під бій курантів відкриється шампанське ... Так ми зустрінемо Новий рік, потім я обов'язково піду привітаю свою улюблену хресну з братом і подругу!

Юлик Менькова (Вишів), 22 роки: 2012 рік ми будемо зустрічати вдома з чоловіком, маленькою донечкою. У цьому році у нас народилася маленька принцеса, це перший в її житті Новий рік. Хочеться присвятити цей вечір їй.

Женя Оспанова: Новий рік зустрічатиму зі своєю коханою людиною. Спочатку за столом, а потім вийдемо на вулицю, повеселимося з сусідами, пограємо в сніжки, і обов'язково буде фейрверк. Новий рік - свято сміху та веселощів!

Юлія Неважливо: Ми з чоловіком і доньками збираємося зустріти Новий рік у моїх батьків. Дівчата люблять ходити в гості до бабусі з дідусем, це для них свято, а так вийде свято подвійно! Будемо дарувати один одному подарунки, палити бенгальські свічки, запустимо феєрверк, а в ніч, що (якщо дозволить погода) підемо в гості до друзів або з друзями прийдемо до нас. Бажаю всім зустріти Новий рік вдало і не забути загадати бажання опівночі - повірте, воно збувається!

Талгат Дюсембаев: Відзначав постійно з батьками, цей Новий рік відзначаю зі своїми друзями, а до батьків приїду тільки 3 січня привітати і подарувати подарунки. Думаю, що цей Новий рік принесе багато чого хорошого, головне, щоб не прийшов з ним нова економічна криза! Всім своїм рідним і близьким бажаю міцного здоров'я, успіхів у всьому і щастя. Редакції газети - всього найкращого, будьте здорові і побільше публікацій і накладу вам!

Юрій Віль, 29 років: Я не ділю дні на свята. Я живу так, щоб кожен день був для мене і моїх близьких як свято!

*** про100 *** "K @ teрІнк @", 20 років: Новий рік - це особливе свято, казка, яка, хоч і триває лічені секунди, але ж все одно чекаєш цього моменту, щоб привітати всіх своїх рідних і близьких людей ! Новий рік - сімейне свято, я буду його святкувати в колі сім'ї, з синочком і з батьками, тому що в ці хвилини я хочу бути поруч з ними. А святкувати ... це вже як вийде!

Сергій Вікарчук, 27 років: Тільки зі своєю сім'єю, шкода тільки, що ми не можемо вибратися кудись, хотілося б в Карпати, на Буковель.

Ксюша Денежкина, 18 років: Новорічну ніч я хочу провести вдома, з родиною. Ми разом будемо дивитися новорічні програми і з легкою душею (тому, що все вже позаду) пригощатися олів'є і мандаринами. Ми будемо вітати один одного під бій курантів, а ще, за традицією, потрібно буде неодмінно встигнути в цей час написати своє бажання на папері, яку потрібно встигнути підпалити і випити шампанське. Тоді бажання обов'язково збудеться, це правда, перевірте самі.

Ірина Гутова, 36 років: Вважаю, що Новий рік - це сімейне свято. Ми всі за весь рік так мало приділяємо одне одному уваги, дуже рідко проводимо час разом. Тому завжди на Новий рік зустрічаємося всією сім'єю за одним великим святковим столом. Даруємо один одному подарунки, загадуємо бажання під бій курантів. Ось такий у нас Новий рік, з одного боку - свято, а з іншого - вже сімейна традиція. Вітаємо всіх читачів нашої рідної газети з наступаючим святом. Бажаємо всім здоров'я, удачі, любові, благополуччя і нехай ваші сім'ї обходить стороною біда!

Тетяна Бабаєвська, 41 рік: Нарешті я буду зустрічати Новий рік не одна, а з коханою людиною. Хочу, щоб зі мною були мої діти. А як будемо зустрічати - розберемося. Думаю, буде весело.

• ° • Ксюня Налб @ т • ° •: Кожен Новий рік я святкую у бабусі і дідуся в селі. У нас щороку святкова програма - танці, пісні і т.д. У бабусі так весело!

Алеся Арнголдт, 20 років: Цей Новий рік я зустрічатиму в рідному селі Громогласово зі своєю сім'єю. Коханим чоловіком Сергієм, з мамою, татом, з бабусею, дідусем, з сестрами і братами і зі своїми друзями. Спочатку зберемося у батьків, потім підемо в клуб на новорічну виставу, потім за святковим столом проводимо Старий 2011 рік та з найкращими побажаннями зустрінемо Новий!

Олеся Бачерікова, 29 років: Новий рік - це сімейне свято і відзначати його я буду вдома. В гості до нас приїде мій брат з дружиною, так що буде весело. Ми влаштуємо невеличку виставу для моєї донечки Христини, переодягнувшись в різних новорічних героїв. Це буде щось на зразок новорічної сценки "Дід Мороз до нас поспішає". Будемо дарувати один одному сувеніри та подарунки, в нашій родині прийнято на Новий рік за святковим столом дарувати подарунки всім, хто сидить поруч з тобою. Подарунки можуть бути різними, в залежності від товщини гаманця після того, як сходиш за продуктами, а можуть бути зроблені своїми руками. Потім, щільно поївши, ми підемо в гості до нашого дідуся Саші, у нього в цьому році ювілей - виповнюється 55 років. Там будемо запускати салют і підривати хлопавки. І, звичайно, куди в новорічну ніч без телевізора?

Наталя Евтихиева, 29 років: Будинки з сім'єю: чоловік, я і троє наших чудових дітей.

Сунгатов саду, 27 років: Я і моя дружина новий 2012 зустрічатимемо в місті Астані, столиці Казахстану. Зустрічати будемо в колі друзів і родичів. 30 числа замовили сауну, щоб в новий рік увійти чистими, ну а відсвяткувати вирішили в ресторані. Ну і першого числа, за планом, - відвідування розважальних центрів, котків, кінотеатрів і т.д. З наступаючим Новим роком!

Vlad Radcenko, 23 роки: Новий рік я зустрічатиму вдома - з дітьми, дружиною і кумою.

Тетяна Танцура, 28 років: Не дивлячись на те, що ми все життя живемо в місті, дуже любимо наше село Буняківка. Для наших дітей поїздка до улюбленої прабабусі - свято! І Новий рік - не виняток! Дідусь у дворі побудував велику гірку, з якої хлопчаки з радісними криками з'їжджають вниз! Папа в цьому році побудував дерев'яну баню. А який же Новий рік без лазні? Цього року у нашій прабабусі зберуться лише найближчі люди. Ми будемо дарувати один одному подарунки, водити хоровод і співати пісні! Діти порадують нас своїми карнавальними костюмами, ну а ми один одного - хорошим настроєм!

Ключові слова: Новий рік, свято, подарунки, дід Мороз, Снігуронька, сім'я.


← повернутися в Зміст

Як ви будете зустрічати Новий рік?
І, звичайно, куди в новорічну ніч без телевізора?
А який же Новий рік без лазні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com