рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Штори з намистин | Штори з намистин своїми руками

  1. Штори з намистин
  2. Щоб зробити, знадобляться такі матеріали:
  3. робимо самі
  4. фото

Сьогодні вироби ручної роботи або по-іншому «хенд-мейд» стали дуже популярними. Майстри виготовляють свої шедеври в самих різних видах рукоділля. І це настільки заразливо, що все більше людей захоплюється хенд-мейдом. Ті, хто ще вчора нічого подібного робити не вміли, сьогодні із задоволенням творять чудові прикраси, вбрання і деталі інтер'єру. І знову в моду повернулися витончені штори з намистин, за допомогою яких можна перетворити інтер'єр будь-якого будинку. Сьогодні вироби ручної роботи або по-іншому «хенд-мейд» стали дуже популярними

Штори з намистин-кристалів красиво заломлюють світло

Штори з намистин-кристалів красиво заломлюють світло

Намистини можуть бути дерев'яними, а їх форма може бути будь-який

Намистини можуть бути дерев'яними, а їх форма може бути будь-який

Такі штори не захистять вас від сонця, але стануть чудовою прикрасою інтер'єру

Такі штори не захистять вас від сонця, але стануть чудовою прикрасою інтер'єру

Їх можна вішати не тільки на вікно, але і в дверний проріз

Їх можна вішати не тільки на вікно, але і в дверний проріз

Зелененькі намистини будуть радувати вас в холодну пору року

Зміст статті

Штори з намистин

У багатьох телевізійних передачах про ремонт обов'язково є рубрика з майстер-класами, з яких можна зрозуміти, як самостійно прикрасити інтер'єр свого будинку. Дотримуючись технології цих відео-тренінгів, навіть таке трудомістка справа як штори зі стеклярусу або намистин буде зовсім не важко повторити. Можна залучити до такого заняття і дитини, якій цікаво буде перебирати блискучі кульки, і складати з них нитки бус.

Можна залучити до такого заняття і дитини, якій цікаво буде перебирати блискучі кульки, і складати з них нитки бус

Можна зробити штори з бісеру ...

Можна зробити штори з бісеру

... або з більших матеріалів

або з більших матеріалів

Такі штори будуть виглядати дуже незвично

Такі штори прекрасно впишуться в будь-який інтер'єр. Різнокольоровими намистинками і бісером будь-якій людині просто захочеться милуватися, перебираючи їх. Проникаюче крізь них сонце, буде залишати яскраві відблиски по всій кімнаті. Поєднанням великих і дрібних кришталевих намистин можна домогтися ефекту капає води. А ось штори з дерев'яних кульок і кілець допоможе створити інтер'єр африканського стилю. Тому не обов'язково вдаватися до грандіозного ремонту, змінюючи меблі і переклеюючи шпалери, щоб оформити інтер'єр в стилі модних оригінальних тенденцій, не втративши при цьому домашньої затишності. Досить зробити і розмістити в кімнаті ці нескладні штори, і вони допоможуть перетворити й оживити інтер'єр, внести нотки надзвичайної романтичності і навіть чарівництва в дизайн будинку. Всіх, хто побачить такі незвичайні і разом з тим прості штори, будуть заворожені і здивовані їх оригінальністю і красою.

Щоб зробити, знадобляться такі матеріали:

  • рейка (дерев'яна)
  • різнокольоровий стеклярус або намистини
  • волосінь, яку можна замінити капронової або шовковою ниткою.

Дерев'яну рейку потрібно просвердлити, причому кількість отворів залежить від малюнка майбутніх штор. Нитки фіксуються в отворах, для чого обидва кінці протягується в намистину і зав'язуються у вузол. Залишиться тільки виконати основний етап роботи - нанизати самі намистини. Можна використовувати намиста різної форми, наприклад, у вигляді крапельок, кульок, намиста, сердечок. Намисто застосовуються як матові, так і глянсові. Та й різноманітність варіантів штор з бус теж приємно дивує, тому будь-яка людина зможе підібрати варіант до душі.

Якщо в цей процес вкласти всю душу і руки, то штори обов'язково стануть прекрасною деталлю декору. Байдужих до цих штор вже точно не залишиться. Сподобаються вони і дітям, і дорослим, адже штори не просто естетично виглядають, але і є цілком функціональною деталлю, так як здатні впоратися із завданням зонування простору. Виглядають штори з бус досить незвично, залучаючи погляди і буквально зачаровуючи оточуючих.

Штора декоративна з намистин і стеклярусом не тільки додасть інтер'єру стильність, але і допоможе задекорувати дверний отвір, наприклад, коли двері не потрібна або встановлення її неможливо. Ці штори займають мінімальний простір, а з їх окремих частин можна змайструвати певний малюнок або, наприклад, логотипи компаній, їх символіку і так далі. Штори можуть стати також відмінним варіантом оригінального подарунка, який підійде як для друзів, так і для родичів. Вони виконуються майстрами на замовлення, а також самостійно, власноруч.

