рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Наступаючий 2015 рік вівці або кози, як зустрічати, що готувати і що дарувати

  1. Рогата годувальниця любить турботу Перед Новим роком число оптимістів збільшується в рази. Найцікавіше,...
  2. Як зустрічати 2015 рік вівці (кози)
  3. Дизайнерський підхід в овечому стилі 2015
  4. Просто, смачно, корисно, а головне приносить удачу в році
  5. Чим обдарує снігуронька-вівця-коза?
  6. Відео про символ 2015 року, про овечку (козі)

Рогата годувальниця любить турботу

Перед Новим роком число оптимістів збільшується в рази. Найцікавіше, що виконання нехитрих ритуалів дійсно дає результати і привертає в будинку щастя і удачу. Може бути це просте доказ того, що думка матеріалізується, але краще не лізти в нетрі містики і не заважати роботі вищих сил. Проте, за східним гороскопом прийдешній 2015 рік вівці або кози вступить в свої права лише 19 лютого. А щоб не отримати наостанок копитом під зад від зібралася йти, але ще законно сидить на троні синьою коні 2014 року, потрібно уважити їх обох, благо в своїх смаках і перевагах вони не суперечать один одному. Обидві дами готові служити людині, допомагати і рятувати його, але натомість зажадають турботи.

Що рік «Козин» нам готує?

Всім цікаво, який за темпераментом рік вівці, характеристика 2015 з усіма його тарганами в голові і капризами. Але якщо простежити хронологію подій, що сталася раніше, в період правління цього зодіакального знака, то попереду нас чекає припинення конфліктів, зародження нових партнерських зв'язків і достаток в господарстві. Але цей період не для ледачих, нічого сама не матеріалізується.

Просто зусилля для досягнення завдань не будуть марними, а винагородяться результатами, на які навіть і не сподівалися. Але не варто себе оточувати суцільними турботами, в цьому році має бути місце і витівок, і веселощів під баян (хоча навіщо він вівці (кози) - вона і так весела), і, звичайно ж, кохання. До речі, любов в цьому році буде дуже плідною і її наслідком може бути народження двійнят.

Як зустрічати 2015 рік вівці (кози)

Багато хто задається питанням до: 2015 рік вівці як зустрічати, серед домашніх або відправитися до друзів? У цьому випадку корисно піти на компроміс і послухати бій курантів в колі сім'ї, а потім, якщо душа просить продовження банкету, помчати колобродити.

Дизайнерський підхід в овечому стилі 2015

Щоб господині наступного року сподобалося ваше житло, його варто прикрасити відповідно до її поняттям про красу і затишок. З цього ні в якому разі не слід, що доведеться зустрічати новий рік в хліві, але деякі елементи в декорі будуть дуже символічні й оригінальні. І коза, і овечка люблять підстилку з соломи - будь ласка, всі до їх копитця: постеліть рогожу біля входу, а на сидіння стільців покладіть серветки з соломки. Оскільки 2015 рік кози, то розвісьте по дому, на дверях її улюблена прикраса - дзвіночки, а особливо сміливим і не закомплексованим дамам можна дозволити собі таке вінтажну прикраса на шиї. Тим більше, що чистий дзвін дзвін (послухати дзвін і дізнатися про його силі можна тут http://vahe-zdorovye.ru/metodyi-i-uprazhneniya/kolokolnyiy-zvon ) Здатний очищати простір від негативної енергії.

Ще одне завдання для творчих особистостей, продумувати в сценарії святкування все дрібниці: при вступі в 2015 рік вівці, який колір віддати перевагу в одязі? Крім заявленої зодіаку синьо-зеленої гами, вітаються пастельно-бежеві, шоколадні і перлинні відтінки, а так само натуральні тканини. Одна обов'язкова умова - це відсутність будь-якого хутра, краще обійтися елегантним палантином. На новорічній вечірці стане моветоном поява в шатах кислотних, кричущих відтінків, хоча і це попрощатися, якщо в такому кольорі будуть виконані рослинні мотиви.

Просто, смачно, корисно, а головне приносить удачу в році

Щоб залучити гроші в будинок, новорічний стіл 2015 року вівці можна прикрасити дуже специфічним букетом. Виберіть пухкий маленький качан капусти, підійде і пекінської, поставте в невисоку стійку вазу з водою, а між листя розмістіть грошові купюри зеленого кольору. Майбутня господиня року толерантна, і ви, відзначаючи 2015 рік вівці, що готувати незаморачівайтесь, просто відмовтеся від створення немислимих за складністю страв. Нині у фаворі буде проста і ситна їжа. Перевага віддається зелені, фруктів і овочів. Краще, якщо подати їх на дерев'яних стравах. У цьому сезоні на тарілках повинен бути сир різних сортів, особливо, до місця будуть овечий і козячий.

Той, хто не поділяє переконань вегетаріанців не залишиться голодним. Для них повинні бути приготовлені страви з риби і птиці, свинини. Якщо проводити якусь систематизацію, то більшість рецептів можна знайти в середземноморській кухні. Єдине, що не варто готувати до свята козлятину, конину, ягнятину і, заодно, яловичину. Молочні напої за новорічним столом кілька незвичні, але це з лишком може компенсуватися всілякими десертами, тортами, кремами і коктейлями на основі цих продуктів. До речі, якщо таке можливо, то серед алкогольних напоїв краще вибрати вина, настоянки і лікери (автор блогу Бути здоровим легко, не рекомендує приймати алкогольні напої. Ось відео, яке змусило задуматися про шкоду алкоголю для нації http://vahe-zdorovye.ru/video/geneticheskoe-oruzhie ).

Чим обдарує снігуронька-вівця-коза?

І тепер за списком останнє запитання: рік вівці 2015 - що дарувати? Кращим сюрпризом під ялинку стануть предмети одягу, будь то навіть рукавиці або шарфик, розкішно буде виглядати вовняний плед. Цим підкреслить теплота відносин і індивідуальний підхід. Далі, достаток принесуть предмети домашнього вжитку і побутова техніка. А на сюрпризи для малечі взагалі скупитися не варто. Зоряна господиня обожнює дітей і буде прихильна до тих, хто розділяє її любов. Якщо буде потрібно вибирати одне слово, яким найбільш точно можна характеризувати, як відзначати 2015 рік вівці, то найбільш ємним виявиться визначення «душевно». Тому в цей період лояльного і доброго ставлення до милих слабкостей друзів і домочадців в 2015 рік вівці, що подарувати не такі вже й важливо, головне щоб це йшло від серця і не було випадковим і черговим презентом.

Відео про символ 2015 року, про овечку (козі)

Ну і наостанок відео про те що несе рік вівці загальне відео та про те, що несе кожному знаку зодіаку новий 2015 рік:

Адміністрація блогу Бути здоровим легко, бажає вам міцного здоров'я, душевного благополуччя і багато любові в 2015 році, році доброї дерев'яної вівці. З наступаючим вас друзі!

Що рік «Козин» нам готує?
Ще одне завдання для творчих особистостей, продумувати в сценарії святкування все дрібниці: при вступі в 2015 рік вівці, який колір віддати перевагу в одязі?
Чим обдарує снігуронька-вівця-коза?
І тепер за списком останнє запитання: рік вівці 2015 - що дарувати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com