рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп Тельця на 2018 рік

  1. Діловий гороскоп Тельця на 2018 рік
  2. Фінансовий гороскоп Тельця на 2018 рік
  3. Гороскоп здоров'я Тельця на 2018 рік
  4. Любовний гороскоп Тельця на 2018 рік
  5. Гороскоп чоловіки Тельця на 2018 рік
  6. Гороскоп жінки Тельця на 2018 рік
  7. Телець - Щур
  8. Телець - Бик
  9. Телець - Тигр
  10. Телець - Кот
  11. Телець - Дракон
  12. Телець - Змія
  13. Телець - Кінь
  14. Телець - Коза
  15. Телець - Мавпа
  16. Телець - Півень
  17. Телець - Собака
  18. Телець - Свиня

Жовта Собака принесе Тельцям період спокою, коли вони зможуть трохи відпочити і відновити сили. Перед цими представниками зодіакального кола знаходиться два важливі завдання - зберегти власне здоров'я і зайнятися зміцненням сім'ї.

У 2018 році самопочуття Тельців буде вкрай мінливий, тому потрібно особливу увагу і контроль здоров'я. На першому місці виявиться особисте життя, а кар'єра залишиться трохи позаду. Самотні особистості будуть робити все можливе, щоб завоювати увагу вподобаного людини, а сімейні Тельці почнуть більше часу приділяти другій половинці і дітям.

У січні Тельці зіткнуться з дрібними неприємностями. Є ймовірність невдало витратити велику суму грошей, трапиться сварка з близькою людиною або колегою на роботі. Швидше за все, це станеться через любов до себе і не уважному ставленню до оточуючих.

Але навіть стрес не завадить Тельцям добре відпочити під час свят. Вільні дні краще присвятити спілкуванню з коханою людиною, що допоможе значно поліпшити відносини і повернути взаєморозуміння.

Зірки раджу Тельцям більше уваги приділяти взимку власного здоров'я. Якщо в лютому «закрити очі» на нездужання, незабаром хвороба може перейти в хронічну форму і вже навесні різко погіршиться самопочуття.

Жовта Собака принесе Тельцям період спокою, коли вони зможуть трохи відпочити і відновити сили

Гороскоп Тельця

Щоб похмурі будні не увігнали в депресію, Тельці вирушать у подорож. У 2018 року почнуть залучати заморські країни і незвідані краї. Прекрасним варіантом буде відправитися в морський круїз або провести тиждень на білосніжному пляжі Середземномор'я.

Уже влітку Тельців чекає дуже приємний сюрприз, який і визначить їх подальше майбутнє. Зірки радять бути більш обережними та уважними у відпустці або відрядженні. Липень і серпень - це той час, коли Тельців можуть пограбувати або обдурити. Краще відмовитися від великих витрат і незапланованих покупок до початку осені. Астрологи вважають, що в цей період найбільш високий ризик втратити велику суму грошей.

Для Тельців осінь обіцяє бути не найлегшим періодом в житті. В цей час відбуватимуться сварки в родині, нервові потрясіння і конфлікти на роботі, які не припиняться до листопада. Зараз потрібно буде проявити свій характер і природна впертість, намагаючись зберегти як родинні, так і ділові зв'язки за всяку ціну, адже від цього залежать відносини в майбутньому.

Пізньої осені буде велика удача в сфері фінансів. Тельці зможуть приділити достатньо уваги здоров'ю, потерпілому через частого перебування в стресових ситуаціях. Прекрасним рішенням буде дотримання правильного і збалансованого харчування, повна відмова від куріння та інших шкідливих звичок. Корисно записатися в тренажерний зал або басейн.

Грудень - це період затишшя, коли з'явиться час зайнятися підвищенням кваліфікації і поліпшенням професійних навичок. Можна займатися і улюбленим хобі, яке допоможе відволіктися від проблем на роботі і відновити постраждале емоційну рівновагу.

