рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати пиріг з вишнею та сметаною заливкою по пошаговому рецептом з фото

  1. Схожі статті Зміст статті: Чудовий вишневий пиріг зі сметаною заливкою я навчилася готувати у свекрухи:...
  2. вам знадобляться
  3. Як правильно вибрати інгредієнти
  4. послідовність приготування
  5. Як подавати такий пиріг
  6. Відеорецепт пирога з вишнею і сметаною заливкою
  7. Як можна урізноманітнити стандартний рецепт
  8. Корисні поради

Схожі статті

Зміст статті:

Чудовий вишневий пиріг зі сметаною заливкою я навчилася готувати у свекрухи: вона якось поділилася зі мною радянської кулінарною книгою, що містить в собі докладний рецепт з фото готового виробу. З тих пір я готую тільки з цього керівництву, оскільки більш збалансованого і надійного джерела за всі роки так і не змогла відшукати.

Класичний рецепт зазнав деяких змін, що полегшують процес замішування тіста і підготовки заливки, але залишився все таким же простим і швидким. Сьогодні я представлю вам на суд свій улюблений сметанний пиріг з вишнею, який обов'язково порадує ваших домашніх ласунів!

  • Час приготування: від 40 до 55 хвилин.
  • Кількість порцій: 12-16.

Кухонний інвентар

Для того, щоб пиріг приготувався швидко і без особливого клопоту, рекомендую вам заздалегідь підготувати необхідну для виробництва тіста і начинки кухонний посуд і прилади:

  • форму для пирога (краще використовувати металеву роз'ємну) діаметром від 26 см;
  • дві-три місткі миски ємністю від 700 мл;
  • столові прилади (ложки, вилки і ножі);
  • прихватки;
  • мірну чашку або прості кухонні ваги;
  • бавовняні і паперові рушники;
  • відріз пергаментного паперу;
  • лопатку і пензлик;
  • Вінчик.

Крім того, для підготовки деяких компонентів вам може знадобитися блендер або кухонний комбайн із спеціальними насадками.

вам знадобляться

ПродуктКількістьОснова

Борошно пшеничне 200 г Цукровий пісок 75 г Олія соняшникова 110 мл Молоко 120 мл Сир 100 г Сода харчова 5 г Оцет столовий 5 мл Начинка Цукровий пісок 70 г Крохмаль картопляний 20 г Яйця курячі 2 шт. Сметана 300 мл Вишня 200 г Ванільний цукор 10 г

Як правильно вибрати інгредієнти

Даний пиріг дуже простий у приготуванні, проте його смак прямо залежить від якості і свіжості підібраних вами інгредієнтів.

послідовність приготування

  1. Соняшникова олія виливаємо в глибоку миску, додаємо до нього молоко.
  2. Трохи перемішуємо, всипаємо цукровий пісок, сир і соду, гашене оцтом.
  3. Після цього просіваємо в масу пшеничне борошно і перемішуємо заготовку ложкою.
  4. Як тільки компоненти трохи з'єдналися між собою, можна почати повноцінний заміс вручну або за допомогою кухонного комбайна.

  5. Форму для випічки пирога вистилає пекарської папером, потім промазуємо її дно і стінки соняшниковою олією.
  6. Тісто розгортаємо на присипаному невеликою кількістю борошна кухонному столі, після цього перекладаємо отриманий пласт в форму.

  7. Акуратно розкладаємо тісто по формі, робимо невисокі бортики.
  8. Окремо перемішуємо крохмаль з цукровим піском, додаємо туди ж яйця і сметану.

  9. Ретельно розмішуємо, всипаємо ванільний цукор.
  10. Збиваємо масу до отримання однорідної консистенції за допомогою віночка або кухонного комбайна.
  11. Потім виливаємо отриману заливку в форму, поверх неї акуратно маємо вишню.
  12. Випікаємо пиріг в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці приблизно сорок хвилин.
  13. Готовий виріб залишаємо в холодильнику на ніч, щоб заливка повністю застигла.

Як подавати такий пиріг

Було б недозволено псувати красу вироби і розрізати його на шматочки перед подачею до столу. Помістіть пиріг на красиве блюдо, розташуйте в центрі столу і готуйтеся приймати компліменти від близьких.

Також прийміть на замітку деякі секрети правильної подачі випічки.

  • Їсти такий пиріг краще за допомогою ложечки - він дуже крихкий відразу після випічки і може розвалитися в руках. Крім того, кладіть шматочки вироби на просторі тарілки, так з ним зручніше впоратися.
  • Не забудьте також подати відповідні напої до вашого пирога: найкраще з ним поєднується молоко, кава або фруктовий компо т. Також можна поставити на стіл солодкі соуси і сиропи - ваші ласуни обов'язково оцінять турботу.

Відеорецепт пирога з вишнею і сметаною заливкою

Пропоноване до перегляду відео розкриє всі секрети приготування смачного і делікатного пирога з вишнею і сметаною.

Як можна урізноманітнити стандартний рецепт

Щоб не нудьгувати від постійного приготування пирогів по одним і тим же класичним рецептам, кулінари намагаються змінювати і доповнювати список необхідних інгредієнтів.

Корисні поради

  • Найбільша небезпека при приготуванні такого типу пирога - пересушити тісто в духовці. Виріб виходить твердим і дуже щільним, а також швидко черствіє. Щоб цього уникнути, частіше перевіряйте бортики пирога на готовність за допомогою зубочистки або іншої гострої палички.
  • Не варто занадто довго збивати сметанним заливку, оскільки вона може сильно збільшитися в обсязі і перелити за рівень бортів пирога. Як тільки маса стала повністю однорідною, збивання можна припиняти.
  • Кількість цукру для заливки може бути збільшено, якщо ви купили занадто кислу вишню. Також можна обваляти ягоду в цукровій пудрі перед тим, як додавати її в пиріг - при випічці пудра трохи кристалізується, роблячи вишеньку ще смачніше.
  • Щоб підвищити свій рівень на кулінарному терені, важливо частіше готувати пироги, оскільки тільки з досвідом до нас приходить справжня майстерність. Наприклад, спробуйте спекти пиріг з вишнею з листкового тіста , Який теж дуже смачний і ніжний. До того ж приготуйте дивно повітряний і ситний пісний пиріг з вишнею , Що славиться простотою і швидкістю в приготуванні.

Пиріг з вишнею і сметаною заливкою - дуже апетитне, ніжне і смачне виріб, яке припаде до вподоби кожному члену вашої родини. А що ви самі знаєте про подібну випічці? Можливо, бабуся або мама навчили вас способам зробити пиріг ще делікатніше і смачніше? Поділіться власними знахідками в коментарях, давайте детальніше обговоримо вишневу випічку з усіх боків! Приємного вам апетиту і незмінно вдалих експериментів на кулінарному терені!

А що ви самі знаєте про подібну випічці?
Можливо, бабуся або мама навчили вас способам зробити пиріг ще делікатніше і смачніше?

Новости

Широкоугольный объектив для iphone 5

Как бы не критиковали все характеристики и особенности смартфона американского производителя, все равно он до сих пор остается одним из самых популярных и востребованных у пользователей по всему миру.

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com