рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ТРІО ЖИТТЯ »День весняного рівнодення ... Енергетичні практики ... Ритуал Астрономічний Новий рік ...

  1. Ритуал на Астрономічний Новий рік

Весняне рівнодення (Vernal Equinox) - одне з унікальних явищ природи, суть якого, кажучи науковою мовою, зводиться до того, що «в момент рівнодення центр Сонця в своєму видимому русі по екліптиці перетинає небесний екватор»
Весняне рівнодення (Vernal Equinox) - одне з унікальних явищ природи, суть якого, кажучи науковою мовою, зводиться до того, що «в момент рівнодення центр Сонця в своєму видимому русі по екліптиці перетинає небесний екватор».
Говорячи простіше, в цей день Земля, обертаючись навколо своєї уявної осі, що проходить через полюси, одночасно рухаючись навколо Сонця, знаходиться в такому положенні по відношенню до світила, що сонячні промені, що несуть теплову енергію, падають прямовисно на екватор. Сонце переходить з південної півкулі в північну, і в ці дні у всіх країнах день майже рівний ночі.

Цього року день весняного рівнодення випадає на 20 березня, він настає о 10 годині 29 хвилин за московським часом. Цього року день весняного рівнодення випадає на 20 березня, він настає о 10 годині 29 хвилин за московським часом

У цей день світло і темрява розділяються порівну. У давні часи, коли не було календарів, весну визначали за сонцем. Вважалося, що саме з цього дня починаються оновлення в природі: перший весняний грім, набухання бруньок на деревах, буйне проростання зелені.

У День весняного рівнодення починається Новий рік у багатьох народів і народностей Землі: Іран, Афганістан, Таджикистан, Казахстан, Киргизстан, Узбекистан - практично всі країни Великого шовкового шляху пов'язують початок нового року з ці явищем природи.

Прихід Весни і повернення життя це особливе свято. Це час коли потрібно минуле залишити позаду і підготуватися до прийдешнього. Згадати все невдачі які були, всі свої конфлікти, всі проблеми - витягти максимально досвід з усіх неприємностей і залишити їх позаду себе. Скинути з плечей цю ​​ношу і далі йти без нічого. Час коли варто втілювати свої найсміливіші задуми. Це час чудес і час магії.
Багато можна змінити і перенаправити, саме колесо долі можна розгорнути в інший бік.

Свято Весняного Рівнодення - це свято балансу і рівноваги, перш за все, в собі. Це момент, коли тривалість ночі і темряви, яка уособлювала в багатьох традиціях зло або вмирання, починає поступатися тривалості дня і світла, що асоціюються з добром і відродженням.

Ми живемо в часи глобальних змін, але щоб вони здійснилися на планеті, спочатку вони повинні відбутися в кожному з нас.

Прокачування енергетичних центрів, чакр.

Для активізації всіх процесів в організмі і посилення енергії необхідно щодня робити так звані «прокачування». Для активізації всіх процесів в організмі і посилення енергії необхідно щодня робити так звані «прокачування»

Чакри є енергетичними центрами зв'язують сім різних тіл людини в єдине ціле. Завдяки їм здійснюється наше перебування на різних рівнях буття. Одні чакри більше відповідають за фізичне тіло, інші дають емоційну підживлення, треті пов'язані з вищими сферами свідомості і усвідомленості.

Чакра є просто провідником енергії. Якщо ми ведемо правильний спосіб життя і гармонійні у своєму внутрішньому просторі, то чакра відповідно випромінює позитивні енергії і почуття. Протилежність цьому стану є моменти в житті, коли людина йде в неправильному напрямку чи зазнає якоїсь дисбаланс енергій або сильний стрес. У цьому стані буде підключення до негативних енергій і включення подібних емоційних переживань.

У цьому стані буде підключення до негативних енергій і включення подібних емоційних переживань

Медитація-Хілерскій Коло Сили.

Хілерскій коло це особлива форма колективної передачі енергії зцілення і гармонізаціі.Встав разом з Майстрами хілерства в коло, формується загальний
енергетичний канал хілерства, за допомогою якого і відбувається робота, таким чином, приймає, отримує допомогу хілерства немає від конкретного майстра, Хілерскій коло це особлива форма колективної передачі енергії зцілення і гармонізаціі
а від колективного каналу, доданка з цілительського досвіду кожного Майстри хілерства входить в Коло, ця енергія використовується для вирішення ваших
індивідуальних, непідйомних для вас проблем.Об'дененная енергія Магістрів і Майстрів хілерства в колі, легко реалізує ваше наміри. Посвячення і розвиток цілительства, формує універсальну захист, відкриває канал яснознанія, усвідомлені сновидіння, зцілює вас і ваших рідних і близьких, реалізує фінансові проекти, усвідомлення призначення, вибір професії, омолодження і стрункість, дистанційне лікування, і багато іншого.
Даючи сеанс людині за допомогою Круга, ми в першу чергу, формуємо спільний канал для всіх вхідних в коло, це як дерево, де ствол- єдиний канал Енергії,
субстанція, в якій формується програма зцілення вашими намірами, гілочки - це ви, а коріння, це сама всесвітня енергія любові.

