рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Троянди з фетру. Красивая подборка майстер класів і викрійок

  1. Як зробити троянду з фетру - майстер клас №1
  2. Роза з фетру: форма + відео урок
  3. Роза з фетру - майстер клас №2
  4. Роза з фетру: шаблон для вирізання та відео урок
  5. Пошарова фетровий троянда - майстер клас №3
  6. Ще один варіант супер троянди - майстер клас №4
  7. Роза з ідеальними пелюстками - майстер клас №5
  8. Райдужна троянда з фетру як бонус
  9. Троянди з фетру своїми руками - де їх використовувати

Троянди з фетру, як і троянди справжні - це, мабуть, найперше в більшості випадків, що виникає в нашій свідомості, коли ми думаємо або згадуємо про кольорах . Чому саме так? Може справа в обволікає солодкістю, томному, яке тягне за собою ароматі? Або в їх ніжному, крихкому, але благородній зовнішньому вигляді? А може вся справа в колючках?

Як би там не було, але з давніх-давен троянду називають царицею квітів. А це значить, що в колекції квітів з фетру, я не могла обійти її стороною. Більш того, сьогодні я представлю вам не один, а відразу кілька приголомшливо красивих виду цього чуда флористики. Причому два з них будуть виконані в одній техніці.

Для того, щоб легше орієнтуватися на сторінці і не витрачати в майбутньому багато часу на пошуки вподобаного майстер класу потрібної троянди з фетру, ви можете скористатися посиланнями з короткого змісту статті:

Список не великий, але хто знає - можливо, незабаром у мене з'явиться матеріал, яким буде не соромно доповнити цю чудову колекцію? Сподіваюсь, що так і буде. А поки пропоную поекспериментувати з тим, що є.

Як зробити троянду з фетру - майстер клас №1

В якості першого варіанту, я вибрала ідею того, як зробити троянду з фетру в двох різних варіаціях, але по одній викрійці. На ілюстрації до статті ви можете бачити одну з них (яскраво червону) в руках моєї дочки Катюшки, а другу (блакитну, розшиту бісером) - в якості декору великих перлинно-білих бус.

На ілюстрації до статті ви можете бачити одну з них (яскраво червону) в руках моєї дочки Катюшки, а другу (блакитну, розшиту бісером) - в якості декору великих перлинно-білих бус

Не відразу здогадаєшся про те, як зробити троянду з фетру, подібну до цієї червоної красуні.

З першого погляду здається, що це абсолютно різні квіти. Тим ні менш робляться вони по одній викрійці. Більш того, процес складання теж в обох випадках однаковий. Різниця полягає лише в тому, що краї пелюсток блакитної троянди прикрашена бісером, а між шарами червоних пелюсток прокладений фатин з дрібним осередком.

Що потрібно приготувати для роботи:

  1. фетр улюбленого відтінку;
  2. фатин;
  3. нитки Муліне в тон;
  4. голка;
  5. дрібний бісер;
  6. клей-пістолет.

Фатин, як я вже згадувала вище, стане в нагоді тільки в створенні квітки троянди з червоного фетру. За ступенем жорсткості, в общем-то, немає якихось особливих вимог. А ось розмір осередків краще вибрати трохи менше. Втім, це на любителя.

Втім, це на любителя

Завдяки бісеру блакитна троянда з фетру виглядає дещо інакше, але нітрохи не гірше.

Бісер знадобиться для декору пелюсток блакитного квітки. Чим рівніше за формою і розміром будуть намистинки, тим акуратніше вийде зробити оформлення пелюсток.

Роза з фетру: форма + відео урок

Якщо всі матеріали та інструменти у вас вже під рукою, можна приступати до найцікавішого. До процесу створення. Але для початку необхідно вирізати і підготувати деталі. Завантажити файл «Роза з фетру - форма» ви можете по цьому посиланню .

Можливо, вам також знадобляться поради з розкрою та пошиття деталей з фетру , Якими я ділилася в одній з минулих статей. А решта я досить докладно і наочно показую в відео уроці, який розташований трохи нижче.

Сподіваюся, що побачене надихне і сподобається вам настільки, що не втрачаючи даремно часу, ви поспішіть створити свої не менше прекрасні троянди в самому різноманітному колірному поєднанні!

Ну як? Який з двох варіантів сподобався вам більше - перший або другий? На мій погляд вони настільки різні, що їх не можна навіть порівнювати. Різні, але в той же час, завдяки технологічної складової, такі схожі.

Фатин, прокладений між рядами майже справжніх червоних пелюсток, допомагає надати ще більший обсяг і структуру. А блискучі намистини, розташовані уздовж контуру блакитний трояндочки, дозволяють домогтися цікавого ефекту малювання, який так часто використовується сьогодні дизайнерами сумок, брошок та інших прикрас.

