рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічні вії, купити в Києві, ціни, фото, опис, Інтернет магазин волосся Prof-Line

Новорічні вії


Не знаєте в чому зустріти Новий рік Не знаєте в чому зустріти Новий рік? Зустрічайте в новорічних віях!
Новорічний ажіотаж - саме так можна пояснити цю шалену галас, викликану питаннями підготовки до майбутніх новорічних свят. Все спантеличені питанням, у чому ж зустрічати Новий 2011 рік, щоб заслужити прихильність нового Хазяїна.

Новий рік - це особливе свято, такий собі кордон, коли мимоволі згадуєш досягнення і невдачі минулого року, але головне - готуєш себе до Нових подвигам і досягнень. Починається новий рік, а значить і новий етап в житті. Це народна мудрість!

Однак чим ближче бій курантів, тим більше думки наші зайняті питаннями з ким і як зустрічати Новий рік. 2011 рік - це рік металевого Білого Кролика або Кота. Стихія цього року - метал, якому властива така характеристика як блиск. Саме він повинен стати головною особливістю новорічного вбрання, який принесе удачу в Новому році.

«Родзинкою» Вашої новорічного образу стануть накладні декоративні вії. Вони допоможуть дівчатам привернути увагу до своєї індивідуальності. Досить одного помаху накладних вій, щоб виглядати надзвичайно і полонити всіх оточуючих.

Для Вас, любі наші дівчата, ми підготували спеціальні новорічні вії!

Накладні вії на сьогоднішній день дуже популярні, адже це довгі, ідеально розділені вії, якими мріє мати кожна жінка. А якщо це спеціальна розробка для Нового року, то всі сумніви відпадають.

Які переваги використання накладних декоративних вій?

  • Накладні вії більш ефектні, ніж інші косметичні продукти. Вони надають глибину і виразність Вашому погляду.
  • Їх не потрібно міняти через кожну годину.
  • Вії не відпадуть, якщо їх намочити.
  • Зменшується ймовірність подразнення очей.
  • Використовуючи накладні вії, Ви отримуєте довші і густі вії.

Перш ніж вибрати відповідну модель, необхідно визначиться з образом, який Ви оберете в новорічну ніч - вигин, довжина, колір і стиль можуть радикально змінити образ і перетворити Вас з скромниці в справжню диву.
Якщо Ви хочете, щоб Ваш погляд був хвилююче глибоким, використовуйте дуже густі накладні вії. Для створення театрально ефекту, використовуйте епатажні вії

Як використовувати накладні вії?
1. Для початку необхідно навчитися відрізняти вії для правого і лівого ока.
2. Використовуючи клей для нанесення на вії будьте обережні, клей може потрапити в око і викликати роздратування.
3. Наклеювати вії найкраще з зовнішнього кута ока. Не потрібно наносити клей на повіки, він наноситься на підставу вій. Вії брати необхідно пінцетом, прикладаються вони до лінії росту власних вій. Невеликим натисканням їх закріплюють. Лінію наклеювання можна приховати темними тінями, підведенням або олівцем.

4. Знімаються вії легко, потягнувши за зовнішній край. Не потрібно носити вії довго.

Для бажаючих відчути себе справжньою зіркою червоної доріжки - ми пропонуємо вишуканих варіант декоративних вій.

Для дівчат, готових до екстравагантних експериментів зі своєю зовнішністю і бажаючих вбити наповал одним поглядом - пропонуємо декорування вій кольоровими пір'ям.

Вони стануть дуже актуальними на епатажних вечірках, модних показах, зйомках гламурних журналів, а також стильною новорічній вечірці! Яскраві пір'ячко допоможуть створити незабутній образ!

Яскраві пір'ячко допоможуть створити незабутній образ

Професійні пір'яні вії представлені в широкому асортименті кольорів і дизайну. Всі вії ручної роботи, якість вій визначається підбором матеріалу, а також виконанням.

Ми працюємо тільки з самими якісними матеріалами та текстурами.

Вії пір'я виконані з натурального пір'я. Мають більше 50 кольорів. Кріпляться клеєм. Ви можете знайти будь-який відтінок від жовтого до супер-лілового або темно-бордового тону. Також є вії з веселою двуцветной або триколірної забарвленням.

Також є вії з веселою двуцветной або триколірної забарвленням

Всі вії багаторазового використання. Після використання можна видалити залишки клею з вії і покласти на зберігання в коробку до наступного разу. Якщо з віями звертатися акуратно вони довго будуть Вас радувати. Всі вії багаторазового використання

Клей для накладних вій для самостійного нарощування

Для закріплення декоративних війок Вам підійде клей для самостійного нарощування. З його допомогою Ви можете проводити будь-які маніпуляції.
Клей перетворить використання накладних вій в стандартний нескладний процес нанесення макіяжу.
Застосування: нанесіть тіні, туш і підводку перед накладанням вій.

Інструкція до використання:

  1. Нанесіть тонкий шар на підставу накладних вій. Ніколи не наносите прямо на повіки!
  2. Зачекайте 30 секунд або поки клей стане в'язким. В цей час, тримаючи вію з двох сторін біля основи, зігніть взад і вперед, надаючи форму підкови. Це сформує основу вії, яка легко і зручно підійде Вашому століття.
  3. Розмістіть вію впритул до основи Ваших вій і притисніть по краях. Щоб забезпечити надійне кріплення, обережно притисніть основу вій з одного кінця до другого, поки клей не висохне.
  4. Щоб зняти вії: обережно потягніть основу вії від зовнішнього краю до внутрішнього.

Зніміть з Ваших вій залишки клею і очистіть їх. Щоб забезпечити належний вихід клею, видаляйте залишки засохлого клею з носика тюбика.

У висновку хотілося б відзначити, що декоративні накладні вії - це не проста прикраса, вони створюють стиль. Експерти стверджують, що накладні вії можуть стати основою індивідуального стилю.

Ще в минулому накладні вії прикрашали погляди моделей і кіноактрис, сьогодні їх може дозволити собі кожна жінка.

СТВОРЮЙТЕ СВІЙ ОБРАЗ ЗА ДОПОМОГОЮ накладних ВІЙ, експериментує з РІЗНИХ макіяж!

СТВОРЮЙТЕ СВІЙ ОБРАЗ ЗА ДОПОМОГОЮ накладних ВІЙ, експериментує з РІЗНИХ макіяж

Повернутися назад <<

Які переваги використання накладних декоративних вій?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com