рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зустрічати Новий 2013 рік

Ви вже замислюєтеся про зустріч Нового 2013 роки Ви вже замислюєтеся про зустріч Нового 2013 роки? І вірно! Наступаючий рік буде роком Чорної Водної Змії - істоти вельми рухомого, а тому несе нестабільність і зміни, так що протягом цілого року всі свої справи доведеться ретельно планувати і вже, звичайно, зустріч Нового року треба добре продумати. І хоча воцаріння Змії відбудеться трохи пізніше - 10 лютого, привітати і радо зустріти господиню 2013 року можна і з боєм курантів.

Чорна Водяна Змія - це символ глибини, мудрості, космічної енергії, таємних знань. Як вже говорилося, цей рік принесе зміни, а ось чого від нього не варто чекати, так це стабільності. Так що заздалегідь підготуйтеся до змін і зробіть все можливе, щоб все змінювалося на краще.

Як зустрічати рік Чорної Змії

Суєта і зайві рухи тіла навряд чи припадуть до вподоби Чорної Змії. Змія любить добре знайомі місця і території. Так що відправитися в нічний клуб в цю ніч буде не найкращою ідеєю. Куди правильніше буде зустріти Новий рік вдома, в оточенні найближчих або в теплій компанії старих і надійних друзів. Чи варто говорити, що важливим буде створити відповідний настрій і атмосферу. А ось хлопавки та феєрверки дуже навіть актуальні в цьому році - деякі змії (наприклад, гримуча) Не проти пошуміти.

Як прикрасити будинок до Нового 2013 році

Прикрашаючи будинок до свята, теж потрібно врахувати «смаки» символу цього року. Змії подобаються блискучі і холодні тони, так що не скупіться на дощик і мішуру. А звиваються змійкою серпантин тим більше буде актуальний.

Новорічна ялинка повинна сяяти, як ... новорічна ялинка. До 2013 року її можна прикрасити кульками сріблястого, золотистого і синього кольорів. Довгі витончені свічки в вишуканому свічнику теж припадуть як не можна до речі - вибирайте кручені свічки, схожі формою на двох скручених змійок.

Додайте до цього скляні статуетки і прикраси, свічки у формі фігурок Змії - і можете не сумніватися: Змія в наступаючому році буде до вас прихильна і обдарує здоров'ям, особистим щастям, фінансовим благополуччям і іншими благами.

У чому зустрічати рік Чорної Змії

Стримана розкіш - ось девіз цього року. Нічого яскравого, але все дороге. Для жінок справжньою знахідкою для цього вечора стане маленьке чорне плаття, втім, плаття може бути і довгим, і не тільки чорним: темно-синє або темно-зелене, з струмливим візерунком теж буде відмінним вибором. Тканини повинні бути гладкими і блискучими - все біле і пухнасте відправляємо подалі в шафу. Змія обов'язково оцінить, якщо в вашому новорічному вбранні буде присутній зміїний принт, а ось від речей з натуральної зміїної шкіри краще відмовитися, самі розумієте, чому. Все в новорічному оздобленні (і вдома, і стола, і вашому особистому святковому образі) має бути продумано до дрібниць і заздалегідь. Не можна допускати ні найменшої поспіху або недбалості в образі.

Обов'язково повинні бути присутніми в новорічному ансамблі прикраси з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння. Камені можуть бути будь-якими: можете підібрати ті, що ідеально підходять для вашого знаку Зодіаку, а можете віддати перевагу розкоші діамантів або загадкового малахіту - кожен з цих варіантів відмінно підійде.

Для чоловіків ідеальним костюмом для зустрічі Нового року стане ... костюм. «Зміїного» колориту йому додасть краватку зі зміїним принтом.

Не забудьте також дорогі парфуми, чоловіки повинні бути гладко поголені (якщо хтось давно подумував розлучитися з бородою - ось він, відповідний привід). Представниці прекрасної статі можуть поекспериментувати з макіяжем, акцент потрібно робити на очі, чіткі стрілки , Блискучі темні тіні і велика кількість блискіток - так це може виглядати. А на губи наносимо або глянсову помаду, або блиск.

Зачіски цієї ночі - гладкі і акуратні. Втім, гарну прикрасу для волосся або навіть витончена діадема будуть цілком доречні в новорічному образі.

Що повинно бути на новорічному столі-2013

Перш за все - сервіровка столу повинна бути дорогою і вишуканою. Так що дістаємо фамільний кришталь, тонкий фарфор і столове срібло. Обов'язкове прикраса столу - фігурка змії.

Готуючи частування до новорічного столу, вибирайте страви незвичайні і вишукані. Змія любить делікатеси.

Овочеві страви, велика кількість спецій - все це відмінно виглядатиме на новорічному столі. Крім того, в фаворі цієї ночі екзотичні страви з незвичайними назвами .

Ви вже замислюєтеся про зустріч Нового 2013 роки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com