Хілерская медитація - це найбільш ефективний спосіб розвитку здібностей Душі і кращий засіб для знаходження гармонії з собою і навколишнім світом. Вона не вимагає і не заперечує прихильності до будь-якої релігійної системі і підходить людям будь-якого віку, національності, віросповідання, статури, інтелектуального розвитку
і т.д. Наша медитація не вимагає яких-небудь особливих здібностей: щоб займатися їй, потрібно мати хоча б маленьке бажання ...

Наша медитація не вимагає яких-небудь особливих здібностей: щоб займатися їй, потрібно мати хоча б маленьке бажання

Плетіння мандали.

Мандала - це дуже дієвий спосіб вирішити або відкоригувати багато ситуацій, мандала допомагає зняти концентрацію на будь-які проблеми і направити всю енергію на їх рішення, дає можливість думками і руками коригувати нап Мандала - це дуже дієвий спосіб вирішити або відкоригувати багато ситуацій, мандала допомагає зняти концентрацію на будь-які проблеми і направити всю енергію на їх рішення, дає можливість думками і руками коригувати нап   равление свого життя, відшукувати в підсвідомості відповіді на важкі запитання, відчувати силу природи в собі, говорити зі світом однією з ним мовою равление свого життя, відшукувати в підсвідомості відповіді на важкі запитання, відчувати силу природи в собі, говорити зі світом однією з ним мовою. Мандали самі по собі не є джерелами енергії, вони тільки її проводять, притягують з єдиного енергоінформаційного простору.

Індійська мандала - це свого роду Оберіг, вона допомагає не просто зрозуміти себе, а й знайти шляхи до вирішення важливих життєвих завдань. Плетіння мандали схоже на медитацію - це заняття заспокоює, призводить думки в порядок і допомагає досягти внутрішньої гармонії. Декоративні мандали заворожують грою кольору і своєю незвичністю. Вони є відображенням внутрішнього світу творця на момент їх плетіння. А від вашого внутрішнього стану буде залежати, які кольори ви оберете для своєї мандали.
Мандалотерапія об'єднує і розкриває все.что приховано від очей ... ваша мандала може більше розповісти про вас .про том.что вас хвилює зараз і під час роботи ви можете коригувати свою ситуацію навіть не підозрюючи про це!

Ритуал на Астрономічний Новий рік

Це корисний і позитивний ритуал подібний будь-якого типу оновлюють Новорічних ритуалів. Під час цього ритуалу Вам благоволить сама природа, коли тривалість дня (час Сонячного світла) починає збільшуватися. Відзначаючи це свято, слід викидати все старе, неиспользуемое і віджиле, і купувати нове - це можуть бути не тільки речі, але й звички, почуття, думки. Звичайно, мова йде тільки про плани, бажання і наміри, що стосуються Вас самих і не приносять шкоди оточуючим.

Цього року день весняного рівнодення випадає на 20 березня, він настає о 10 годині 29 хвилин за московським часом.
Підготовчий етап:

- Зробіть медитацію на тему «Три матеріальні або нематеріальні речі, які я б хотів (а) мати в Новому Році, і три матеріальні або нематеріальні речі, від яких я б хотів (а) позбутися в Новому Році». Будьте креативні. Ви можете побажати мати потрібну кількість грошей на машину, або підтримувати і посилювати більше почуття любові в своїй родині, або позбутися від обридлого Вам паттерна прояви гніву, і т.п. Чітко напишіть три побажання, від чого б Ви хотіли позбутися на одному аркуші паперу, а потім три побажання, що б Ви хотіли придбати на іншому аркуші паперу. Починайте зі слів: «Я (вставте своє ім'я) приймаю рішення і зобов'язання позбутися ...», причому, усвідомте, що спочатку потрібно «викинути» непотрібне, щоб звільнити місце новому. Записи на другому листку починайте зі слів: «Я (вставте своє ім'я) приймаю рішення придбати ...». Перш ніж написати, помедитируйте, чи готові Ви прийняти зміни, які викличе виконання Ваших власних рішень.
- Зробіть медитацію на тему «Три матеріальні або нематеріальні речі, які я б хотів (а) мати в Новому Році, і три матеріальні або нематеріальні речі, від яких я б хотів (а) позбутися в Новому Році»
Покладіть листки із записами в найбільш святе місце у Вашому будинку, на вівтар, біля ікони до виконання самого Новорічного ритуалу.

- Виберіть колір трьох свічок в залежності від своїх бажань, виписаних на папір, про те, що б Ви хотіли придбати в Новому Році. Колір свічки в співвідношенні з часом року посилює дію ритуалу і розширює сферу його впливу. Якщо не можете визначитися з кольором для якогось бажання, то візьміть білу свічку.

Нижче наведені пояснення з приводу кольору свічок.

Червоний колір служить для захисту здоров'я, сил і фізичної енергії, від нещасних випадків, позитивно зміцнює сферу сексу і пристрасті, усуває боягузтво, страхи, жах, надає відвагу і ентузіазм. Однак при вже існуючої хвороби червоний колір краще не використовувати, щоб не викликати загострення.

