рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весільний букет з бісеру? в варіантах [2019] своїми руками - майстер-клас

  1. Підбір композиції до стилю урочистості
  2. Корисне відео: квітковий handmade
  3. Весільний розпорядник
  4. рукодільниця
  5. Корисне відео: створюємо пишні хризантеми
  6. рекомендації майстрів
  7. резюме

Букет нареченої по праву вважається головним весільним аксесуаром і йому приділяється особлива увага. Весільний букет з бісеру витримає і жарку липневу фотосесію, і січневі морози. Він здатний поєднувати в собі будь-які рослини, навіть ті, які в натуральному вигляді цвітуть в різні сезони.

Квітка з бісеру може бути прикрашений будь-яким декором - намистини, стрази, пір'я павича , Милі ягідки з полімерної глини та природні матеріали. Вся фурнітура легкодоступна і навіть бісер того самого улюбленого відтінку нареченої зараз знайти не так складно.

Підбір композиції до стилю урочистості

При ретельному підборі композиції і колірної гами букет нареченої з бісеру буде органічно виглядати в руках кожної нареченої на весіллі будь-якого стилю При ретельному підборі композиції і колірної гами букет нареченої з бісеру буде органічно виглядати в руках кожної нареченої на весіллі будь-якого стилю. Так, високим красуням в пишних сукнях рекомендуються букети-водоспади.

Вони можуть бути виконані ніжних з лілій, троянд, калл, ірисів, прикрашені великою кількістю спадаючих гілочок і листочків з бісеру та рубки. Мініатюрні нареченої будуть виглядати ніжно і мило з класичними букетами круглої форми з невеликих бісерних квітів - фіалок, тюльпанів, хризантем, маленьких трояндочок.

Бісер ніжних пудровий відтінків застосовується для створення букетів для весіль вінтаж і рустик стилів, яскравих кольорів - для класичних і бохо-весіль .

Важливо! Букет з бісеру зовсім необов'язково кидати подружкам нареченої. На цю роль більше піде легкий букет-дублер .

Корисне відео: квітковий handmade

Техніка створення композиції проста, а матеріали доступні. Тому ви зможете самі сплести букет нареченої з бісеру. Майстер-клас - у відеоролику нижче.

Для створення букета потрібно: бісер і рубка віддається перевага і зеленого кольору, акрилові намистини, дріт діаметра 0,3-0,4 мм, дріт АПВ 25, зелена флористична стрічка (тейп-стрічка), атласні стрічки, органза, фатин для прикраси букета, клейовий пістолет.

Весільний розпорядник

Проведіть випробування якості намистин бісеру до початку створення букета Проведіть випробування якості намистин бісеру до початку створення букета. Для цього достатньо скропити бісеринки водою, духами, потім поторкати рукою і провести по ним ватним диском - на тканині та шкірі не повинно залишатися слідів фарби.

Олена Соколова

рукодільниця


До початку плетіння обов'язково переконайтеся, що вірно зрозуміли схему плетіння, щоб кінцевий результат вас неодмінно порадував.

Наталя

Збираємо букет з тюльпанів покроково.

  • Пелюстка тюльпана. Набираємо 10 бісеринок на дротяну вісь, загинаємо її так, щоб вийшла петля. Це буде серединка пелюстки.
  • Дуги в техніці французького плетіння. Кожна пелюстка - це 5 пар дуг, закріплених збоку від серединки. Набираємо на дріт довільну кількість бісеру, так щоб вона була трохи більше по довжині ніж середина. Надаємо дузі форму, огинаємо дротом вісь, закріплюємо, приступаємо до плетіння наступної дуги. На останньому елементі скручуємо робочу дріт з петлею.
  • Верхівку осі необхідно загнути, робочу нитку - зрізати. Петлю розрізаємо і залишилися зволікання скручуємо разом. Для кожного тюльпана потрібно 6 таких пелюсток.
  • Плетіння листа. Набираємо на дріт суміш із зеленого бісеру і рубки, формуємо вісь довжиною 7 см, робимо петельку, продовжуємо формування 4-х пар дуг в техніці французького плетіння.
  • Робочу дріт зрізати, закріпити вісь, петлю расстрічь, решту скрутити. Для букета необхідно зробити 7 листочків.
  • Плетіння серединки квітки. На зелену дріт діаметром 0,4 мм нанизуємо 7 бісерин, формуємо петельку. Відступивши 7 мм дроту, робимо таку ж петлю з 7 бісерин. Для серединки кожної квітки потрібно 5 петель.
  • Створення центру квітки: відрізаємо заготівлю з петлями від загального мотка. 15 см дроту протягнути крізь акрилову намистину, кінці скласти докупи і скрутити по всій довжині.
  • Збірка квітки: початок проводу АПВ 25 довжиною 20 см обмотати зеленої тейп-стрічкою, потім по черзі примотати заготовки - намистину, навколо неї розташувати зелені петельки. По черзі кожна пелюстка кріпиться за допомогою тейп-стрічки. Стрічку домативаем до кінця проводу. Всього для букета потрібно 6 білих і 13 червоних тюльпанів.
  • Декоративна гілочка. На дріт довжиною 50 см нанизати намистину, змістити в середину, кінці парою оборотів скрутити разом. На одну з дротів набираємо 5 бісерин білого кольору, також скручуємо під бісерної петлею на 1 см. З'єднуємо 2 кінця дроту разом скручуванням на 1 см. Таку ж бісерні петлю скручуємо на іншій стороні. Всього на гілочці 6 петель з білого бісеру.
  • Центральна гілка скручується з двома іншими декоративними гілками без акрилових намистин.
    Збірка букета. 3 тюльпана змотати товстої дротом в один пучок, навколо нього розподілити ще 4 квітки, примотати. Дріт приховуємо зеленої флористичної стрічкою.
  • До кожного залишився вільному квітці прімативаем по одному листочку з зеленого бісеру і рубки, вставляємо декоративні гілочки. Збираємо в підсумкову композицію, маскуючи дріт стрічкою. За допомогою клею з органзи зробити обгортку, стебла міцно змотати тейп-стрічкою.
    Цікаво: на мові кольорів, червоні тюльпани означають полум'яну любов. Білі - ніжність і чуйність.

