рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зламався кулер на блоці живлення

  1. Найчастіше виникають 2 проблеми з роботою кулера:
  2. Для того щоб відремонтувати кулер, необхідно:
  3. Зламався кулер на блоці живлення - купуємо новий

Зміст статті

Давно куплений комп'ютер з часом починає працювати з перебоями, деякі деталі зношуються, ламаються і підлягають ремонту або заміні Давно куплений комп'ютер з часом починає працювати з перебоями, деякі деталі зношуються, ламаються і підлягають ремонту або заміні.

Мабуть, найбільша проблема найчастіше виникає з кольором на блоці живлення.

Через поломку або тривалого терміну експлуатації він починає туго працювати, перегрівається блок живлення або ноутбук. В такому випадку ремонт кулера можна відтягувати до останнього, інакше він може просто згоріти.

Вентилятор - пристрій, який працює спеціально для охолодження всіх мікросхем і частинок блоку живлення, і якщо він буде несправний, кожна деталь буде зношуватися швидше, відповідно і поломка станеться набагато раніше зазначеного в гарантії терміну.

Щоб вирішити цю проблему або відремонтувати кулер, перш за все, потрібно з можливою причиною і звернути увагу на його роботу.

Найчастіше виникають 2 проблеми з роботою кулера:

1. Кулер не крутиться і не охолоджує;

2. Вентилятор при роботі видає сильний шум.

Ці неполадки вирішуються однаково. Щоб відремонтувати поломку, потрібно вилучити блок живлення, розкрутити і розібрати на деталі, і змастити несправний кулер.

Часто причиною його поломки буває потрапляння великої кома пилу або дрібного сміття, а також вже усталеною заводський мастила.

Для того щоб відремонтувати кулер, необхідно:

• Завершити з'єднання блок живлення від мережі, витягнути його на зручну територію. Зняти кришку системного блоку збоку, але не ту, де знаходиться материнська плата. • Завершити з'єднання блок живлення від мережі, витягнути його на зручну територію

• На інший бік покласти блок живлення, від'єднати роз'єми живлення. Після цього потрібно з тильного боку блоку відкрутити 4 болта, витягнути його, і зняти 4 захисних гвинта.

• Знімаючи кришку відкриється вентилятор. Його потрібно продути повітрям, можна за допомогою холодного повітря з фена. На цьому етапі потрібно позбутися від пилу. Тепер його потрібно від'єднати від блоку. Для цього потрібно відкрутити 4 болта.

• Знятий кулер потрібно очистити пензликом від пилу. Посередині вентилятора прикріплена наклейка, під якою прихована «заглушка». Цю етикетку потрібно злегка підняти, звільняючи місце для змащення.

• Потрібно зняти ковпачок, зрізати трохи пластмасового покриття, і нанести на кільце невелику кількість машинного масла. Машинне масло можна придбати в будь-якому господарському магазині.

• Потрібно злегка струсити вентилятор, щоб машинне масло розтеклося. Якщо воно проникло всередину кулера, потрібно додати ще трохи олії.

• Якщо не хочеться знімати пластмасу, можна використовувати шприц з тонкою голкою.

• Тепер потрібно зібрати вентилятор: приклеїти пластмасове захисне покриття, прикрутити всі гвинтики і болти, поставити все на місце і вставити всі кабелі.

Зламався кулер на блоці живлення - купуємо новий

Якщо користувачеві не доводилося раніше займатися ремонтом подібних речей, найкраще буде звернутися до фахівця. Якщо після ремонтних робіт кулер все також шумить або не крутиться - це вірний знак того, що його потрібно замінити на новий. Купити блок живлення для комп'ютера можна тут - http://sunmart.com.ua/kompyutery-i-po/bloki-pitaniya Вибираючи новий вентилятор, краще брати його тієї ж фірми, що і стояла раніше. Робити чистку і змазку вентилятора найкраще переглядаючи відео, так буде наочний приклад і можна з легкістю зробити все самомунужно замінити на новий.

Вибираючи новий вентилятор, краще брати його тієї ж фірми, що і стояла раніше. Робити чистку і змазку вентилятора найкраще переглядаючи відео, так буде наочний приклад і можна з легкістю зробити все самому.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com