рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як намалювати весняний пейзаж?

  1. Як же намалювати весняний пейзаж?
  2. Намалювати міський пейзаж в кольорі

Весна дуже вдалий час не тільки для любові, але і для творчості

Весна дуже вдалий час не тільки для любові, але і для творчості. Коли повітря прозоре і чисте, коли дмуть теплі вітру, коли набухають бруньки, тане старий сніг і співають птахи, так і хочеться взятися за олівець, ручку, фарби і зобразити побачене. Щовесни ми відчуваємо приплив сил і віримо, що починається період, який принесе нам багато нового і приємного. Саме це відчуття ми хочемо передати за допомогою фарби та паперу. Природа в цьому випадку служить каталізатором творчого процесу.

Якщо ваше натхнення все ще в дорозі, помилуйтеся зимовими картинами таких художників, як Валентин Олександрович Сєров або Василь Опанасович Лєсков .

Однак усім зрозуміло, що якщо ми не знаємо, як малювати весняний пейзаж, то нічого путнього у нас і не вийде. Але зневірятися не варто, саме для таких натхнених людей, ми і приготували наш невеликий огляд.

Як же намалювати весняний пейзаж?

Отже, насамперед нам потрібно папір, бажано звичайна, біла, розміром А4, простий олівець, ластик, кольорові олівці чи фарби. Потім варто вибрати місце, яке ви вирішили зафіксувати на пам'ять. Це може бути старий яр, ліс, поле або будь-яке інше місце. Папір повинен бути розміщений вертикально або горизонтально, в залежності від того, що саме ви будете малювати. Далі варто визначитися з лінією горизонту, вона повинна отчеркнуть трохи більше половини листа.

Тепер малюємо дерева. Який же пейзаж без дерев? Беремо олівець і малюємо контури. Гілки прорисовуємо, прорисовуємо плями на корі, якщо ви малюєте, наприклад, березу. Якщо для вас це перший досвід, то не захоплюйтеся: двох струнких «чинар» буде цілком достатньо.

Малюючи, варто ретельно розподіляти предмети в просторі. Дуже важливо розуміти, як саме буде заповнений ваш полотно до того, як ви все покажіть.

Тепер залишається вирішити, чи буде на вашому полотні протікати річка і стояти чарівні сільські будиночки? Швидше відповідайте так, тому що ваш пейзаж від цього тільки виграє. Якщо ви відповіли ствердно, то річку варто зобразити двома хвилястими лініями, але нагадуємо: у річки повинні бути берега, також непогано б перекинути через неї місток (колода відмінно підійде для цієї служби), а будиночки повинні стояти в деякому віддаленні від дерев. Чи не турбуйтеся, що ваш малюнок поки далекий від ідеалу, він і повинен бути таким, адже це безформний начерк. Отже, чого ж нам не вистачає ще для більшої реалістичності? Відповідаємо: ворон, зів'ялої трави, нирок, набряклих на гілках, талого снігу. Сміливо малюйте! Ну що ж композиція складена, тепер перемо нашу творчість ластиком, залишаючи лише легкий слід.

Намалювати міський пейзаж в кольорі

Тепер присувайте швидше кольорові олівці і давайте малювати. Дерево, яке стоїть найближче до нас, ми розфарбовуємо коричневим олівцем, інше дерево раскрашиваем сірим кольором. Пам'ятайте, що дерево не повинно бути прямим, як палиця: вигини і нарости тільки вітаються. Тіньова сторона дерева визначається місцезнаходженням сонця і малюється більш темною. Техніка штрихування визначає фактуру наших предметів і явищ. Ліс, що маячить за будиночками, малюється блакитними і фіолетовими олівцями, у нас адже весна, ночі все ще холодні. Старий, талий сніг ми намалюємо ніжно-блакитним кольором, землю - коричневим, проте варто уникати однотонності, вносите в малюнок колірну розмаїтість. У великому наборі кольорових олівців зазвичай 24 олівця, експериментуйте! Доповнюйте картину кущами і гніздами на деревах. Не забувайте тіні, які відкидають предмети. Тіні повинні бути темно-синіми. Над лісом у нас висить блакитне небо, даний яскраво-бірюзове. Не захоплюйтеся строгістю ліній, пам'ятайте, в прозорому, чистому повітрі у нас все трохи пливе і розгойдується. Ну ось, ваш весняний пейзаж готовий, і якщо ви використовували контрасти, обігравали тіні, то ваш малюнок вийшов максимально об'ємним. Цей весняний день назавжди залишиться не тільки в вашому серці, але і на вашому робочому столі. Живіть, творіть, насолоджуйтесь! Тепер якщо вас запитають: «Ви знаєте, як намалювати весняний пейзаж? », Ви з гордістю зможете відповісти ствердно.

якщо Вас цікавить весняний пейзаж на замовлення , Ви можете замовити його у художника В.А. Лєскова або записатися в студію живопису .

Як же намалювати весняний пейзаж?
Як же намалювати весняний пейзаж?
Який же пейзаж без дерев?
Тепер залишається вирішити, чи буде на вашому полотні протікати річка і стояти чарівні сільські будиночки?
Отже, чого ж нам не вистачає ще для більшої реалістичності?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com