рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весняні жіночі куртки. Модні принти весна-літо: підкресли свою індивідуальність!

Ось уже кілька років принти займають почесне місце в світі моди. Без цих красномовних прийомів, здатних розповісти про людину багато, не обходиться жоден сезон модних показів.
Принти постійно оновлюються, і щоб бути в тренді, потрібно не тільки жваво цікавитися новинками одягу, взуття та аксесуарів, але і модними «говорять» візерунками і зображеннями, покликаними прикрасити жіночі куртки і підкреслити індивідуальність їх власниці.
Отже, які ж принти найбільш актуальні в жіночих куртках в сезоні весна-літо 2015.
Ось уже кілька років принти займають почесне місце в світі моди Найбільш затребуваними є зображення, що символізують природу. Найбільш актуальна в весняний період, час, коли природа пробуджується від тривалого сну, тема флори - квіти, листя і витіюваті гілки рослин. Якщо вам до душі квіткові мотиви, то зверніть увагу на розмір. У цьому сезоні куртки, плащі та інші елементи верхнього одягу, прикрашені всілякими картинками на рослинну тематику, вибирають з великим, яскравим принтом, в пріоритеті - чорні і білі кольори. Великі, чітко виписані квіткові візерунки додадуть образу романтичність і виразність.
Анімалістичні шедеври не здають позицій, але в сезоні весна-літо 2015 дизайнери продовжують дивувати наша уява соковитістю колірних відтінків, різноманітністю мотивів, чіткими й абстрактними зображеннями. Звірячий принт настільки щільно вписався в усі елементи одягу, що навіть жіноча куртка з хижим орнаментом виглядають гармонійно і стильно.

Вертикальні смуги - не лише модний принт настав сезону, але і ідеальний спосіб візуально витягнути фігуру Вертикальні смуги - не лише модний принт настав сезону, але і ідеальний спосіб візуально витягнути фігуру. Орнамент нейтральних тонів доречний для повсякденного жіночого куртки, якщо ж смуги складаються з яскравих, контрастних смуг, то образ вийде неординарним і незабутнім.
Візерунки на етнічну тематику популярні вже не один сезон і не збираються відступати. Весняні куртки пропоновані іменитими дизайнерами, здатні привернути увагу навіть самих вибагливих модниць і служать чудовим рішенням освіжити весняний гардероб.
Найбільш зухвалі жінки можуть собі дозволити одягатися в етніку з ніг до голови, більш скромні цілком можуть задовольнятися комбінуванням речей з етнічними візерунками і монохромом, головне, щоб вони були витримані в одному стилі.
Принти в весняних жіночих куртках сезону весна-літо 2015 вражають різноманітністю, великою кількістю квітів і візерунків, серед яких будь-яка модниця зможе вибрати собі найбільш підходящий по стилю.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com