рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макіяж на Хеллоуїн своїми руками

З кожним роком все популярнішим стає свято Хеллоуїн, що прийшов до нас з-за океану, який відзначається в останню ніч жовтня

З кожним роком все популярнішим стає свято Хеллоуїн, що прийшов до нас з-за океану, який відзначається в останню ніч жовтня. У цю ніч влаштовуються веселі вечірки, в яких кожен зможе взяти участь і проявити себе, підібравши до свята Хелоуїна маскарадний костюм самих різних страшних персонажів, які ви можете подивитися тут . Відповідно костюму підбирається зачіска і макіяж, який підкреслить ваш образ. Вираз «чим страшніше, тим краще», стосується не тільки костюма, але обов'язково макіяжу.

Найпопулярнішими і традиційними кольорами в макіяжі на Хеллоуїн є: чорний, помаранчевий, червоний, бордовий, зелений, сірий і білий. Губи й очі фарбуються чорними або яскравими насиченими кольорами, а особа при цьому бажано зробити білим, особливо якщо ви вибрали костюм привиди, зомбі, мертвої нареченої, вампірші. Для створення гриму на Хелловін потрібна декоративна косметика : Тіні, контурні олівці, підводка, пудра. Але для конкретного образу можна купити і гріміровальний набір, де ви знайдете не тільки фарби, але і накладні вії, ікла, пензлики, «пакетики з кров'ю» та інші атрибути для костюма.

Але для конкретного образу можна купити і гріміровальний набір, де ви знайдете не тільки фарби, але і накладні вії, ікла, пензлики, «пакетики з кров'ю» та інші атрибути для костюма

Існує багато ідей для макіяжу на Хеллоуїн, які не важко виконати самостійно, маючи вищеперелічені речі під рукою і трішки фантазії. Спочатку потрібно підготувати шкіру обличчя, ретельно вмиваючись застосовуваними для цього щоденними звичними для вас засобами, потім потрібно протерти обличчя тоніком або лосьйоном і нанести щоденний крем. Якщо особа для образу має бути білим, потрібно покрити його присипкою або білим косметичним порошком. По ньому моно буде малювати зморшки для образу відьми, тріщини для ожила ляльки, череп. Ще можна зробити самостійно білу масу для обличчя, змішавши кукурудзяний крохмаль з борошном, додавши трохи води і 2-3 краплі гліцерину. Вийде пастообразная маса, яку можна наносити на обличчя. Підводка для очей може бути не тільки чорною, але і кольоровий, червоною помадою можна промальовувати цівки крові в куточках губ.

Підводка для очей може бути не тільки чорною, але і кольоровий, червоною помадою можна промальовувати цівки крові в куточках губ

Макіяж для Хеллоуїна

Один з найпопулярніших образів на Хелловін - вампіри. На білому обличчі потрібно підвести очі і брови чорною підводкою, нафарбувати губи яскраво червоною помадою і промальовувати червоним олівцем патьоки крові в куточках губ, скористатися червоними накладними віями, можна з блискітками. Завершать образ вампірші вставлені в рот ікла, зроблені з пластмасовою вилки або придбані в магазині.

Для образу зомбі макіяж робиться легко. Потрібно на вибіленому особі підвести очі чорною підводкою, злегка нафарбувати вії чорною тушшю, тіні потрібно брати декількох відтінків, наприклад рожеві, сірі і зелені. Губи повинні виглядати блідими, так що підійде світло-рожевий блиск для губ або безбарвний. Лінію носа промальовувати сірими тінями, а на шкірі намалювати кілька «тріщин» чорним олівцем. Для створення ефекту «розклалася» шкіри, потрібно скористатися косметичним клеєм, наносячи його на потрібні ділянки осіб, і дати висохнути.

Образ примари для дівчини не складно створити самостійно. На підготовленому блідому обличчі потрібно чорним контурним олівцем підвести очі, губи можна залишити поза нафарбованими або, як і особа, зробити білими.

Макіяж для відьми зробити досить просто. Колір обличчя в відьми може бути, як землистий, так і білий. Чорним олівцем потрібно намалювати глибокі зморшки. Вії нафарбувати чорною тушшю, а брови зробити чорними і широкими, тіні фіолетові, а губи нафарбувати помадою бордового кольору.

Для макіяжу ожила ляльки потрібно зробити бліду шкіру, яскраві тіні, скористатися накладними віями і промальовувати чорним олівцем дрібні тріщини. Губи можуть бути будь-якого кольору, від червоного до блідо-рожевого.

Найпростіший грим на Хеллоуїн для образу ангела. На білому обличчі ангела підвести очі фіолетовим контуром, тіні на повіки нанесіть сріблясті, а в куточках очей нанесіть злегка рожеві. Вії нафарбувати чорною тушшю, зробити легкий рум'янець на щоках і на губи нанести рожевий блиск.

Для тих, хто вбратися скелетом, потрібно повністю вибілити обличчя та відкриті ділянки тіла, потім контурним чорним олівцем прорисовуємо контур очей і губ, а також розмальовуємо їм кінчик носа. Навколо очей чорними або фіолетовими тінями малюємо кола, наносимо рум'яна на вилиці, а на місці губ чорним олівцем намалювати зуби.

Ідеї макіяжу на Хелловін

Готуючись до свята, ви можете також скористатися цими відео-порадами по створенню макіяжу на Хеллоуїн, а можете пофантазувати і придумати щось своє - просто згадайте, що сподобалися вам персонажів фільмів і приступайте до створення образу.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com