рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити макіяж відьми?

  1. Коротко про головне:
  2. Основа під макіяж
  3. очі
  4. губи
  5. Види макіяжу відьми

Свято Хеллоуїн особливо популярний за кордоном, але і у нас його відзначають молоді люди Свято Хеллоуїн особливо популярний за кордоном, але і у нас його відзначають молоді люди. Головне завдання кожного, хто вирішив відзначити це свято відповідно до традиції - це вбратися так, що нечисть, яка в ніч Хеллоуїна збирається на шабаш, не впізнала людини і прийняла за свого.

І тут починається справжній розгул фантазії: ким тільки вбирається молодь! Вулицями розгулюють вовкулаки, вампіри, перевертні та інші страшилки. І найулюбленішим чином серед дівчат є образ відьми. Як же зробити макіяж відьми? Яким повинен бути макіяж відьми? Вибір просто величезний.

Коротко про головне:

Який образ краще?

Який образ краще

У дівчини, яка збирається перетворитися в відьму, є дві виходи: вибрати образ потворною і злу відьму а-ля фільм «Мисливці на відьом» або перетворитися в сексуальну ведьмочку в обтягуючому вбранні. Макіяж, звичайно, буде абсолютно різним за це.

Основи відьомський макіяжу

Основа під макіяж

Основа під макіяж

Відьом прийнято вважати блідими, тому вибирають тональну основу в самих блідо тонах (кола під очима якомога при цьому домалювати олівцем). Проте білої повинна бути нанесена поверх тональної основи пудра. Зате рум'яна, навпаки, прийнято використовувати яскравих тонів, які зможуть створити контраст і надати образу екстравагантність.

очі

очі

Перше, що повинна пам'ятати «починаюча відьма» - слід обов'язково виділяти очі. І таким чином, щоб ці очі виглядали повиразітельнее. Тобто в відьомський макіяжу будуть доречні широкі стрілки, яскраві або чорні тіні. Очі бажано виділяти чорними, червоними, темно-зеленими, темно-синіми і іншими готичними відтінками. При хороших здібностях до малювання цілком реально намалювати павутину навколо очей або бородавку за допомогою олівця.

Макіяж смокі айс, який відрізняється розмитими, нечіткими лініями, буде виглядати не менш ефектно, додасть відьмі загадковості і привабливості. Можна скористатися або пишними накладними віями, або якісної тушшю, робить вії в два рази пишніше.

губи

губи

Губи можуть бути абсолютно різного кольору - все залежить від обраного вами способу і індивідуальних переваг. Для макіяжу відьми підійде тільки помада - стійка та якісна. Так, ви маєте можливість вибрати яскраво / темно червону, чорну або синювато бліду помаду, яка ідеально доповнить образ.

При бажанні стати сексуальної ведьмочкой дівчині слід віддати перевагу червоним відтінкам, коли ж до душі образ потворної бабусі, то краще зупинитися на блідою помаді. І, звичайно, не забувайте додати в макіяж свою ізюминку.

Види макіяжу відьми

  1. Відьма з діснєєвськой казки. Тут можна, при нагоді, збільшити ніс, надати шкірі зеленуватий відтінок і зробивши акцент на очах за допомогою найрізноманітніші відтінки зелених тіней - від ніжно-зеленого до болотно-зеленого. Носик при цьому можна залишити колишнім.
  2. Лісова відьма. Дріади, мавки та інші лісові красуні з різних міфів також відносяться до відьом. Вибравши образ лісової відьми, використовуйте більше яскравих тіней, страз і блискіток.
  3. Образ готичної відьми один з найбільш страхітливих. В даному випадку знадобиться багато чорних і червоних відтінків, а набагато краще - театральний грим.
  4. Снігова королева. Такий образ ідеальний для дівчат зі світлою шкірою. Виконується він у білих, сірих, сріблястих і синіх тонах, з додаванням блискіток. Помада синього або блакитного кольору стане прекрасним завершальним штрихом.

Зробити макіяж відьми досить просто - вистачить фантазії і частки вміння наносити макіяж. Ваш образ стане неповторним, якщо ви надягнете відповідний образу перуку і костюм.

Відео про макіяж відьми:

Яким повинен бути макіяж відьми?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com