рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Актуальні б'юті-тренди на 2017 рік

  1. В загальному й цілому
  2. Особа з нюд-макіяжем
  3. Малюємо нижню повіку
  4. Прямокутник на очах
  5. тільки малиновий
  6. Коси з волосся
  7. Зачіски з дитинства
  8. зачісувати назад
  9. контрастний манікюр
  10. Кольорові і золоті смуги

З приходом весни оживає не тільки природа, а й наші милі дівчата в своїх яскравих образах. Сьогодні сучасної модниці необхідно завжди бути в курсі останніх тенденцій європейських столиць. А тому швидше читаємо цю статтю, щоб тримати руку на пульсі головних б'юті-трендів цього року.

В загальному й цілому

В загальному й цілому

У новому весняно-літньому сезоні візажисти настійно рекомендують відмовитися від шіммерних засобів для особи, всім так полюбилися губ винного кольору, а також від креативних візерунків на століттях і в манікюрі . З іншого боку, подіуми модних тижнів рясніли креативними образами моделей з кольоровими бровами, чорними губами, яскравими вилицями і кінськими хвостами над чолом, що не зовсім прийнятно для повсякденного життя. Тому тут будуть зібрані тренди, що дозволяють знайти оптимальне рішення між зухвалістю і помірністю.

Особа з нюд-макіяжем

Цього року особливу увагу слід приділити своїй шкірі і з повною серйозністю підійди до її оздоровленню. Майбутні тренди від візажистів закликають вас використовувати тільки мінімум необхідної косметики. Тому тим щасливицям, у яких густі від природи брови і чиста шкіра, можна сміливо гуляти взагалі без make-up'а.

В інших випадках використовуйте тільки легкий натуральний тон з прозорою текстурою,   коректор   (Для усунення недоліків), а також формує брови, прозорий гель
В інших випадках використовуйте тільки легкий натуральний тон з прозорою текстурою, коректор (Для усунення недоліків), а також формує брови, прозорий гель. рум'яна , Туш для вій і навіть тіні для повік бежевого кольору краще відкласти в довгий ящик. Ті, хто ще не встиг освоїти контурінг і інші фактури - не переживайте, а для любителів такого формату візажисти радять тільки стримані персикові кольору.

Малюємо нижню повіку

Всім відомо, що акцентувати увагу на нижній повіці завжди ризиковано, адже можна візуально зменшити розмір очей. Тіні можуть обсипатися, лінія рідкої підводки практично ніколи не буде ідеально рівною, а олівець буде виглядати неакуратно. Зрозуміло, що впоратися з цим на швидку руку з ранку перед роботою чи навчанням вийде не у всіх.

Якщо ви все ж вирішите слідувати тренду, то обов'язково вибирайте стійку косметику і не забудьте підглянути слушні поради у популярних відеоблогеров
Якщо ви все ж вирішите слідувати тренду, то обов'язково вибирайте стійку косметику і не забудьте підглянути слушні поради у популярних відеоблогеров.

Пам'ятайте, що як б не дивно виглядав цей макіяж очей, верхню повіку підводити не варто. Адже саме такий креатив диктується сьогодні візажистами fashion-weeks 2017.

Прямокутник на очах

Якщо в минулих сезонах ми ретельно вчилися розтушовувати тіні і малювати витончені стрілки, підкреслюючи форму очей, то майбутній тренд не вимагає такої акуратності. У 2017 для всіх модниць буде актуальна одна форма нанесення тіней на верхню повіку у вигляді прямокутника, витягнутого по горизонталі. Можна навіть не намагатися над чіткістю ліній, так як недбалість нанесення стане тільки плюсом.

Для повсякденного денного лука такі прямокутники краще наносити тінями без шиммера кремового відтінку
Для повсякденного денного лука такі прямокутники краще наносити тінями без шиммера кремового відтінку. А ось для вечірнього образу або походу в клуб можна поекспериментувати і з більш яскравими квітами. Головне, щоб макіяж не виглядав вульгарно, тому, якщо ви в достатній мірі виділили очі, то збережіть природний колір губ.

