рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Якими бувають знаки зодіаку, коли вип'ють? Або як пити з різними знаками зодіаку?

  1. ОВЕН
  2. ТЕЛЕЦЬ
  3. БЛИЗНЮКИ
  4. РАК
  5. ЛЕВ
  6. ДІВА
  7. ТЕРЕЗИ
  8. СКОРПІОН
  9. СТРІЛЕЦЬ
  10. КОЗЕРІГ
  11. ВОДОЛІЙ
  12. РИБИ

Зміст статті

Скоро Новий рік 2015. Більшість людей буде його відзначати. Сидітимуть за святковим столом в галасливій компанії, випивати. Що чекати від кожного знака зодіаку, коли той вип'є, з ким краще взагалі не напиватися, а кому, навпаки, можна вірити. Адже вони в п'яному стані розкажуть, що у них на серці. Загалом, про все читай в нашому гороскопі про кожен знак зодіаку і його ставлення до алкоголю, поведінки на вечірці, особливо в п'яному або напідпитку вигляді нижче. Інформація буде корисна не тільки в новорічну ніч, але і на будь-яке свято. Адже завжди краще заздалегідь знати, що очікувати від друзів. П'яний гороскоп за знаками зодіаку:

ОВЕН

Пити з Овнами дуже складно. Вони не зупиняться поки не споят Вас, і Вас не потягне підкорювати світ або ще на якісь пригоди. Так що тримайте вухо в гостро. А краще попросіть Водолія, щоб він придивлятися за Вами і відвів від Овна, коли той захоче з вами випити. Адже по Овна складно зрозуміти на скільки він п'яний. Овна взагалі важко довести до стану, коли він п'яний. Тому всі хто з ним п'є, думають що теж тверезі. І пропускають той момент, коли потрібно зупинитися.

Зміст статті   Скоро Новий рік 2015 ТЕЛЕЦЬ

Телець, навіть якщо дуже п'яний, буде стверджувати зворотне, підливаючи Вам спиртне. Цей знак зодіаку любить веселитися на повну котушку, як то кажуть, до останнього. Так, до упаду Тельця в буквальному сенсі слова. Цей знак зодіаку любить впадати в крайності в усьому навіть у вживанні алкоголю. Він не зупиниться, поки може пересуватися.
Є у Тельця і ​​ще одна особливість. З ним ніколи не знаєш, коли Телець перетвориться в розлюченого бика, готового все змести на своєму шляху. Зруйнувати, розгромити і порвати будь-якого, хто скаже слово. А п'яний Телець перевтілюється в таку людину дуже швидко. І тут краще швидше від нього втекти, щоб він Вас не побачив, а випустив гнів самостійно, щоб ніхто не бачив, де-небудь на балконі або у дворі.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки двоїста натура. З одного боку, це душа компанії, мила людина, якого всі люблять. А з іншого боку - втілення диявола. І це завжди лотерея, кого Ви побачите в п'яних Близнюках. В одному можна бути впевненим на 100% - цей знак зодіаку забуде про подвійність під дією алкоголю, яка робила його звичайним, урівноваженою людиною. Чи стане кимось одним. А на ранок попросить прощення за вчинені вчинки. Чого не забитими під дією алкоголю. А Близнюки можуть в п'яному вигляді організувати, як заводну вечірку з танцями на столах, так і почати обговорювати недоліки та проблеми оточуючих, ображаючи цим друзів, з якими п'є.

РАК

Вечірка з п'яним Раком дуже кумедна і цікава. Адже зазвичай цей знак зодіаку моторошно соромиться, намагається не показувати свою справжню сутність. Ось тому все будуть дуже здивовані поведінкою Рака. П'яний Рак стає самим собою, і це дуже цікава людина. У такому стані його можна розвести на що завгодно, він легкий на підйом.

ЛЕВ

Підпилий Лев нічим не відрізняється від тверезого. Він біт бути центром уваги, розповідати про свої перемоги і доблесних боях, в яких він, звичайно, всіх переміг. Про провальних ситуаціях Лев не пам'ятає. З одним лише винятком: п'яний Лев набагато гучніше. Він буде голосніше говорити, слухати музику і т.д. Чим приверне загальну увагу до своєї персони. Всі будуть ним захоплюватися, адже Лев цар звірів.