Але у мене в запасі є ще один варіант троянди з фетру, який, сподіваюся, змусить вас здивуватися і надихнутися на творчість.

Роза з фетру - майстер клас №2

У цій частині статті я покажу вам процес створення зовсім іншого, дуже ніжного і більш ретельно пропрацював деталями квітки. І хоча я вперше, здається, за весь час не наводжу тут добірку матеріалів для роботи, це не повинно вас бентежити. Адже ця незвичайна і невагома троянда з фетру - майстер клас і все, що з ним пов'язано - це все так надихнуло мене в процесі творчості, що моєму чоловікові довелося зробити черговий маленький, але дуже цінний подвиг заради мене і моєї навіженої голівоньку.

Адже ця незвичайна і невагома троянда з фетру - майстер клас і все, що з ним пов'язано - це все так надихнуло мене в процесі творчості, що моєму чоловікові довелося зробити черговий маленький, але дуже цінний подвиг заради мене і моєї навіженої голівоньку

Навіть троянда з фетру може бути красивою і ніжною.

Незважаючи на дощ і дуже темний час доби, йому довелося вирушити на пошуки тонкої, витонченої гілочки для інсталяції заключних фото кадрів. Благо, у нас є ліхтарик. І знаєте, ці кадри вийшли прекрасними. Прогулянка під нічним дощем і пронизливими наскрізь осінніми поривами вітру виявилася немарною.

Що ж стосується списку матеріалів, то тут буде достатньо мати лише сам фетр і клейовий пістолет.

Роза з фетру: шаблон для вирізання та відео урок

Шаблон троянди з фетру ви можете завантажити тут . Роздрукувавши його, зверніть увагу, що ця форма призначена для одноразового використання. Тобто скористатися нею ви зможете всього один раз. У зв'язку з цим зверніть увагу на наступне попередження.

Увага!

Якщо вам необхідно виконати декілька кольорів з цього шаблону, вирізуйте їх відразу. По черзі кожен з розмірів пелюстки для кожної квітки окремо.

У наведеному нижче відео уроці, я трохи показую цей момент почергового викроювання. Так само в уроці я приділяю увагу формуванню поверхні пелюсток і техніці їх склеювання між собою. Втім, краще вам все побачити своїми очима.

Шикарна, правда? Так і проситься на яке-небудь миле панно в дитячу кімнату маленької принцеси. Нижче я вирішила поділитися своїми думками з приводу того, як можна використовувати ці та інші троянди у виробах ручної роботи. Впевнена, що ці ідеї знайдуть відгук у вашій свідомості і серце, а навички, отримані сьогодні, не пропадуть дарма.

Пошарова фетровий троянда - майстер клас №3

Як випливає з назви підзаголовка, наступна троянда виконується по верствам і для її виготовлення теж не знадобиться нічого іншого, крім фетру потрібного відтінку, викрійки, ножиць і гарячого клею.

Візуально ця квітка чимось схожий на попередній, але більш щільний. форма , Як і в попередньому майстер класі, призначена для одноразового використання. Майте це на увазі і при необхідності, викроюйте кожен окремий шар пелюсток відразу на потрібну вам кількість троянд. В іншому ж все виконується досить просто і швидко. Включайте відео і повторюйте за мною.

Ніколи не думала, що процес створення троянди з фетру зможе затягнути мене настільки сильно, що я не зможу зупинитися. Ми виконали вже 4 різних варіанти, але зупинятися чомусь не хочеться. Хочеться продовжувати експерименти. Ви не втомилися?

Тоді, можливо, вам буде цікаво дізнатися ще пару-трійку способів, за допомогою яких можна отримати прекрасні і не складні у виконанні квіти.

Ще один варіант супер троянди - майстер клас №4

Цей варіант особливо сподобається тим з вас, хто цінує перш за все натуральність і максимальну схожість виробів ручної роботи з природним оригіналом. Роза виконана цим способом точно жива! Витончена, легка і ніжна, вона дійсно виглядає дуже гідно серед своїх попередниць.

Мені навіть здається, що саме такі троянди малюють для найкрасивіших дитячих казок. А секрет її в особливій формі пелюстки і фінальному вигині кожного з них. На жаль, це неможливо пояснити простими словами. Це потрібно бачити.

Тепер ви розумієте, чому я в такому захваті розповідала про неї. Вона незрівнянна! І по праву може зайняти почесне місце серед ошатного букета з штучних квітів.

До речі, викрійки для неї послужив шаблон з першого майстер класу цієї статті. 11 або 12 пелюсток самого більшого розміру і невелика довільна виїмка по верхньому зрізу.

