рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Уічольскіе нарциси. Майстер клас

У цьому майстер-класі ми навчимося плести дуже рідкісний (для мексиканської флори) і в той же час такий рідний (для нас) квітка - нарцис У цьому майстер-класі ми навчимося плести дуже рідкісний (для мексиканської флори) і в той же час такий рідний (для нас) квітка - нарцис. Тільки ось пліток він буде в типово уічольской манері.

Квітка сам по собі невеликий, 4,5 см в діаметрі, важить трохи більше 4 м Годиться для використання його в сережках, прикрасах для волосся, а також для кольє і браслетів. На одну квітку йде близько півгодини або більше.

Майстер-клас буде заснований на плетінні сережок з жовтих нарцисів з помаранчевої серединкою.

Майстер-клас буде заснований на плетінні сережок з жовтих нарцисів з помаранчевої серединкою

З матеріалів нам будуть потрібні:

- чеський бісер чотирьох кольорів: жовтого (перламутрового), два відтінки оранжевого (непрозорого) і замість традиційного чорного візьмемо темно-сірий матовий (напівпрозорий) - так наші нарциси будуть більш ніжними, а також прозорий матовий (всього 12 шт.);

- мононитка, голки для бісеру, ножиці, круглогубці для роботи з фурнітурою; нитка для бісеру (титанова);

- швензи для сережок; найменші обіймач для намистин (золотисті), гумки для волосся (краще зеленого кольору).

Мене часто просять показати з самого початку процес плетіння Мене часто просять показати з самого початку процес плетіння. Перші три ряди у всіх кольорах і навіть в метеликах абсолютно однакові. Але так і бути, покажу з самого початку.

Нарцис складається з двох частин, сплетених однією ниткою: основного квітки і тієї середньої частини, що називається короною.

основний квітка

1-й ряд. Плетіння йде по колу. Набираємо 12 бісерин світло-оранжевого. Замикаємо в кільце. Зав'язуємо вузол. Закріплюємо кінець, пройшовши кілька разів по колу через всі набрані бісеринки, поки кінець сам не сховається.

2-й ряд. Набираємо по 5 жовтих бісерин. Від вузла проходимо голкою в кожну другу за рахунком бісерину. Загалом має вийти 6 петель по п'ять бісерин. В кінці ряду проходимо світло-помаранчеву і дві жовті першої петлі над нею. Голка повинна вийти з 2-й за рахунком бісеріни на петлі. Наші перші шість петель це майбутні пелюстки квітки.
2-й ряд
3-й ряд. На жовтих петлях 2-го ряду набираємо знову 5 жовтих бісерин, пропускаємо 3-ю за рахунком і входимо зверху вниз в четверту за рахунком жовту бісерину на петлі. Далі між пелюстками набираємо 1 темно-сіру і проходимо голкою від низу до верху до 2-ї за рахунком бісерину наступного жовтої петлі. Поворяем дії на всіх пелюстках. В кінці ряду набираємо останню темно-сіру бісерину, проходимо спочатку в 2-у за рахунком жовту на петлі нижнього ряду, потім ще дві жовтих над нею петлі цього ряду.

4-й ряд. На пелюстках набираємо петлі по 5 жовтих бісерин. Проходимо з 2-й в 4-ю, пропускаючи 3-ю бісерину. Між пелюстками набираємо 1 жовту - 1 темно-сіру - 1 жовту бісерину, проходимо голкою так само в 2-у від низу до верху на наступному пелюстці. В кінці ряду проходимо 2-ю жовту на петлі нижнього ряду і дві перші в петлі цього ряду.

5-й ряд. На пелюстках знову по 5 жовтих бісерин. Між пелюстками набираємо 3 желтиж бісеріни, проходимо в темно-сіру посередині, набираємо ще 3 жовтих і проходимо як зазвичай вже в наступний пелюстка. В кінці ряду проходимо три жовтих бісеріни.
5-й ряд
6-й ряд. На пелюстках - петлі по 5 жовтих бісерин. Далі 3 жовтих бісеріни і голка проходить у 2-ю за рахунком, знову-таки жовту, тільки на петлі з трьох бісерин. Між пелюстками набираємо 1 темно-сіру і знову шукаємо 2-ю жовту на петлі з бісеринок, проходимо в неї вже знизу вгору. Далі 3 жовтих і виходимо на наступний пелюстка. В кінці ряду традиційно пройти три жовтих бісеріни петель нижнього і цього рядів.