ДІВА

Замріяні Діви коли п'ють, проходять три стану. Спочатку вони почнуть з усіма брататися, мило спілкуватися. Постараються подружитися з усіма гостями вечірки. Це перша стадія сп'яніння Діви.
На другій стадії вони зізнаються у своїй симпатії, вірності, добре ставлення до людей, в загальному у всьому тому, що бояться висловити в тверезому стані. А головне, в любові до того, кого вони вже давно таємно закохані. У тверезому стані Діві важко зізнатися в своїх почуттях, а в п'яному угарі все набагато простіше. Так що підхмеленої Діві можна вірити. Третій стан, п'яною діви - це на ранок. Після п'янки Діва починає скаржитися на головний біль, нездужання, бажати про визнання вчорашнього дня. І так проходять всі п'янки Дев.

ТЕРЕЗИ

Ваги дуже люблять вечірки, галасливі компанії і, звичайно, випити з друзями. Вони часто організовують самі такі вечірки. Правда побоюються Ваги, що в п'яному стані вони перестануть критично ставиться до людей, сперечатися з ними. Що може привести до того, що планочка у виборі супутника (-ці) на вечір дуже сильно знизиться. А завтра вони будуть шкодувати і моторошно соромитися того, що танцювали з не дуже гарною дівчиною або цілувалися з дивним типом.

СКОРПІОН

З Скорпіонами пити небезпечно. Самі вони випивають рівно стільки, щоб підняти собі настрій. Після чого вони найчастіше починають споювати всіх навколо, щоб вивідати якусь таємницю, або просто подивитися на підпилих друзів і посміятися разом з ними, та й над ними можна. Загалом, якщо ви не хочете стати зіркою комічного ролика в інтернеті, зі Скорпіоном краще на пити.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці бувають двох видів: зануда непитущий або алкоголік. Перший розповість все про шкоду спиртних напоїв, про свою не вдалої життя, що, погодьтеся, нудно за святковим столом. А пити з другим типом Стрільців ніякого здоров'я на вистачить. Головне, пам'ятайте - Стрільці моторошно образливі. Краще не суперечити йому.

КОЗЕРІГ

Замкнені в звичайному житті Козероги, стають більш балакучими, коли вип'ють. Вони починають мило жартувати, розповідати анекдоти, курйозні випадки їх життя, що робить з них душу компанії. А найцікавіше, що вони після третьої чарки скільки не вип'ють, вже далі не сп'яніють. Виглядатимуть весь вечір однаково - трохи п'яним і веселим. Правда, як протверезіють, знову стануть тихим і замкнутим людиною. І будуть пам'ятати всіх тих, хто жартував над ними на вечірці і підколював їх.

ВОДОЛІЙ

Водолія п'яним ніхто ніколи не бачив, так як Водолії - це ті люди, що зазвичай раніше за всіх йдуть з вечірки. А вранці Ви їм розповідаєте, що вони пропустили і як весело було, коли все сп'яніли. Водолій не любить бути п'яним на людях, щоб розповідали про нього потім історії. Як тільки він відчуває, що захмелів, Водолій з усіма прощається і йде додому спати.

РИБИ

П'яна риба - це буря емоцій і ураган пристрастей. Причому все це за короткий проміжок часу. Наче в ній прокидаються відразу кілька особистостей: і плакса, ридаюча що її ніхто не розуміє і не любить, пустотливий балагур, здатний станцювати на столі або взяти участь в смішному конкурсі, зірка караоке, шкідливий розпещений дитина і так далі. І всі ці особистості їх Риби вилазять одночасно. Так що доглядати за п'яною Рибою дуже важко.

У чому зустрічати Новий рік 2015 року, читай ТУТ , А що чекає знаки зодіаку в 2015 році за китайським гороскопом читай в СТАТТІ .

Google+

Вам сподобалася стаття? Поставте лайк.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com