тільки малиновий

Топові бренди косметики не перестають дивувати нас новими унікальними відтінками блисків для губ . Однак на світових подіумах ситуація абсолютно протилежна і першість віддається прозорим фінішу. На жаль, тенденція на яскраві і глибокі червоні кольори пройшла, а на доріжках губ приділяється мало уваги.

Розуміючи, що будь-яка дівчина не може обійтися без хоча б однієї якісної помади, візажисти пропонують холодний малиновий відтінок на зміну теплим і глибоким червоним
Розуміючи, що будь-яка дівчина не може обійтися без хоча б однієї якісної помади, візажисти пропонують холодний малиновий відтінок на зміну теплим і глибоким червоним. Таку помаду в матовому вигляді слід придбати кожної модниці, особливо для яскравих весняно-літніх луків. Обмежувати контур губ олівцем вже не модно, а ось стійкі блиски або Тінто знову на піку популярності.

Коси з волосся

Нарешті ми відпочинемо від складно сплетених зачісок і закинемо ці майстер-класи, відео яких є, напевно, у всіх Блогерша. Весняно-літній сезон обіцяє нам легкі варіації з кіс. Так що стиль хіпі та африканські зачіски повертаються.

Для любителів таких етно-образів вже варто подумати про зміцнення та харчуванні волосся
Для любителів таких етно-образів вже варто подумати про зміцнення та харчуванні волосся. Повірте, до літа «матеріал» для експериментів ще встигне підрости. А в крайньому випадку завжди є послуги з нарощування або накладні пасма.

Зачіски з дитинства

Ще один мега-тренд нового сезону - це обсяг і хвилястість. Тому сміливо заплітають один одному косички на ніч, а з ранку ваша зачіска в розпущеному вигляді буде відповідати всім модним канонам. Ну і куди ж без хвоста на маківці і хвилястою чубчика прям як в 80-е.

зачісувати назад

Чубчика і проділи будуть забуті, а на зміну їм прийдуть гладко укладене гелем або воском і зачесане назад волосся. Неслухняні пасма можна закріпити невидимками. Небезпека такої зачіски в тому, що ваше обличчя буде продемонстровано в повній красі, тому не забуваємо про легких тональних засобах і, звичайно ж, усмішки на обличчі.

контрастний манікюр

Що стосується нігтів, то в цьому сезоні першість віддається абстракції або аскетичного примітивізму. Класичні колірні поєднання представлені геометричними формами. Для довідки можете ознайомитися з картинами художників-авангардистів і сміливо створювати свої шедеври.

Кольорові і золоті смуги

Якщо ви вважаєте за краще не експериментувати з манікюром або ваш офісний дрес-код не дозволяє яскравих акцентів, то це не означає, що для вас залишається тільки french. Трендом цього сезону стануть горизонтальні смуги на кінчиках нігтів, виконані яскравими покриттями. Ще однією luxury тенденцією в манікюрі стане золотою лак , Але не на всіх нігті, а лише на їх кінчиках або внутрішньому краю.
Всім так полюбився, вишневий колір нігтів все ж варто змінити в 2017 році на нейтральні і нюдовие тони. Також в якості бази можна використовувати і звичайне прозоре покриття. А для додання свіжості і яскравості використовуйте всі ті ж кольорові смуги.

Підсумуємо
Підсумуємо. Отже, за лаштунками тижнів моди Лондона, Мілана, Нью-Йорка і Парижа обіцяє досить прості і водночас суперечливі тренди в цьому році. Невимовно радує, що візажисти поступово приходять до того, що натуральність у всьому - найкраща тенденція. А для неординарних особистостей завжди знайдеться яскравий і запам'ятовується образ.

=

Шафа запрошує до співпраці авторів статей. Якщо у вас є цікава тема, Напишіть нам .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com