Діловий гороскоп Тельця на 2018 рік

Тельці протягом усього 2018 року буде прагнути до отримання більшого доходу, тому зацікавляться будь-якими підробітками. Представники цього знака дуже працьовиті і наполегливі, тому зможуть за порівняно короткий проміжок часу освоїти абсолютно нову справу.

Уже навесні начальство зверне увагу на старання Тельців, а самі цілеспрямовані особистості отримають пропозицію зайняти більш високий керівний пост. Однак потрібно бути готовими до того, що нова посада принесе і більше обов'язків. Якщо така перспектива не надихає, краще відразу відмовитися, інакше є ризик втратити повагу начальства і незабаром потрапити під скорочення.

Не варто забувати і про власне здоров'я, особливо психологічний, адже це набагато важливіше успішної кар'єри. Тельці можуть привернути увагу і інших компаній, які захочуть переманити до себе старанного і працьовитого співробітника. Однак, головною умовою переходу може стати переїзд в інше місто або країну, і прийняте рішення може призвести до кардинальної зміни звичного життя.

Фінансовий гороскоп Тельця на 2018 рік

Протягом перших декількох місяців 2018 року Тельці можуть відчувати брак фінансів. Складеться враження, що отримана зарплата буквально тане в руках і розчиняється в перший тиждень. Саме тому зірки радять всім представникам даного зодіакального знака постаратися знайти додаткове джерело доходу.

Ближче до другої половини року фінансова ситуація стабілізується. Багато Тельці отримають привабливу пропозицію перейти на нову роботу з великими перспективами і високою зарплатою. Однак багато особистості не зважаться на такий кардинальний крок, адже Тельці дуже бояться змін у власному житті, які можуть привести до не найприємнішим наслідків.

Гостра нестача коштів може стати досить серйозною проблемою, через що Тельці ризикують влізти в борги або взяти кредит в банку під високий відсоток. Щоб уникнути цього, потрібно починати економити вже з перших днів 2018 року і матеріальні труднощі обійдуть стороною.

Гороскоп здоров'я Тельця на 2018 рік

З початком 2018 року більшість Тельців будуть насолоджуватися відмінним здоров'ям і прекрасним самопочуттям. Чи не доведеться переживати через нездужань в тому випадку, якщо в раціоні присутні здорові і повністю натуральні продукти. Якщо на даний момент щоденне меню далеко від ідеалу, варто задуматися про кардинальну зміну звичного підходу до життя. Ті особи, які з зневагою поставляться до цієї поради, ризикують незабаром опинитися на лікарняному ліжку.

Ті особи, які з зневагою поставляться до цієї поради, ризикують незабаром опинитися на лікарняному ліжку

Гороскоп здоров'я Тельця

У 2018 році з особливою увагою потрібно ставитися саме до стану серцево-судинної системи, так як на її роботі можуть негативно позначитися шкідливі звички, наявні у Тельців, від яких вже давно пора було позбутися.

2018 рік для представників цього зодіакального знака стане переломним моментом, особливо влітку, коли потрібно буде зібрати в кулак всю силу волі і подбати про власне здоров'я. З настанням осені варто приділити увагу зубам, так як походу до стоматолога уникнути просто не вийде. Адже запущене захворювання принесе не тільки багато проблем, але і зажадає більш тривалого і дорогого лікування.

Любовний гороскоп Тельця на 2018 рік

У 2018 році в житті Тельців найважливіше значення матимуть стосунки з другою половинкою. В ім'я любові ці особистості зважаться на відважні і відчайдушні вчинки, але найголовніше, не можна перегинати палицю, щоб не отримати протилежний ефект. Поспіх і натиск можуть відштовхнути кохану людину.

