рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка ікон. Купити ікону вишиту бісером

  1. Купити вишиту ікону в подарунок Купівля ікони - досить важливий процес, оскільки це реліквія, яка...
  2. Купити ікону Господа Вседержителя
  3. Яку ікону купити
  4. Православні образу в будинку

Купити вишиту ікону в подарунок

Купівля ікони - досить важливий процес, оскільки це реліквія, яка буде з вами протягом усього життя. Крім того, це захист і оберіг для вашої родини. Як правило, в будинок святі ікони потрапляють різними методами: іноді вони можуть бути передані батьками, якщо образ дбайливо зберігали в родині, то його можна отримати в подарунок на якесь свято.

Ну, і, звичайно ж, самостійно підібрати і придбати - це також можливий варіант. Тим більше що, лише вам відомо, яку ікону ви бажаєте купити. Але як же зробити правильний вибір?

Ціни на ікони залежать від багатьох факторів, наприклад, особливостей композиції та складності іконографії, побажань замовника, розмірів. Тому для точного розрахунку вартості, що цікавить Вас ікони заповніть, будь ласка, форму нижче або в чат (правий нижній кут сайту).

Ми підберемо максимально відповідний для Вас варіант виконання роботи. Термін вишивки 1,5 - 2 місяці. Точних копій ми не робимо. Кожен образ унікальний. Ікони вишиваються з благословення і освячуються в церкві.
Для всіх виготовляється дерев'яний кіот. При замовленні береться передоплата - 10 000 рублів.

Готові вишиті ікони

Так Ви можете купити готову ікону вишиту бісером.

Купити ікону Господа Вседержителя
Вишивка Господь Вседержитель: тканина - парча, лик написаний маслом на тонкому полотні, бісер, стрази, трунцал, тяганина, корал, сердолік, гранат, агат, лазурит, перли, перламутр, цитрин, янтар.
Розмір: 21 х 29 см.
Вартість: 65 000 рублів.
Купити ікону Богородиці Замилування
Вишивка Розчулення Пресвятої Богородиці: тканина - атлас-креш, лик написаний маслом на тонкому полотні, бісер, стрази, в тому числі кристали Сваровского, трунцал, тяганина, агат, яшма, лабрадор, перли, перламутр.
Розмір: 21 х 29 см.
Вартість: 65 000 рублів.
Купити ікону Богородиці Нев'янучий Цвіт
Вишивка Богородиця Нев'янучий цвіт: тканина - парча, лики написані маслом на тонкому полотні, бісер, стрази, трунцал, тяганина, бірюза, перламутр, лазурит, агат, цитрин, перли.
Розмір: 21 х 29 см.
Вартість: 65 000 рублів.
Купити ікону Смоленської Богородиці
Вишивка Смоленська Богородиця: тканина - атлас і органза, лики написані маслом на тонкому полотні, бісер, стрази, трунцал, тяганина, місячний камінь, гранат, агат, лазурит, перли, перламутр.
Розмір: 21 х 29 см.
Вартість: 65 000 рублів.
Купити ікону Матері Божої Казанська
Вишивка Казанська Богоматір: тканина - Quartz з виробленням під венеціанську штукатурку, лики написані маслом на тонкому полотні, у вишивці використані: бісер, стрази, трунцал, тяганина, перли, перламутр, цитрин, корали, сердолік, гранат.
Розмір: 21 х 29 см.
Вартість: 65 000 рублів.
Купити ікону Пантелеймона Цілителя
Вишивка Пантелеймон Цілитель: тканина - сталь, лик написаний маслом на тонкому полотні, бісер, стрази, в тому числі кристали Сваровского, трунцал, тяганина, перли, нефрит, хризопраз, лабрадор, яшма, сердолік, гранат, корал.
Розмір: 21 х 29 см.
Вартість: 65 000 рублів.
Купити Андроніковскій ікону Богородиці
Вишивка Андроніковскій Божа Матір: тканину -дамаск, лик написаний маслом на тонкому полотні, бісер, трунцал, тяганина, стрази, агат, бурштин, бичаче око, сердолік, цитрин, перли, лабрадор, перламутр, гранат.
Розмір: 21 х 29 см.
Вартість: 65 000 рублів.
Купити ікону Феодоровской Божої Матері
Вишивка Божа Матір Феодоровская: тканина - металізовані атлас, лики написані маслом на тонкому полотні, у вишивці використані: бісер, стрази, трунцал, тяганина, перламутр, бичаче око, кіаніт, бурштин, цитрин, перли.
Розмір: 21 х 29 см.
Вартість: 65 000 рублів.
Купити ікону Святої блаженної Ксенії Петербурзької
Вишивка Блаженна Ксенія Петербурзька: тканина - металізований атлас, перли, нефрит, янтар, малахіт, авантюрин, тигрове око, перламутр.
Розмір: 20 х 26,5 см.
Вартість: 65 000 рублів.
Купити ікону Миколи Угодника
Вишивка Микола Угодник: тканина - оксамит, лик написаний на тонкому полотні маслом, бісер, тяганина, стрази, трунцал, перли, бурштин, гранат, перламутр, альмандин, яшма.
Розмір: 21 х 29 см.
Вартість: 65 000 рублів.

Доставка по Москві безкоштовно. Доставка в інші міста здійснюється поштою. В цьому випадку, вартість доставки узгоджується окремо. Ми працюємо з усіма регіонами Росії. Оплатити можна найбільш зручним для Вас способом, в тому числі:
- Готівкою кур'єру при доставці. (по Москві)
- Банківської картою (Visa, MasterCard, Maestro).
- Через Сбербанк Онлайн.
- Електронними грошима - QIWI Wallet або WebMoney.

