рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новий рік 2016 - як зустрічати, що приготувати

  1. Новий 2016 рік: символ року
  2. Де зустрічати Новий 2016 рік
  3. Як прикрасити будинок на Новий 2016 рік
  4. Чим прикрасити новорічну ялинку на Новий рік 2016
  5. У чому краще зустріти Новий 2016 рік
  6. Що приготувати в Новий 2016 рік
  7. Новий 2016 рік за сценарієм
  8. Новий рік 2016 з Дідом Морозом
  9. Що подарувати в Новий 2016 рік

Новий 2016 рік - рік Мавпи. Всі тонкощі святкування Нового року.

Новий 2016 рік - один з найкрасивіших і яскравих свят. У різних країнах світу він відзначається по-своєму, проте всюди він однаково любимо і чекаємо. Передноворічна метушня панує всюди - в офісах, будинках, магазинах. І це не дивно, адже саме це свято хочеться зустріти так, щоб запам'ятався надовго. Як і де зустрічати Новий 2016 рік, що приготувати і що вдягнути, щоб протягом усього року супроводжувала удача?

Новий 2016 рік: символ року

Новий 2016 рік: символ року

Згідно зі Східним календарем Новий 2016 рік - рік вогняної Мавпи. Грунтовно вступить в свої права Новий 2016 год 8 лютого.

Кольори, які будуть переважати весь рік - білий, зелений, жовтий, червоний, синій.

Стихії Мавпи - вода, вогонь, земля, дерево, метал. Тварини - символи цього року: Пацюк (Миша), Бик (Корова, Буйвол, Як, Віл), Тигр (Барс), Кролик (Заєць, Кішка), Дракон, Змія, Кінь (Кінь), Вівця (Баран, Коза), Мавпа, Півень (Курка), Собака, Свиня (Кабан).

Люди, які народилися під знаком Мавп можуть бути знаменитими і відомими. Незалежно від того, чим конкретно займається людина і який у нього характер, рано чи пізно, властиве їм зачарування і удача зроблять його успішним в житті.

Діти, народжені в рік Мавпи дуже активні, допитливі і цікаві. Вони завжди прагнуть до першості і досягають своїх цілей за всяку ціну.

Кращим партнером в шлюбі для Мавп є Дракони або Щура. Трохи гірше складуться відносини з людиною-Кроликом, вівцею або собакою. Важкі шлюби будуть з людьми, народженими в рік Змії або Кабана. Найгірше складуться відносини з людиною-Тигром.

Позитивні риси характеру Мавпи: вона може бути розумною, відданою, щирою, винахідливою, інтелектуально розвиненою.

Негативні - надмірно емоційна і примхлива, хитра, недбала, іноді дріб'язкова, любить потурати своїм бажанням.
Найбільш підходящі професії і заняття для людей, народжених в рік Мавпи: консультант, лікар, біржовий маклер, архітектор, літературний діяч.

Де зустрічати Новий 2016 рік

Де зустрічати Новий 2016 рік

Те, де і як ми зустрінемо Новий 2016 рік і догодимо чи Мавпу, буде залежати успіх кожного з нас протягом усього подальшого року. Тому, щоб зустріч була гідною, варто врахувати все до дрібниць.

Місце проведення Нового 2016 року особливого значення не має, головне, щоб було весело. Вітатися будуть найнесподіваніші заходи. Якщо у вас є можливість взяти участь в маскараді, квесті на вулицях міста, шоу в ресторані, в рок-концерті або вечірці в оточенні знайомих і навіть малознайомих людей, не роздумуйте і вирушайте в галасливу компанію.

Якщо ви любите більш екстремальний вид відпочинку і готові на різні пригоди, по можливості їдьте за кордон, а саме в Бразилію. У країні, де багато-багато мавп, актуально зустріти Новий 2016 рік.

Як прикрасити будинок на Новий 2016 рік

Як прикрасити будинок на Новий 2016 рік

Якщо ви вирішили все-таки залишитися вдома, то подбайте про його оздобленні.

