рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чистка ноутбука Одеса: чистка ноутбука від пилу, заміна термопасти Одеса

  1. Система охолодження ноутбука Система охолодження ноутбука: вентилятор (один або кілька); радіатори;...
  2. Чистка корпусу нетбука в Одесі
  3. Заміна термопасти в Одесі

Система охолодження ноутбука

Система охолодження ноутбука:

  • вентилятор (один або кілька);
  • радіатори;
  • термопаста, поліпшує теплообмін;
  • вентиляційні отвори на корпусі.

Найчастіше застосовується така конструкція системи: радіатор, виконаний з міді, згинаючись, проходить через відеокарту і процесор, потім досягає вентилятора, видуває нагріте повітря назовні за допомогою отворів в корпусі ноутбука. Всі комплектуючі пристрої, які сильно гріються (процесор, відеоадаптер, мости на материнській платі) в місцях контакту з радіатором мають прошарок у вигляді термопасти.

Чистка корпусу ноутбука в Одесі

Як тільки з'являється навантаження у вигляді комп'ютерних ігор, перегляду фільмів або роботи з 3D-графікою або в складних додатках, всередині ноутбука починає рости температура. Сучасні пристрої вміють проводити самостійну діагностику, а тому, як тільки стан оцінюється критичним, відразу знижують продуктивність, щоб уникнути перегріву. Користувачі при цьому зауважують, що ноубук починають «гальмувати».

Якщо зниження продуктивності не приносить очікуваного результату у вигляді охолодження, пристрій аварійно перезавантажується або відключається. При наступному завантаженні на екран виводиться попередження про перегрів. Також ми здійснюємо ремонт екрану ноутбука в Одесі .

Навіть якщо вищеописаних проблем (гальмування, перезавантаження) не з'явилося, все одно зрозуміти, що ноутбука складно працювати, можна. Корпус пристрою нагрівається, з вентиляційних отворів починає надходити явно перегрітий повітря. Особливо велика потреба в чищенні системи охолодження ноутбука, в літній, жаркий період.

Чистка корпусу нетбука в Одесі

Нормальні показники температури комплектуючих ноутбука

Температуру всередині пристрою можна виміряти за допомогою спеціальних утиліт. Наприклад, ви можете використовувати програми Everest або AIDA 64.

Порівняйте температуру всередині вашого ноутбука з нормальними показниками:

  • Жорсткий диск: 30-40 ° С, але не вище 45 ° С.
  • Відеокарта: 40-65 ° С, але не вище 85 ° С.
  • Процесор: 30-50 ° С, але не вище 70 ° С.

* Завжди робіть поправку на температуру навколишнього повітря в приміщенні.

Рідкісні моделі лептопів можуть працювати і при більш високих показниках, але якщо ви бачите, що температура комплектуючих вашого пристрою наближається до критичної, краще його вимкнути і звертайтеся в сервісний центр в Одесі для чищення системи охолодження ноутбука. Перегрів пристрої значно скорочує термін його життя. При необхідності, замовте ремонт ноутбука в Одесі у нас.

Заміна термопасти в Одесі

Серед найчастіших причин:

  • накопичення пилу з задуває в ноутбук повітря;
  • установка пристрою під час роботи на поверхнях, що перешкоджають притоку свіжого і відтоку нагрітого повітря (на ковдрах, диванах);
  • «Вікове» висихання термопасти.

Тільки досвідчений фахівець з'ясує справжню причину перегріву пристрою і проведе заходи щодо її усунення, в тому числі і замінить термопасту.

Щоб отримати консультацію або що-небудь запитати, зателефонуйте нам або залиште онлайн-заявку за допомогою кнопки «Зателефонувати мені». Також нам можна писати в Viber, Telegram і WhatsApp за номером: +38 096-587-10-80. Будемо раді допомогти) Звертайтеся!)

.

Ми знаходимося в Одесі:

вул. Вільямса, 73, вул. Фонтанська дорога, 49/1 та вул. Космонавтів, 3

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com