Яку ікону купити

Попередньо визначитеся, який тип ви віддаєте перевагу. наприклад, ікона Богородиці - це центр домашнього іконостасу. Якщо ви її ще не придбали, то почніть саме з цього образу. Необхідно розуміти, що існують різні її види, де кожен має певний сенс.

Коли дізнаєтеся значення кожного образу, ви зможете зрозуміти, що підходить вам найбільше. Чи буде це образ Богородиці, що допомагає відновити здоров'я, або вказуюча шлях до порятунку - це вирішуєте лише ви. Загалом, як тільки ви ознайомитеся зі значенням того чи іншого способу, в якій біді він допомагає, від яких недуг зцілює, тоді ви легко підберете ікону.

Крім того, ви завжди можете вибрати образ святого покровителя. адже образ Ангела Хоронителя захищає і підтримує у важку хвилину.

Як тільки визначитеся з вибором, зверніть увагу на певні технічні характеристики. Вирішіть, чи потрібна вам ручна, вишита бісером і дорогоцінними каменями, ікона або друкований варіант.

Відповідно, в першій ситуації образ буде коштувати значно дорожче, однак це все-таки справжня цінність, яку ви зможете зберігати десятиліттями. Це досить сильна ікона, що має особливу енергетику. Друкована продукція привабливіша тільки для приміщення, в якому образ, написаний на дошці, може втратити свій вигляд, наприклад, якщо купуєте його для кухні.

Якщо говорити про матеріали, що застосовуються під час виготовлення, то у вас є можливість підібрати варіант, який найбільше підходить вам з урахуванням ціни. Звичайно ж, використання, наприклад, позолоти, дорогоцінних каменів або цінного сорту дерева для дошки зробить образ більш дорогим. Саме тому, якщо у вас недостатньо грошей, то купуйте більш просту продукцію.

Особливу увагу зверніть на різницю ікон і картин на релігійну тематику. У першій ситуації картина - це Боже одкровення. А якщо говорити про зображення, то воно, перш за все, відображає сприйняття автора, його бачення світу. Воно здатне нести в собі певні емоції.

З урахуванням всього цього, ви легко підберете для себе саме той образ, який буде завжди оберігати вас.

Православні образу в будинку

Раніше на Русі знайти будинок, в якому живуть православні, було просто. Над його вхідними дверима висіла ікона, іноді навіть з лампадкою. Люди щиро вірили, що тільки так можна захистити житло від нечистої сили і від злого людини. Православні образу були всюди. Над колискою малюка поміщали образок його тезоіменитого святого, Богородиці або Святого Ангела Хоронителя .

Наречення імені супроводжувалося написанням мірної ікони. Під вінець молоді йшли з вінчальної парою. У військо або далеку дорогу проводжали з чином Миколи Угодника або Св вмч Георгія Побідоносця . Священні способу освячували господарське життя російської людини.

У деяких областях Росії навіть існував звичай приходити з іконою в гості, з нею ж йти. На лаві під образами зустрічав чоловік смерть. Пройшли століття, але їх шанування істинно віруючими людьми не стало меншим. Якщо серце належить Богу, то що може бути миліше йому, ніж священне зображення?

Незалежно від того, вдома або в храмі знаходяться ікони, вони є святинею. Багато образу, наприклад, Касперовская або Козельщанская Богородиця, перед тим, як стати загальнохристиянськими святинями, були домашніми образами.

Через освячену ікону повідомляється людині Божа Благодать. Святі, яким відкриті були "духовні очі", бачили невидимий простим оком світло, що виходить від образів. Для істинно віруючу людину в усі часи неважливо було, наскільки художньо виконана ікона. Він не задавався питанням, чи подобається йому зображення чи ні. Значення має лише зміст.

Згідно християнської етики, входячи в будинок, необхідно перш за поклонитися святому образу, і тільки після цього вітати господарів. Поруч з образами потрібно стежити за своїми словами і вчинками. У російській народі досі жива приказка "хоч святих винось".

Вона характеризує ту вищу ступінь непристойної поведінки, коли ікони з дому краще винести. У побуті у російських селян був звичай прикривати покуття фіранкою на час веселощів. Ця благочестива традиція в деяких сім'ях підтримується і зараз.

Червоний або святий кут облаштовують, як правило, в вітальні. Якщо віруючим в сім'ї є лише один її член, то краще домашній іконостас розмістити в його кімнаті. Бажано для покуття вибирати східну стіну. У православ'ї прийнято ставати на молитву обличчям до Сходу. Саме звідти прийде Христос. Неприпустимо розміщувати поблизу телевізора, упереміш зі світськими картинами, календарями, фотошпалерами.

Ікона обов'язково повинна знаходитися в дитячій. Дитині легше спілкуватися з Богом, ніж дорослому. Звертаючись до Боженьке, малюк спілкується з конкретною Особистістю. Пройдуть роки, але таке відчуття залишиться. Як же допоможе це в духовному житті християнина!

Ікона необхідна також і на кухні, щоб попросити благословення у Господа перед їжею і подякувати йому після трапези. У підсобних приміщеннях розміщувати образу не прийнято.

Присутність в будинку зобов'язує господарів піклуватися не тільки про зовнішню красу житла, а й про внутрішній зміст життя в ньому. Про це завжди пам'ятали християни, які жили раніше нас. Про це не можна забувати сучасній людині.

Але як же зробити правильний вибір?
Якщо серце належить Богу, то що може бути миліше йому, ніж священне зображення?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com