  • Над вхідними дверима можна повісити невелику керамічну, порцелянову, ганчір'яну або пластикову мавпочку. Поруч з нею бажано повісити дзвіночки або дзвіночки, вони додадуть атмосферу урочистості і веселощів, а кожен гість буде вітатися радісним дзвоном.
  • По всьому будинку (на підвіконнях, святковому столі, серванті) можна розставити дерев'яні, кришталеві або бронзові статуетки мавпи.
  • На ялинку варто повісити великі кулі, дощик і серпантин. Їх дуже любить мавпа.
  • Якщо у вас ялинка штучна, по можливості розвісьте пару-трійку гілок свіжої хвої - символ достатку і благополуччя.
  • Оригінально виглядають сніжинки, зроблені своїми руками. Їх можна розвісити як на ялинку, так і по кімнаті.
  • Якщо у вас достатньо часу, можна пофантазувати і зробити з вати імітацію снігу, розклавши акуратно на ялинових гілках.
  • Не забувайте, що стихія цього року - вогонь, тому в будинку повинно все сяяти, від вогників на ялинці до свічок на столі. У Новий 2016 рік прилад кожного гостя можна прикрасити маленької свічкою. Для цього потрібно взяти половину шкаралупи волоського горіха і заповнити її пластиліном. У центрі закріпити маленьку свічку, а навколо неї клеєм прикріпити дрібні штучні квіточки. Отриману композицію поставити поруч з тарілкою. Свічки запалювати краще тоді, коли гості вже трохи втомилися і знаходяться в стороні від столу. Якщо за столом будуть діти, і ви турбуєтеся про їхню безпеку, замість звичайних свічок можна купити електричні.
  • Щоб Мавпа відчувала себе як вдома, розвісьте красиві гірлянди на стінах і під стелею - нехай вони в'ються немов ліани в джунглях.

Чим прикрасити новорічну ялинку на Новий рік 2016

Чим прикрасити новорічну ялинку на Новий рік 2016

В цьому році, вбираючи ялинку, можна дати волю творчим поривам і прикрасити її буквально що завгодно. Можна повісити на лісову красуню цукерки в блискучих обгортках і фрукти. А ще чудово виглядатимуть саморобні іграшки: гірлянди з гудзиків, «кульки» з лампочок, сніжинки з різнокольорової фольги.

Мавпа, як стверджують астрологи, любить гроші, так що відмінною ідеєю стане порадувати господиню наступаючого року, повісивши на ялинку грошові купюри, перев'язані червоними стрічками.

Крім великої новорічної ялинки в цьому році слід народити кілька маленьких. Для цього підійдуть букети з соснових гілок або домашні рослини. А якщо в будинку є пальма або знамените грошове дерево, новорічне оздоблення їм просто необхідно!

У чому краще зустріти Новий 2016 рік

У чому краще зустріти Новий 2016 рік

Грунтовно також варто підійти до вибору одягу на зустріч Нового 2016 року. Щоб сподобатися Вогняної Мавпу бажано одягати речі, в яких присутні такі кольори, як червоний, помаранчевий, жовтий, золотий, кораловий, перламутровий, бордовий, коричневий, рудий, шоколадний. Всі відтінки цих «язиків полум'я» вітаються як на жінках, так і на чоловіках.

Цього разу до вбрання для головної вечірки року потрібно підійти з усією відповідальністю. Яскраві фарби і деяка маскарадні костюми - необхідна умова. Однак в образі постарайтеся поєднати одночасно екстравагантність і бездоганність.

Жінкам в новорічну ніч варто надіти вечірні сукні. Можна дістати з сейфа фамільні коштовності (або придбати з нагоди прикраси з натуральних каменів), сміливо відкрити плечі або спину. Незвичайні зачіски - то що потрібно, забудьте про скромність і природності, приготуйтеся блищати!