Якщо у вас немає під намистин, можна використовувати гудзики

Якщо у вас немає під намистин, можна використовувати гудзики

З них теж вийде миленька шторка

Довжина і ширина штор з намистин визначається самостійно, без особливих зусиль, виходячи з конкретних параметрів місця їх призначення. Також за бажанням конкретної людини визначається і відстань між нитками бус, чому буде залежати густота і щільність штор. Але при цьому важливо пам'ятати, що більша кількість фурнітури, робить штору важче.

Кріплення цієї декоративної деталі можна виконувати кількома способами. Можна повісити їх на кільця від штор або ж прикріпити до карнизу. А можна і просто зафіксувати їх цвяхами.

робимо самі

Щоб зробити штори з намистин своїми руками, не знадобиться володіння будь-яким складним майстерністю і вмінням. Елементарне терпіння дозволить зібрати воєдино це прикраса, відчуття стилю підкаже варіанти створення найкрасивіших штор, а почуття міри допоможе не перестаратися.

Щоб зробити штори з певним візерунком, спочатку потрібно зробити їх попередній ескіз, за ​​яким і будуть збиратися штори. А сам процес роботи принесе чимало користі і задоволення. При цьому можна на повну котушку відпустити свою уяву, і не тільки малюнок штор зробити ексклюзивним, а й матеріали використовувати не зовсім стандартні.

Можна зробити штори з малюнком

Крім скляних, пластмасових, акрилових або пластикових бус, можна використовувати навіть намистини з металу. Але застосовувати намистини потрібно не просто за красою матеріалу, але і з урахуванням їх якості та ваги. При виготовленні штор знадобиться велика кількість намистин, а якщо вони будуть з важкого матеріалу, то їх просто не витримає карниз. Так як часто штори призначаються для дверних прорізів, то матеріал для намистин потрібно вибирати досить міцний і легкий, щоб не спровокувати передчасний вихід з ладу або, що ще гірше, обвал конструкції.

Оригінальні штори з намистин, фото яких допоможуть вибрати найкращий варіант вироби, можна зробити досить швидко і легко. А відео майстер-класи проілюструють процес роботи над шторами в найдрібніших деталях.

До речі, в таких сюжетах підкажуть і найдешевші способи придбання матеріалів для бус, наприклад, акрилові кристалики, що продаються на вагу. Вони вражають різноманітністю забарвлень, форм, фактур і розмірів. Багатьом подобаються і стеклярусом з райдужним і перламутровим покриттям, які особливо ефектно виглядають в сонячну погоду або при штучному освітленні. Однак в інтер'єрі в стилі мінімалізму такий варіант прикраси буде не зовсім доречним.

До речі, перед тим, слід продумати всі дрібниці, щоб декор поєднувався із стилем всього інтер'єру. Для цього потрібно підбирати намистини, які підходять своїми формами, кольором і розміром до задуманого проекту штор і малюнку. Намистини можна замінити бісером, який краще вибрати більший. Дуже цікавий варіант - викладання візерунків на шторах з різнокаліберних намистин з бісером по схемі для вишивки. А можна також брати намистини, однакові за формою і величиною і нанизувати їх на основу як волосина або нитки за тими ж схемами. Природно, намистини можна замінити бісером, але при таких розмірах матеріалу доведеться витратити набагато більше сил і часу. Використовувану схему можна просто збільшити. За заздалегідь підготовленим ескізами або схемами можна визначити розміри і кількість необхідних матеріалів.

Всім, хто хоче вперше спробувати змайструвати штори з намистин, майстер клас допоможе уникнути типових помилок і не розчаруватися на півдорозі до успіху. Кріпленням окремих намистин можуть стати крімпи - спеціальна металева фурнітура в формі намистин, яка закріплюється на нитках за допомогою звичайних плоскогубців і не дає бусинам можливості рухатися. Крімп можна замінити вузликами, чому довжина волосіні значно скоротиться, що доведеться врахувати, розраховуючи довжину штор. У таких прийомах фіксації з'являється можливість отримання зазорів між намистинами, а штори страхуються від повного розсипання при пориві нитки.

Штори-серпанок з намистинами - це особливий вид такого прикраси. У них замість основи для нанизування намистин беруться ще міцніші нитки, адже намистини в них можуть бути важче звичайного і в більшій кількості. А ось з прозорою волосінню можна зробити штори набагато легше, принаймні, візуально. Також можна брати нитки в тон намистин.

Є і варіант штор, в яких намистинки нанизуються на атласну стрічку, для чого намистини знадобляться з великими отворами, і навіть крімпи будуть не потрібні, адже намистини і без них будуть триматися досить міцно, що не зсковзуючи з стрічки. Любителі стилю кантрі або натурального екостилю в інтер'єрі можуть зупинити свій вибір на оригінальних дерев'яних намистинках.

фото

Такі штори можна поєднувати зі звичайними тканинними портьєрами

Штори з бамбука

Відео

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com