рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макіяж для цветотипа "Весна": відповідні відтінки

  1. Кольорові бази під макіяж
  2. Тональні та маскуючі засоби
  3. пудра
  4. рум'яна
  5. Тіні для повік
  6. Олівці для очей
  7. Туш для вій
  8. Олівець для брів
  9. Підбираємо колір помади
  10. Порада
  11. Як зробити гарний макіяж губ?
  12. Як красиво нафарбувати вії тушшю?
  13. Як зробити гарний макіяж очей?
  14. Модний макіяж в цьому сезоні: новинки
  15. Макіяж за кольором очей: як підібрати відповідний відтінок
  16. Як підібрати колір помади на-віч
  17. Як зробити димчастий макіяж Smoky Eyes
  18. Як правильно фарбувати очі підведенням?
  19. Який колір брів вам підходить? Ідеальний макіяж брів

Для того щоб оволодіти мистецтвом макіяжу, необхідно витратити багато сил, часу і коштів. Але для того щоб навчитися грамотно поєднувати відповідні до вашої особи відтінки, потрібно лише знати свій цветотип і прості правила поєднання тонів. У цій статті ми підберемо відтінки для макіяжу жінок з цветотипом "Весна".


Весні підійде натуральний, стриманий макіяж. Теплі ніжні відтінки, нанесені легким дотиком пензлика. Чим менше тим краще.


Кольорові бази під макіяж

Вам підходять: персикові, ніжні золотаві відтінки; для маскування похибок і почервоніння шкіри використовуйте зеленуваті бази.

Намагайтеся уникати: білих і бузкових тонів, які можуть надати вашому обличчю нездоровий вигляд; уникайте баз з холодним рожевим відтінком, так як вони не гармоніюють з теплим тоном вашої шкіри.

Тональні та маскуючі засоби

Вам підходять: для вирівнювання кольору обличчя використовуйте тільки теплі тони не залежно від того, світла у вас шкіра або смаглява; для вечірки можна використовувати засоби з золотистим блиском. Для денного макіяжу використовуйте тональний засіб ніжних персикових відтінків і слонової кістки, що створює враження прозорості на шкірі. Найкраще підійде рідкий тональний крем.

Намагайтеся уникати: холодних тонів, вони зроблять ваше обличчя бліде і тьмяним.

пудра

Вам підійдуть відтінки: світло-бежевий для світлої шкіри, відтінки засмаги для смаглявої або засмаглою шкіри, бронзуючі пудри для вечірки.

Уникайте: холодних тонів з сріблястим блиском і холодного рожевого кольору.

рум'яна

Вам підійдуть: Найкраще використовувати ніжні прозорі відтінки - персикові, абрикосові, лососеві і світло-коралові кольору. Відтінок рум'ян повинен поєднуватися з кольором шкіри. Коричневі відтінки не підходять, вони занадто темні.

Чи не підходять: яскраво-рожеві, холодні бежеві і сірі відтінки.

Тіні для повік

Використовувати: ваші очі найкраще підкреслить бурштиновий відтінок, освіжаюче виглядають також тіні зеленої гами від прозоро-аквамариновий до бірюзових і темних відтінків оливкового і хакі; всі відтінки природного палітри коричневого, золоті, лимонні, пісочний, колір слонової кістки, бронзові, кремові білі з золотистим відливом. До карих очей - коричневі і зелені тіні, до синіх - ніжно-блакитні або мазутні, до зелених - коричневі, стримано-зелені, золотисті. Також доречні тіні цвіту липи, лаванди, лососини, молочного шоколаду.

Вам не підійдуть: контрастні темні тіні чорних, фіолетових і синіх відтінків; холодні рожеві відтінки додадуть очам опухлий вид.

Олівці для очей

Вам підійде: коричневий, зелений, хакі - для денного макіяжу; для яскравого вечора використовуйте золотий, яскраво-смарагдовий і бірюзовий відтінки; для внутрішнього століття підійде Кайя світло-абрикосового кольору.

Намагайтеся уникати: чорної (особливо рідкої) підводки, на вашій ніжній шкірі вона буде виглядати занадто різко; холодних сірих і фіолетових відтінків; білого Кайя для підводки внутрішнього століття.

Туш для вій

Ваші кольору: темно-коричнева, коричнева для макіяжу на кожен день; для модної вечірки підійде смарагдово-зелена і бірюзова. Тільки на жінках весняного типу кольорова туш виглядає природно.

Чи не підходять: синяво-чорні і баклажановие відтінки.

Олівець для брів

Вам підходять: теплі бежеві і коричневі кольори під колір волосся або не темніше, ніж на 2 відтінки.

Уникати: дуже темних коричневих, чорних і попелясто-бежевих відтінків.

Підбираємо колір помади

Ваші кольору: рожево-бежеві, червоно-коралові, абрикосові, теплі золотисті тони, колір шампанського, червоного маку і вогненно-червоний з золотим відливом. Дуже вигідний для жінок весняного типу блиск для губ. Ніжним блондинкам підійде помада світло-рожевого або світло-коралового кольору. Більш темним жінкам - світиться томатного кольору або коричневого відтінку землі.

Уникати: холодних рожевих, кольору червоного вина, бузково-бежевих. Уникайте занадто темних відтінків, навіть якщо Ви сильно засмагли.

Порада

Вам не підійдуть різкі чіткі контури в підводці очей і губ. Для весни характерні м'які, плавні переходи відтінків. Макіяж слід зробити ніжним, повітряним, щоб підкреслити золотистий відтінок вашої шкіри і очей. Занадто контрастні фарби на вашому обличчі виглядатимуть неприродно. Яскравий акцент в макіяжі допускається тільки один - відтінок тіней, підводки або помади.

За допомогою наших рад ви підберете для себе ідеальні відтінки в макіяжі, які підкреслять ваші достоїнства, освіжать особа і зроблять його молодший. Для створення повноцінного гармонійного образу рекомендуємо підібрати правильні відтінки для волосся , Які підходять до кольоротипу "Весна".


Як зробити гарний макіяж губ?

Як красиво нафарбувати вії тушшю?

Як зробити гарний макіяж очей?

Модний макіяж в цьому сезоні: новинки

Макіяж за кольором очей: як підібрати відповідний відтінок

Як підібрати колір помади на-віч

Як зробити димчастий макіяж Smoky Eyes

Як правильно фарбувати очі підведенням?

Який колір брів вам підходить? Ідеальний макіяж брів

Макіяж очей синіми тінями: модні образи


Статті по темі:

Як красиво нафарбувати вії тушшю?
Як зробити гарний макіяж очей?
Який колір брів вам підходить?
Як зробити гарний макіяж губ?
Як красиво нафарбувати вії тушшю?
Як зробити гарний макіяж очей?
Який колір брів вам підходить?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com