Готові образи до Нового 2016 році

  • До червоного котельного сукні підійдуть аксесуари золотого кольору - прикраси, взуття і клатч. Чудово буде виглядати шпилька такого ж кольору, вона повинна бути без паєток, намистин і пір'я.
  • Коротке плаття шоколадного кольору добре поєднується з взуттям і сумочкою бежевих приглушених відтінків. У макіяжі в такому випадку варто зробити акцент і на очі, і на губи.
  • Жовта сукня поєднувати бажано з взуттям білого і золотистого кольору. Варто зазначити, що чудово воно буде виглядати на жінках зі смаглявою шкірою і темним волоссям.
  • Якщо ви вирішили одягнутися в довгу сукню оранжевого кольору, то постарайтеся в макіяжі зробити акцент на очі, а помаду або блиск краще підібрати нейтрального спокійного кольору.
  • Футболка золотистого кольору краще одягати з взуттям і сумочкою тілесного відтінку. Також таке вбрання чудово поєднується з кораловими туфлями і приглушеним апельсиновим клатчем.
  • Якщо ви закінчите свій лук хутряним болеро, будете виглядати феєрично на святковій вечері.
  • Чоловікам варто придивитися до приталеним піджаків або костюмам. Крім того, щоб бути в тандемі зі своєю другою половинкою, краще надягти сорочку в тон її сукні.
  • З одягом рудого кольору варто бути акуратним. Колір сам по собі дуже помітний і яскравий, тому не потрібно обтяжувати образ аксесуарами та макіяжем - всього по мінімуму.
  • Непогано виглядатимуть сукні й плащі, які обрамлені золотистої або срібною облямівкою. Срібна буде асоціюватися з блискучим і переливаються на сонці снігом, а золота - з коштовностями.
  • Любителі головних уборів, можуть закінчити свій образ оригінальною капелюшком білого кольору, яка підійде до будь-якого вбрання або в тон сумочки. Не забувайте про правило «трьох кольорів».

Що приготувати в Новий 2016 рік

Що приготувати в Новий 2016 рік

Готуючись до Нового року, майже кожна господиня протягом декількох тижнів «стягує» продукти в будинок, завантажуючи холодильник до стану «відкриваєш і відскакує, інакше завалить смаколиками». А як інакше? Адже в це свято варто заздалегідь задуматися, що приготувати, щоб порадувати не тільки рідних і близьких, а й Мавпу, яка є повноправною господинею наступаючого року.

  • Продукти в Новий 2016 рік мають бути натуральними, без консервантів, барвників, смакових добавок та інших канцерогенів.
  • Виходячи з того, що мавпа - травоїдна тварина, то і на столі вітаються вегетаріанські страви. Наприклад, можна приготувати салати з додаванням зелені, тімбал з авокадо і тунця або овочеву лазанью.
  • Страви з баклажанів, кабачків, а також овочеве рагу. Пам'ятайте, що мавпа воліє зелений перець, моркву і курячі яйця.
  • Приготувати закуски - фаршировані тарталетки, бутерброди на тостах або житньому хлібі, а також зробити всілякі канапешки.
  • Якщо без м'яса ви все-таки не можете обійтися, то можна приготувати шашлик або баранячий окіст на відкритому вогні. У кого немає такої можливості, то бажано м'ясо запекти в духовці, але ні в якому разі не смажити.
  • Обов'язково на столі має бути присутнім сир. Його можна додати в салат, подавати на бутербродах або у вигляді нарізки.
  • Також не забудьте поставити вазу з ананасом, виноградом, бананами, апельсинами та ківі.
  • При виборі напоїв, віддавайте перевагу благородним - віскі, дорогому коньяку або ігристому провину. Що стосується безалкогольних, то краще купити сік, просту воду, морс або приготувати з сухофруктів компот. Щоб урізноманітнити своє свято, можна зробити різні коктейлі з льодом, як алкогольні, так і молочні. Багато хто віддає перевагу глінтвейн.
  • На солодкий стіл можна приготувати кешьюкейк з додаванням різних фруктів, пудинги, а також легкі торти.
  • Варто відзначити, що всі страви повинні бути ситними, але легкими, адже мавпа - активне тварина, любить поласувати і тут же побігати, побродити, пограти, одним словом, не сидіти на місці. І навряд чи це захочеться робити після тарілки олів'є.

Новий 2016 рік за сценарієм

Новий 2016 рік за сценарієм

Як зустріти Новий рік, щоб не вийшло банально? Так набридли щорічні поїдання олів'є і прогулянки по центральній площі. Можна ж піти за іншим сценарієм і зустріти свято по-новому!

В першу чергу варто подумати, яке коло збереться в вашому домі. Найчастіше це рідні, близькі знайомі і друзі. І це здорово, адже це саме ті люди, про яких ви знаєте все, ну або майже все. Чи не заучувати стандартні вірші, пісні, частівки - це виглядає все досить нудно, натягнуто і банально. Наприклад, щоб свято пройшло «на ура» потрібно все максимально індивідуалізувати.