З настанням весни трохи стихнуть і любовні пристрасті. Самотні особистості зможуть зав'язати вдалі знайомства, а ті, хто вже давно перебувають у відносинах, зможуть подолати власну ревнощі і почнуть більше довіряти своїй другій половинці. Влітку Тельці зможуть сильно зблизитися з обранцями, тому вони почнуть буквально вгадувати бажання партнера.

Турботу і неймовірну ніжність до коханої людини Тельці проявлять в серпні. Навіть з боку буде помітно сяйво в очах закоханих представників цього знака Зодіаку. Ця гармонія зруйнується з настанням осені. Тельці можуть зіткнутися зі зрадою другої половинки, що станеться під впливом Урана. Ця подія може вибити з колії Тельців, тому вони ризикують піддатися депресії.

Пережите емоційне потрясіння негативно позначиться на загальному стані здоров'я, до того ж душевні рани будуть гоїтися дуже довго. Спочатку Тельці стратять надію, після чого ухвалять рішення розірвати стосунки, які дають стільки болю. В кінці року з Тельцями почнуть часто фліртувати і загравати представники протилежної статі, але вони навряд чи дадуть відповідь взаємністю. Однак зірки радять звернути увагу на шанувальників, адже серед них може бути і ваша доля.

2018 рік, який пройде під заступництвом Жовтої Земляний Собаки, стане вдалим періодом для Тельців, які вже давно планували офіційно оформити стосунки з коханою людиною. Багато представників знаку самі не зважаться зробити пропозицію, але з радістю приймуть його від другої половинки і обов'язково стануть уважними і вірними супутниками життя. Але такої ж поведінки вони вимагатимуть і від другої половинки. Перший час Тельці будуть проявляти підвищену строгість і вимогливість до обранця.

Ідеальним часом для офіційного оформлення відносин вважається кінець весни і початок літа, а також перший місяць осені. Зірки не радять грати весілля в період з січня і по квітень, так як це буде не найвдаліший час.

Гороскоп чоловіки Тельця на 2018 рік

Для чоловіків Тельців настає просто ідеальний час, коли вони зможуть зайнятися самим собою. Для сильних представників цього знака важливе значення має саме планування власного майбутнього. Практичних всіх пунктів цього плану вони зможуть добитися, не докладаючи для цього особливих зусиль. Такого результату можна буде досягти тільки в тому випадку, якщо не відступати від власних принципів і продовжувати рухатися назустріч мрії, не звертаючи уваги на перешкоди, що виникають і проблеми.

Такого результату можна буде досягти тільки в тому випадку, якщо не відступати від власних принципів і продовжувати рухатися назустріч мрії, не звертаючи уваги на перешкоди, що виникають і проблеми

Гороскоп чоловіки Тельця

Зірки не радять йти по головах до досягнення поставленої мети, адже в результаті можна втратити хорошого друга. Тільки надійний тил допоможе чоловікам Тельцям протистояти недоброзичливцям і заздрісникам, яких буде вистачати.

В середині року може трохи похитнутися фінансове становище Тельців, через декілька неправильно прийнятих рішень. Такий результат негативно позначиться на любовних стосунках, але дійсно любляча людина ніколи не залишить Тельця.

Гороскоп жінки Тельця на 2018 рік

Жінки, які були народжені під знаком Тельця, будуть відчувати наснагу і небувалий емоційний підйом протягом всього 2018 року. Цей стан позитивно позначиться саме на особистому житті. Самотні представниці знака познайомляться з цікавим і неординарним чоловіком. Тільки час і плани партнерів покажуть, ким він стане, чоловіком або буде виконувати тільки роль коханця.

Енергетика жінок Тельців почне буквально зашкалювати протягом усіх 12 місяців. В результаті на них звертатимуть увагу чоловіки, і самотні представниці знака зможуть зустріти свою другу половинку. Вони познайомляться з цікавими людьми, які стануть вірними друзями. Жінка Телець може з новим другом відправитися у відпустку. Так як ці особистості дуже податливі, завоювати їх увагу виявиться досить легко.