Роза з ідеальними пелюстками - майстер клас №5

Цей майстер клас буде ідеальним для тих з вас, хто зовсім недавно захопився виготовленням виробів з фетру, почавши з виготовлення квітів. Найцінніше в ньому те, що розкладка пелюсток контролюється на протязі всього процесу створення квітки вручну - в прямому сенсі цього слова.

Кожна пелюстка розташовується строго по центру між двома пелюстками попереднього ряду. Завдяки цьому троянда завжди виходить красивою, рівною і дуже схожою на красуню з попереднього майстер класу. Різниця лише в тому, що тут все повністю кріпиться на клей пістолет.

Викрійку знову беремо з майстер класу №1, злегка змінюючи під себе лінію верхнього її краю.

Ось вони всі разом - наші прекрасні і несхожі один на одного троянди з фетру. Хочу зауважити, що сюди я включила лише ті з них, що були створені і перевірені мною особисто. Іншими словами, це те, що пройшло мою власну перевірку якості. Однак, в інтернеті ви можете знайти і інші майстер класи від дуже багатьох авторів.

Колекція моїх прекрасних троянд з фетру.

Але як би нескромно це не звучало, я пишаюся саме своєю добіркою. У кожну квітку я вклала щось своє, тому всі вони по-своєму унікальні і неповторні.

П'ять абсолютно різних кольорів. П'ять детальних інструкцій по їх виготовленню. І лише три викрійки, одну з яких можна використовувати абсолютно по різному. Колекція підібралася чудова! Сподіваюся, що вона займе гідне місце в числі ваших закладок і ви не один раз будете повертатися на цю сторінку.

У заключній частині цієї неймовірно довгою статті, я вирішила поділитися своїми спостереженнями та висновками з приводу того, де краще всього використовувати мої троянди з фетру. А поки один невеликий сюрприз.

Райдужна троянда з фетру як бонус

На десерт я рада представити вам втілення своєї мрії - райдужну троянду, що підкорила в недавньому часі весь інтернет. Правда моя троянда буде, на жаль, не справжньою і без аромату. Я зроблю її зі своїх різнокольорових обрізків фетру.

Як ви, напевно, здогадалися, збирала я її за технологією, описаної в 4-му майстер класі. Однак на цей раз кількість пелюсток було збільшено з 11 до 17 штук. Тому троянда вийшла більш об'ємною.

Тому троянда вийшла більш об'ємною

Симпатично вийшло, так? Я прям навіть себе дизайнером з далекої Голландії трохи відчуло. Знаєте адже, так? Творцем першої райдужної троянди є голландський дизайнер Пітер Ван де Веркен. Моїй трояндочки до оригіналу, звичайно ж, як до місяця пішки, але все одно приємно.

Троянди з фетру своїми руками - де їх використовувати

Виконуючи обіцянку, наведу вам лише частина найбільш цікавих на мій погляд ідей, де троянди з фетру будуть виглядати найбільш органічно і виграшно. Звичайно, при бажанні, їх цілком можна замінити на інші фетрові квіти і це теж буде красиво.

Перш за все це прикраси. Це те, що я збираюся зробити найближчим часом і те, що користується найбільшим попитом серед покупців, що цінують ручну працю. Всілякі резиночки і шпильки для волосся Пов'язки на голову для самих маленьких дівчаток і обідки, вінки для тих, хто постарше.

Навіть найпростіші речі можуть бути прикрашені такими незвичайними квітами, як ця троянда з фетру райдужного забарвлення.

Це іменні кільця, об'ємні букви, метрики, ростоміри та інші масштабні вироби для дитячої кімнати. Сюди ж можна віднести декоративні подушки з об'ємними квітковими елементами, затискачі для штор, мобілі в ліжечко, гірлянди, прапорці.

Загалом ідей, як ви бачите, море. Справа залишилася за малим - вибрати один з перерахованих в цій статті варіант, продумати колірну гамму і композицію, а потім реалізувати свою задумку.

Діліться матеріалом з друзями в соц.сетях, додавайте його до себе на сторінки або в закладки, підписуйтесь на мою розсилку з новими майстер-класами шаблонами, викрійками, анонсами про конкурсах і інших не менш цікавих рукодільних проектах і будьте завжди позитивні і творчо цілеспрямовані!

Творчих вам успіхів і відмінного настрою!

Тетяна

Чому саме так?
Може справа в обволікає солодкістю, томному, яке тягне за собою ароматі?
Або в їх ніжному, крихкому, але благородній зовнішньому вигляді?
А може вся справа в колючках?
Ну як?
Який з двох варіантів сподобався вам більше - перший або другий?
Шикарна, правда?
Ви не втомилися?
Симпатично вийшло, так?
Знаєте адже, так?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com