Рожевий колір дає захист в любовній сфері, дружбу, емоційних зв'язках, зміцнює почуття власної значущості.

Помаранчевий колір служить для особистого захисту тіла і предметів особистого користування.

Жовтий колір служить для захисту в дії, русі, дорозі, під час важливих розмов і укладанні контрактів і договорів, а також в справах мають відношення до інтелекту і науці.

Зелений колір служить для захисту партнерських союзів, близьких людей, особливо дітей, а також свого робочого місця.

Золотий колір краще використовувати при бажаннях в області грошей і майна.

Блакитний колір служить для захисту сімейного щастя, сімейних відносин, високих і релігійних почуттів. Блакитний колір служить для захисту сімейного щастя, сімейних відносин, високих і релігійних почуттів

Фіолетовий колір служить для захисту духовної сфери, під час медитації і при вже існуючої хвороби.

Сірий колір служить для захисту досягнутого суспільного становища, влади, впливу і престижу.

Темно-синій колір служить для захисту порядку і підвищує стабільність.

Бронзовий колір служить для захисту тварин і рослин, а також хороший при необхідності посилити стихію Землі.

Срібний колір служить для захисту від злих духів, рекомендується під час сну, а також при всіх магічних ритуалах, пов'язаних з чвертями Місяця.

Чорний колір привертає сили зла, тому його не треба використовувати в ритуалах.

Хочу кілька слів написати і про білу свічці. Білий колір свічки служить для всякого типу захисту і очищає від будь-якого виду негативної енергії. Він допомагає в будь-якій сфері життя. Білі свічки використовуються особливо тоді, коли точно не відомо, що загрожує, або яка сфера життя піддається негативному впливу.

Для ритуалу треба приготувати:

- білу свічку для посилення бажань позбавлення від непотрібного і ще три свічки обраного кольору (можна теж білого) для посилення побажань придбання чогось;

- ефірне масло ялівцю, мирра або ладану або пахощі з ялівцю, мирра або ладану;

- листки з написаними на них бажаннями та намірами, що б Ви хотіли придбати і від чого б Ви хотіли позбутися.

Виконання ритуалу:

За півгодини до Астрономічного Нового Року прийміть душ і одягніться в чистий одяг. Попередьте всіх в своїй сім'ї, щоб Вас не турбували протягом ритуалу. Займіть місце, де Ви будете проводити ритуал, розслабтеся, постарайтеся звільнити голову За півгодини до Астрономічного Нового Року прийміть душ і одягніться в чистий одяг від думок і приступайте до виконання ритуалу.

Змастіть наявним ефірною олією всі чотири свічки і розітріть масло по поверхні. Якщо немає ефірного масла, то запаліть вбрання пахощі. Поставте білу свічку для посилення побажань позбавлення першої, а потім три свічки для побажань придбання бажаного в ряд зліва направо в порядку, як у Вас розташовуються бажання про придбання у Вашому листку. Запалюйте свічки краще від запальнички, так як палаюча сірка в сірниках вважається провідником негативних сил.

Спочатку запаліть білу свічку для посилення побажань позбавлення. Коли вогонь горітиме ясним полум'ям, скажіть з максимальним усвідомленням над свічкою слова з вашого листка про те, від чого Ви хочете позбутися. Завершіть фразою:

«Я беру в свідки своїх рішень духів природи і обіцяю не звертати з обраного шляху. Нехай буде так."

Потім спаліть листок, запалюючи його від полум'я свічки. Можна взяти вогнетривкий посуд для спалювання листка. Після ритуалу попіл розвійте по повітрю або довірте воді (річці, водойми та ін.).

Потім запаліть залишилися три свічки в порядку, відповідним порядком бажань придбання на Вашому листку, і, коли вогонь горітиме ясним полум'ям, скажіть з максимальним усвідомленням над свічкою слова з Вашого листка про те, що б Ви хотіли придбати, концентруючись на полум'я відповідної побажанням свічці . Завершіть тією ж фразою:

«Я беру в свідки своїх рішень духів природи і обіцяю не звертати з обраного шляху. Нехай буде так."

Цей листок краще не спалювати, а попрацювати над записаними бажаннями, наприклад, в перший Місячний День наступного Місячного циклу.

Сядьте і помедитируйте хвилин 15-20, представляючи себе вже позбулися непотрібного, і вже мають бажане. Уявляйте себе, свою поведінку і мислення відповідно до кожного бажанням.

Після медитації не задував свічки. Свічки повинні догоріти до кінця. Якщо необхідно, просто переставте їх в безпечне для відкритого вогню свічок місце.

Після ритуалу добре прийняти душ або ванну.

Отже, складаємо список бажань і ... удачі в Новому Астрономічному Року!

удачі в Новому Астрономічному Року

Я бажаю вам успіху на Вашому життєвому шляху !!!

Світлана Зарицька

Skype: svetlana.ukr.net

https://vk.com/zaretskaya1212

Viber: +7 966-114-25-06

WhatsApp: +38 067-391-83-68

Консультації он-лайн біоенергетик-цілитель

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com