Ближче до кінця року жінок Тельців буквально накриє хвилею протверезна реальність. Настає той час, коли доведеться займатися домашніми справами і приділяти увагу дітям. Деякі Тельці приймуть важливе рішення, звільнитися з роботи, щоб більше часу проводити в колі рідних і близьких людей. Але не варто переживати, що подібні дії призведуть до серйозних наслідків, адже друга половинка подбає про матеріальне благополуччя, а почуття стануть міцнішими.

Гороскоп Тельця 2018 з року народження

Телець - Щур

(1936, 1948,1960, 1972, 1984, 1996, 2008 роки народження)

У рік Собак уяву Тельців-Щурів буде просто зашкалювати, ніж вони обов'язково повинні скористатися. Поєднання креативного підходу до вирішення простих питань і геніальних ідей, допоможе цим особистостям підкорити весь світ. До того ж Тельці-Щури дуже працелюбні і будуть отримувати масу ділових пропозицій, тому зможуть вибирати. Не менш насиченою виявиться і особисте життя, у самотніх представників знака не буде відбою від шанувальників.

Телець - Бик

(1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 роки народження)

Телець-Бик неймовірно завзятий, тому готовий гори звернути на шляху до поставленої мети. Завдяки такому підходу ці особистості зможуть домогтися всього, чого забажають. Зірки радять в 2018 році направити власну енергію в фінансову сферу, адже зараз найголовніше правильно підібрати пароль до сейфа з коштовностями. Проявивши трохи терпіння і не зупиняючись перед труднощами, Телець-Бик зможе заробити практично всі гроші світу. Не варто забувати приділяти увагу і другій половинці, влаштовуючи романтичні побачення і другий медовий місяць.

Телець - Тигр

(1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 роки народження)

Ці особистості дуже яскраві та неординарні, до того ж перед їх чарівністю не зможе встояти навіть Жовта Собака, яка з радістю буде виконувати всі їхні команди. Тельці-Тигри з легкістю можуть отримати не тільки нову посаду, але і квартиру в центрі міста, багатого шанувальника або відправитися в кругосвітню подорож. Однак, щоб не втратити прихильність господині року, потрібно знати, коли вчасно зупинитися, інакше є ризик опинитися біля розбитого корита, як у казці про золоту рибку.

Рекомендується до прочитання: дитина Тельця

Телець - Кот

(1939, 1951, 1963, 1975, 1987,1999, 2011 роки народження)

Тельці-Коти не тільки своєю поведінкою, а й зовнішнім виглядом нагадують цих милих, пухнастих звірят. Вони дуже спритні і ласкаві, тому можуть досить легко і швидко виплутатися практично з будь-якої ситуації і, як завжди, приземляться на м'які лапки. Цих осіб буде дуже важко вивести з рівноваги або викликати сильні емоції, і всі спроби конкурентів виявляться абсолютно марними. Тельцям-Кролям варто бути більш жорсткими з суперниками, але проявляти більше уваги і ласки обранцям.

Телець - Дракон

(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000., 2012 роки народження)

У 2018 році Тельці-Дракони вкрай рідко будуть проявляти свій вогненний характер, так як значно більшого вони зможуть досягти за допомогою важливих розмов. Це дуже симпатичні і досить милі особистості, які іноді можуть проявляти строгість і вивергати полум'я, якщо вороги не дають спокою. У спілкуванні з протилежною статтю Тельці-Дракони почнуть проявляти свій характер, адже шанувальники будуть намагатися буквально сісти на голову і вимагати прояви любові і романтики.