  • Вручення грамот. Це може стати так званою урочистою частиною вечора. На бланках, керуючись своїм почуттям гумору, можна написати жартівливі тексти для нагородження. Наприклад, в номінації «Розвиток міжрегіональних зв'язків» на перемогу може претендувати син друзів, який одружився на дівчині з іншого міста. Якщо у кумів дочка навчилася в цьому році ходити, вона сміливо може стати переможницею в конкурсі «освоїти вертикальне положення». Поступив до ВНЗ племінник отримає грамоту «У шлях за гранітом науки». В цілому приводів може бути більш ніж достатньо - хто ремонт закінчив, хто квартиру купив, а хтось і пенсію оформив.
  • Фото. Ваші гості будуть приємно здивовані, якщо ви заздалегідь зберете їх старі фотографії і закріпіть їх на плакаті або протягнете через всю кімнату на мотузочці. Налинуть спогади про веселі моменти життя - дідусь-першокласник, тато-зайчик на святі або мама-ведуча на шкільному балк. Але сильно не затягуйте «презентацію», щоб зовсім не потонути у вирі ностальгії.
  • Конкурси. Намагайтеся, щоб у вас в запасі завжди була пара-трійка конкурсів. Припустимо, один з таких - зачитування пояснень тієї чи іншої прислів'я. Гості у відповідь намагаються правильно її трактувати. Так ви зможете задіяти всіх присутніх. Наприклад, найпоширеніші: Подарунок не обговорюють, а приймають те, що дарують - «Дарованому коню в зуби не дивляться», вчитися потрібно протягом усього життя, кожен день приносить знання - «Вік живи - вік учись!», Неприємності трапляються зазвичай там , де що-небудь ненадійно - «де тонко, там і рветься».

Новий рік 2016 з Дідом Морозом

Новий рік 2016 з Дідом Морозом

Якщо в святкову ніч з вами будуть ваші дітки, постарайтеся дитячу частина програми не затягувати, так як малюкам дуже важко довго всидіти. Однак найменші гості повинні бути готові до того, що їм потрібно буде розповісти віршик чи заспівати пісеньку, щоб порадувати «бородатого» і отримати подарунок. Обов'язково замовте Діда Мороза або попросіть когось із гостей в нього переодягнутися, в іншому випадку, зробіть це самі.

Якщо у вас немає такої можливості, ви можете піти іншим шляхом і розіграти з дітьми цікаву історію. Наприклад, скажіть їм, що Дідусь спізнюється. За дверима нехай з'явиться мішок зі сніговими слідами і подарунками. Поясніть, що їх доставили його друзі зайці. Запропонуйте малюкам разом приготувати чай запізнілого гостя. Поки діти будуть розбирати подарунки, постарайтеся остудити чашку в морозилці. Скажіть, що Дід Мороз попив чай ​​і на знак вдячності залишив подарунки. Якщо ви вважаєте, що для такої історії ваші діти занадто дорослі, то вибирайте класичний варіант - покладіть подарунки під ялинку.

Що подарувати в Новий 2016 рік

Що подарувати в Новий 2016 рік

Без подарунків на Новий рік 2016 ніяк не обійтися. В першу чергу враховуйте те, що вони в 2016 році будуть особливими.

  • Вирушаючи до друзів, ви можете захопити картину із зображенням мавпи. А якщо ваші родичі і близькі мають хороше почуття гумору, то картина може бути жартівлива (наприклад, шарж на господиню року).
  • В якості подарунка в цьому році прекрасно підійде маленьке японське дерево «бонсай», маленька пальма в горщику або «дерево щастя» з виробних і напівкоштовних каменів.
  • Проявити увагу можна всілякими магнітиками, статуетками, м'якими іграшками та листівками із зображенням мавпи.

Вкладаючи душу в організацію і проведення Нового року 2016, ви в першу чергу робите внесок у майбутнє. І якщо святкова ніч пройшла з посмішкою, танцями і веселощами, то наступаючий рік обов'язково зустріне вас удачею, щастям і благополуччям. І не забудьте про всяк випадок покласти в гаманець маленький шматочок мідного дроту. Згідно з повір'ям, це приверне в ваш будинок багатство.

Як прикрасити кімнату на Новий 2016 рік

Як і де зустрічати Новий 2016 рік, що приготувати і що вдягнути, щоб протягом усього року супроводжувала удача?
А як інакше?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com