рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Френч з малюнком: 55 ідей на 2018 рік

  1. Основні тенденції
  2. Актуальні кольори
  3. Френч для коротких нігтів
  4. Декор битим склом або каміфубукі
  5. Френч гель-лаком
  6. матовий френч
  7. Актуальні малюнки для френча

Французький манікюр відноситься до розряду універсальних. Адже він підходить абсолютно всім жінкам, незалежно від їх віку та соціального статусу. Саме цим можна пояснити той факт, що фенч вже досить тривалий час не виходить з моди. При цьому кожен новий сезон манікюр набуває нових фішки. Так чого ж нам чекати від френча в 2018 році?

Основні тенденції

Французький манікюр відноситься до розряду універсальних

@annet_leto @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto

Як буде виглядати французький манікюр, перш за все, залежить від довжини і форми нагідок. Так як в 2018 році переважає мода не природність, то на піку популярності будуть нігті овальної або мигдалеподібної форми з довжиною вільного краю не більше 3-5 мм. Додати оригінальності допоможуть лак незвичайної фактури, такий як матовий або поєднання матового з металізованим покриттям. Не так давно в моду увійшло «негативний простір», коли ніготь покривається безбарвним лаком, зверху на який наноситься тільки крайня лінія. Не менш актуальним буде декорований френч. Для цього можна скористатися нанесенням невигадливих смуг, технікою стемпінга, наклейками, об'ємними візерунками або художнім розписом.

Актуальні кольори

@annet_leto @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto

Незважаючи на те, що в 2018 році повернеться мода на пастельні тони, деякі дівчата вважають класичний френч нудним. Щоб дати їм можливість виділити свою індивідуальність, дизайнери пропонують розширити палітру використовуваних кольорів. Власницям світлої шкіри можна вибрати кольори близькі до блідо-рожевого або персикового, а на смаглявих ручках буде ідеально виглядати рожевий з сіруватим відтінком. І незалежно від кольору шкіри, можна використовувати молочний, кремовий і вершковий тони. Яскравим дівчатам стилісти пропонують ягідні відтінки, золото, сапфіровий, чорний і червоний. Помітні кольору можна використовувати для створення посмішки на нігті з нейтральним покриттям або навіть створювати зухвалі композиції, комбінуючи рожевий з бірюзовим, червоний з чорним або золотим. А можна зробити окантовку кожного пальчика різними кольорами.

Френч для коротких нігтів

@annet_leto @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto

Для дівчат, які не можуть похвалитися довжиною своїх нігтів, французький манікюр стануть в нагоді. Так як з ним ручки завжди виглядають акуратно і привабливо. Такий манікюр витончено виглядає не тільки в пастельно-білих тонах, а й в різнобарвному виконанні. Якщо є бажання візуально зробити ніготь довше, можна поєднувати френч з вертикальними смугами схожих відтінків (пісочного з жовтим, зеленого з бірюзою і т. Д.).

Декор битим склом або каміфубукі

@annet_leto @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto @annet_leto @annet_leto

До переваг френча відносять його ідеальне поєднання з багатьма модними новинками в нейл-дизайні. До однієї з таких модних новинок відносять конфетті каміфубукі, яке дуже швидко завоювало серця модниць. Такі кружечки, незалежно від їх діаметра, можна використовувати для виділення посмішки. При цьому їх можна наносити не тільки впорядковано, але і роблячи розсип у верхній частині нігтьової пластини. Ще одним варіантом прикраси френча стане акцентування за допомогою конфетті окремих пальчиків. Виглядати така композиція буде бездоганно і виразно. Важливо, щоб колірна гамма обраного декору поєднувалася з манікюром. Не менш привабливо виглядатимуть нігтики, прикрашені «битим склом». Але, щоб не зіпсувати загальне враження, важливо дотримуватися почуття міри при нанесенні декору. Досить прикрасити ним всього лише кілька пальчиків, щоб побачити ефект.

Френч гель-лаком

@annet_leto @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto

@annet_leto @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto

Французький манікюр завжди відрізнявся своєю універсальністю. Він буде добре виглядати не тільки в офісі, але і на вечірці. Тому цілком зрозуміло, що дівчатам захочеться, щоб він тримався на нігтях максимально довго. Для цього і створили гель-лаки, які можуть продовжити термін служби манікюру до декількох тижнів. Завдяки величезному асортименту такого покриття, дівчата отримали широке поле для творчих експериментів. При цьому потрібно зазначити одну деталь: незважаючи на те, що навіть через 2-3 тижні нігтьова пластина виглядає ідеально, відростають підставу нігтя буде видавати несвіжість манікюру. Щоб уникнути такого ефекту, рекомендується використовувати натуральні кольори.

матовий френч

@annet_leto @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto @annet_leto @annet_leto

Матове покриття нігтя завжди виглядає благородно і вишукано. Максимального ефекту можна досягти, створюючи французький манікюр в контрастних кольорах (сіро-пурпуровому, чорно-білому, синьо-бежевому і т.д.) Новинкою 2018 року однотонний френч з матовим покриттям нігтя і глянсовою крайней лінією. Декорувати такий манікюр можна металізованої стрічкою, стразами і іншими аксесуарами.

Актуальні малюнки для френча

@annet_leto @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto   @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto @annet_leto

Відмінна новина для дівчат, які люблять проявляти свою індивідуальність за допомогою всіляких малюнків на нігтях. Тепер їх можна поєднувати з французьким манікюром. Різні графічні візерунки вже давно прикрашають найрізноманітніші техніки нанесення манікюру. Зробити їх можуть навіть ті, хто не сильний у живописі. Наносячи на ніготь найрізноманітніші фігури, можна створити справжні шедеври. Квіткові мотиви стануть ідеальним доповненням французького манікюру. Адже навіть окремо вони є зразком жіночності й витонченості. При цьому абсолютно не важливо, це всього одну квітку або ціла квіткова композиція. Об'єднавши їх з французьким манікюром, вас можна буде назвати еталоном елегантності. Особливо добре виглядає художній розпис, але навіть якщо малювати ви не вмієте, можна скористатися спеціальними наклейками. Мереживні візерунки, нанесені тонкими лініями, стануть ідеальним прикрасою не тільки весільного або святкового, але і повсякденного манікюру. Максимально ефектно буде виглядати чорний або білий малюнок на пастельній основі. Для святкового манікюру можна використовувати невелику кількість страз.

Як бачите, 2018 рік дарує модницям масу нових ідей, які допоможуть їм висловити свою індивідуальність.

А як ви ставитеся до французького манікюру? Обов'язково напишіть про це в коментарях!

Читайте також: Діловий манікюр шелаком 2018: 22 стильні ідеї на кожен день

Якщо Вам сподобалася стаття, збережіть до себе і поділіться з друзями!

За матеріалами: ratatum.com

Так чого ж нам чекати від френча в 2018 році?
А як ви ставитеся до французького манікюру?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com