Цікаво! Розгляньте і інші варіанти композицій з штучних квітів. Наприклад, красиво виглядають букети з атласних стрічок або фоамірана.

Корисне відео: створюємо пишні хризантеми

Докладний майстер-клас, як зробити букет нареченої з бісеру своїми руками (з прикрасою хризантемами).

Особливу ніжність цього букету надає використання легких відтінків кольорів.

  • Пелюстки хризантеми. На дріт довжиною 40 см нанизати 6 бісерин білого, потім 5 блакитних, 5 синіх, знову 5 блакитних, 6 білих. У центрі зробити петлю з бісеру, закріпити. На що залишилися кінцях дроту зробити по 2 таких же петлі з кожного боку. В кінці закріпити хвости дроту скручуванням один з одним. Збираємо ще один такий же пелюстка.
  • Наступні пелюстки робимо аналогічно, але збільшуємо кількість білих бісерин до 10, дріт довжиною 50 см.
  • Наступні пелюстки - продовжуємо збільшувати кількість білого бісеру: 2 пелюстки - 12 білих бісерин, дріт довжиною 60 см. Потім - 2 пелюстки, 15 білих бісерин, довжина 70 см. 2 пелюстки, 18 білих бісерин, дріт 90 см.
  • Листя самого першого пелюстки хризантеми з'єднати між собою по колу. Наступний листок приєднується до першого, пелюстки також трохи з'єднуються, дріт листя скручується в одну на 2-3 обороту. По черзі залишилися пелюсточки приєднуються один до одного навколо середини.
  • Плетіння чашолистка. Заготівля: на дроті довжиною 25 см зробити 2 петлі по 20 бісерин. Для кожного чашолистка потрібно 4 заготовки, їх приєднуємо нитками до хризантеми.
  • Виготовлення листя. На кінці дроту сформувати петлю, закріпити її декількома оборотами. На центральну вісь набрати 20 зелених бісерин, на довгий кінець дроту - 25.
  • Кінці з'єднуємо в 2 обороту, формуємо повітряну дугу. Набрати 30 бісеринок, сформувати дугу, закріпити. Кожен листочок - 7 дуг, що не притиснутих один до одного.
  • Верхню дріт осі листа зрізаємо, закріплюємо. На кожен кінець набрати 10 бісерин, закріпити на крайній дузі - пропустити кінець дроту через 1-3 бісеріни, потім обернути її навколо дуги, обрізати.
  • Прикріпити отримані листи до хризантеми, дріт обмотати флористичної стрічкою.
  • Готовий букет нареченої можна зібрати з 7-17 хризантем. Стебла обов'язково скріпити між собою жорсткою дротом, обмотати тейп-стрічкою. З органзи згорнути обгортку для букета, її можна прикріпити з допомогти клейового пістолета.

рекомендації майстрів

Закріпимо майстер-клас з плетіння букета з бісеру практичними порадами.

  • Використовуйте тільки якісний бісер. Такі намистинки відкалібровані за розміром і квіти їх них завжди будуть виглядати акуратно.
  • Якісно закріплюйте кінці дроту, тоді квіти і листочки будуть міцно триматися.
  • Використовуйте тільки спеціальну дріт, призначену для бісероплетіння та рукоділля, так як вона менше схильна до окислення.

резюме

Весільний букет нареченої з бісеру можна сплести самостійно, варто лише запастися терпінням і вільним часом. Букет нареченої, виконаний в техніці бісероплетіння, може бути практично універсальним, відповідним для весілля будь-якого стилю . Це дуже яскравий і креативний, але в той же час ніжний і витончений весільний аксесуар.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com