Телець - Змія

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001., 2013 роки народження)

Ці особистості протягом усього 2018 року буде домагатися приголомшливого успіху в будь-якій справі, за яку візьмуться. Тельці-Змії зможуть на довгий час забути таке слово, як криза або провал. Зірки радять уважно прислухатися до власної інтуїції, вона підкаже, як правильно вчинити в тій чи іншій ситуації. Можна сміливо грати в лотерею, удача буде точно на боці цих особистостей і вони зможуть зірвати джек-пот. Однак гороскоп не радить шикувати протягом усього 2018 року, так як великі гроші мають властивість закінчуватися, тому краще подбати про власне майбутнє.

Телець - Кінь

(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 2014 роки народження)

У рік правління Собаки, Тельці почнуть нагадувати молодих лошат, а не сміливих Коней. Представники цього знака дуже грайливі, жваві і підкорюють оточуючих своєю безпосередністю. Тому зовсім не дивно, що поруч знаходиться багато шанувальників і суперників, які намагаються дізнатися секрет такої популярності. Ті Тельці, які вже знаходяться в стосунках, можуть зіткнутися з неконтрольованою ревнощами обранця, який бажає заборонити їм вихід у світ. Фінансова ситуація буде стабільною, Тельці зможуть отримати непоганий прибуток, тому будуть вести себе так, як того самі захочуть.

Телець - Коза

(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 2015 роки народження)

У рік Собаки для Тельців-Коз будуть складатися сприятливі умови, тому вони зможуть добитися практично всіх поставлених цілей. Багато представників знаку зважаться на відкриття власної справи, яке обіцяє бути набагато успішніше, ніж вони могли припустити. Вони володіють природним талантом і прекрасним смаком, з'явиться можливість записатися на курси фінансистів, адже попереду їх чекає гарний прибуток.

Телець - Мавпа

(1944, 1956, 1968 1980, 1992 року, 2004, 2016 роки народження)

Ті люди, яким пощастило народитися в рік грайливою Мавпи під сузір'ям Тельця, можуть весело плескати в долоні, так як на протязі всього року вони будуть відчувати себе справжніми щасливцями. Розпочнеться період стрімкого кар'єрного зростання, при цьому в оточенні Тельців-мавпа не буде заздрісників, адже в цьому не тільки допомогла господиня року, але і вдале розташування планет. У 2018 року можна просто насолоджуватися життям, і періодично стежити за роботою підлеглих, адже їх буде досить багато.

Телець - Півень

(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 роки народження)

Тельці-Півні люблять багато мріяти і в рік Жовтого Земляного Собаки все мрії почнуть поступово втілюватися в життя. Але в 2018 році варто все-таки змінити свій нудний гардероб, адже Собака любить соковиті і яскраві кольори. Одним своїм зовнішнім виглядом Тельці-Півні будуть залучати до себе удачу і зможуть отримати вигоду навіть з самого безперспективного підприємства. Саме тому потрібно діяти якнайшвидше, поки не встигли отямитися конкуренти.

Телець - Собака

(1946 1958 1970, 1982, 1994 2006 роки народження)

Тельці-Собаки матімуть прекрасні дружні отношения з паном року. Собака ніколи не кидає своїх і завжди буде знаходитися на сторожі спокою. Тельці-Собаки безкорисливі і добрі особистості, тому жоден конкурент не наважиться перейти їм дорогу. Сім'я буде в захваті, адже в 2018 році, нарешті, буде закінчений ремонт або відкритий непоганий рахунок в банку, а на горизонті з'явиться довгоочікувана поїздка до моря.

Телець - Свиня

(1947 1959 1971, 1983, 1995 року, 2007 роки народження)

У всіх справах і сферах життя у Тельців-Кабанов буде повний порядок. Це стосується не тільки роботи, але і вдома - друга половинка стане ідеальною, а діти перетворяться на справжніх янголят, до того ж всі родичі, які останнім часом сильно загостював, роз'їдуться по своїх справах. Можна виділити час і для зустрічі з друзями і зайнятися плануванням нових досягнень.

Знайшли друкарська помилку? Віділіть и натісніть CTRL + Enter

Знайшли друкарська помилку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com