7-й ряд. Останній. На пелюстках, де до сих пір ми набирали по 5 бісерин, тепер набираємо по 3 жовтих. Далі набираємо ще 3 жовтих, шукаємо петлю нижнього ряду з трьох бісерин і проходимо голкою зверху вниз 2-ю, 3-ю бісеріни і ту жовту, що відразу за ними (вона відноситься до петлі з трьох бісерин 5-го ряду), проходимо темно -Серія посередині між пелюстками. Піднімаємося вгору по першим трьом жовтим бісерин від темно-сірої (це бісерина петлі 5-го ряду і дві перші за нею на петлі вже 6-го ряду). Все відзначено точками на фото.


В кінці ряду, набравши останню темно-сіру і потім 3 жовтих, пройти через жовті бісеринки першої петлі цього ряду і спуститися по всьому пелюстці вниз по центральним бісерин, до самій серединці квітки. Зав'язати контрольний вузол в підставі і вивести голку через найближчу світло-помаранчеву бісеринку. Основний квітка готовий.

корона
Корона буде розташовуватися між світло-оранжевими бісерінкамі самого першого ряду так, що її петлі співпадуть з квіткою.

1-й ряд. Набираємо ряд світло-помаранчевих петель по 5 бісерин в кожній так само, як це ми робили в основному квітці, в 2-му ряду. В кінці ряду пройти три світло-помаранчевих (серединки і першої петлі).

2-й ряд. На петельках набираємо 1 світло-помаранчеву - 3 темно-помаранчевих - 1 світло-помаранчеву, між набираємо 1 світло-помаранчеву. Принцип той же, що і при плетінні квітки. В кінці ряду проходимо світло-помаранчеву 1-го ряду, світло-помаранчеву і темно-помаранчеву на петлі цього ряду.

3-й ряд. Буде останнім. На петлях набираємо по 3 темно-помаранчевих, а між ними по 1 темно-помаранчевої і таким чином наша корона буде майже трубочкою, як і у живої квітки.

В кінці ряду пройти всі потрібні бісеринки (з урахуванням їх кількості) і відвести нитку до центру, де і закріпити її вузлом, потім відвести кінець нитки по-далі від вузла і вже потім обрізати

В кінці ряду пройти всі потрібні бісеринки (з урахуванням їх кількості) і відвести нитку до центру, де і закріпити її вузлом, потім відвести кінець нитки по-далі від вузла і вже потім обрізати. Якщо плануєте робити сережки, то закріпіть нитку по центру і виведіть нитку на один з пелюсток.

У нас вийшов нарцис як справжній! Тепер залишилося вирішити, що саме ви з ним зробите. Якщо це будуть сережки, то сплетіть пару таких квіток, на пелюстці наберіть 6-8 прозорих бісерин і зробіть маленьку петельку під швензи. Пройдіть через бісеринки по колу 3-4 рази, щоб було міцніше. Тепер чіпляйте швензи.
Якщо ж плануєте робити гумки для волосся, то центр необхідно закрити обіймач для намистин або ж бусиной відповідного кольору і розміру, потім пришити до гумки-основі нитками (НЕ мононитки). Навіть якщо з часом нитка порветься, квітка залишиться цілим.

Для браслета або кольє з нарцисами вам не потрібно обрізати робочу нитку після закінчення плетіння
Для браслета або кольє з нарцисами вам не потрібно обрізати робочу нитку після закінчення плетіння. Якщо кінець дозволяє, їм можна буде пришити квітка. Але після кожного етапу краще про всяк парувати зав'язати вузлик - так квітка буде набагато міцніше.

Прикріпивши його до стебла, можна зробити об'ємний квітка. Сплетіть кілька штук і поставте їх у вазу як прикраса святкового столу. Зі стеблом по-коротше можна зробити брошку і прикрасити свій гардероб. Ідей може бути багато, фантазія нехай підкаже!

Успіхів!

PS Можна годинами розповідати про інші техніки і способи плетіння нарцисів, але уічольскіе нарциси - прості і ефектні, а тому НАЙКРАЩІ!

Новости

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Кулинарная лавка братьев караваевых
Что можно улучшить: Пожалуй начну с раннего подъема на работу. Очень трудно вставать в 5 утра,чтобы в 7 быть на работе. И если ты не дай бог опоздаешь хоть на одну

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Гречка в мультиварке
Гречка всегда необходимо хорошо промыть, прежде чем готовить. В упаковках очень часто есть гречневая пыль и мусор, что не украсит ваше блюдо. Если вы готовите гречневую кашу без мяса, лучше всего положить

Кулинарная студия юлии высоцкой
Добро пожаловать в Кулинарную студию Юлии Высоцкой — первую в Москве, где у каждого ученика есть свое полностью оборудованное рабочее место. Здесь каждый гость может открыть для себя удивительный

Бегемот и компот мультфильм
Кто из малышей не боится прививок? Вечная проблема для многих родителей, дети которых боятся уколов, и каждый раз сильно плачут. Их делают «нехорошие» тети и дяди врачи. Об этом и рассказывается в поучительном

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com