рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Осьові вентилятори: вентилятор осьовий реверсивний іскрозащіщенний ВОИР 06-300



Вентилятори ВОИР 06-300 призначені для систем вентиляції, кондиціонування, повітряного опалення приміщень, в холодильних і опалювальних установках різного типу, а також для інших технічних, виробничих та санітарних цілей.

Сімейство вентиляторів ВОИР відрізняють високі експлуатаційні та технічні характеристики в порівнянні з їх аналогами. А саме:

  • невелика вага і збалансованість робочого колеса;

  • вищі аеродинамічні характеристики;

  • іскрозащіщенность;

  • ремонтопридатність;

  • тривалий ресурс експлуатації;

  • різні варіанти виконань і комплектації.

Технічні характеристики осьових реверсивних іскрозащіщенних вентиляторів ВОИР 06-300:
Типорозмір вентилятора Двигун Параметри в робочій зоні Габаритні розміри, мм Діаметр робочого колеса, мм Вага, кг Потужність, кВт Частота обертання валу, n-1 Продуктивність, тис.м3 / год Повний тиск, Па Робоче колесо Рама, обичайка Двигун Загальний ВОИР 06- 300-5 0,75 1500 7,25 66 625 × 585 × 310 500 1,2 11 9 22,5 ВОИР 06-300-6.3 1,5 1500 14,5 142 760 × 720 × 370 620 1,9 17 15 34 ВОИР 06-300-8 2,2 1500 25,0 173 930 × 890 × 410 792 2,6 25 21 48,6

ТОВ «Електродвигуни» надає можливість клієнтам вибрати потрібну модель і купити вентилятори осьові реверсивні, які зазвичай застосовуються при облаштуванні вентиляційних систем промислових і громадських будівель, а також сільськогосподарських споруд.

Конструктивна особливість даного вентилятора полягає в його здатності переміщати повітряні потоки в обопільній напрямку щодо його площині шляхом зміни напрямку обертання крильчатки з лопатями. При цьому універсальність даного пристрою практично не впливає на його продуктивність, так як коефіцієнт реверсивності даного вентиляційного пристрою не нижче 0,95% при будь-якому режимі обертання лопатевої крильчатки.

Вентилятор осьовий реверсивний в сегменті вентиляційного обладнання займає лідируючі позиції в відношенні ціна / якість. Прийнятна ціна ніяк не позначилася на якості матеріалів, з яких виготовляються дані вентилятори, адже майже всі його складові елементи виконані з металу, є зносостійкими і міцними, що тільки сприяє безвідмовної і тривалої експлуатації даного вентилятора. Монтуватися вентилятори осьові реверсивні можуть в будь-який з площин. Якщо виникає необхідність кріплення осьового вентилятора на стіну, то використовуються планки кріплення, що додатково додають в комплект.

Вентилятор осьовий реверсивний нескладний в експлуатації і ефективний у підтримці циркуляції повітря, а використання шестилопатеві крильчатки з епоксидного скловолокна не тільки зменшує навантаження на привід за рахунок зниження ваги лопатей, але і повністю виключає можливість утворення іскор при роботі даного обладнання.

Вентилятори осьові реверсивні найбільш поширені серед всього вентиляційного обладнання для сушильних камер і роботи з вибухонебезпечним продукцією з підвищеним вмістом вологи, яка вимагає додаткового обдування.

ТОВ «Електродвигуни» надає своїм покупцям можливість визначитися з вибором вентиляційного пристрою на нашому сайті і купити вентилятор осьовий реверсивний, не виходячи з дому, і отримати в обумовлені терміни замовлений товар. Менеджери нашої компанії ознайомлять Вас з необхідною інформацією по даній моделі вентилятора і допоможуть, щоб обраний Вами товар відповідав Вашим вимогам і сприяв вирішенню завдань, поставлених для даного вентилятора. Варто відзначити те, що ціна на вентилятори осьові реверсивні, що представлені на нашому сайті, є дуже доступною в даному сегменті вентиляційних пристроїв!


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com