рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Штори з намистин для будинку своїми руками (50 фото)

  1. Штори з намистин в інтер'єрі
  2. стилістичні напрямки
  3. Недоліки штор з намистин
  4. Як виготовити штори з намистин своїми руками
  5. Матеріали для роботи
  6. техніка виготовлення

Для декору вікон і створення міжкімнатних перегородок так багато альтернативних варіантів. Але так хочеться чогось незвичайного і в той же час, практичного. Штори з намистин - це оригінальна заміна текстилю, здатна перетворити будь-який інтер'єр. Такі фіранки можна виконати своїми руками, вивчивши детальний майстер-клас.

Такі фіранки можна виконати своїми руками, вивчивши детальний майстер-клас

Штори з намистин в інтер'єрі

Намистини на подив піддатливий матеріал, адже вони можуть бути будь-якого кольору, форми і стилю, створюючи потрібний вам образ. Тут немає ніяких обмежень - штори з намистин можуть бути підібрані для будь-якого інтер'єру, будь то класика або сафарі.

Якщо ви вирішите зробити штори з намистин своїми руками, то станете володарем ексклюзивного дизайнерського елемента. Красиві хвилясті нитки додають простору легкості і вишуканості.

Які ролі в інтер'єрі можуть виконувати штори з намистин:

  • настінний декор;
  • міжкімнатні фіранки в дверних отворах;
  • зонування приміщення;
  • дизайн вікон в якості фіранок;
  • ширма.

настінний декор;   міжкімнатні фіранки в дверних отворах;   зонування приміщення;   дизайн вікон в якості фіранок;   ширма

Вони зручні в експлуатації, їх можна збирати в пучок і вони при цьому анітрохи не втрачають привабливість, на відміну від тканинних моделей. Штори з намистин прикрашають міжкімнатні двері та віконні прорізи. Це можуть бути як широкі масивні варіанти, так і невеликі прикраси з десятка довгих ниток. Розмір і прозорість вихідного матеріалу для штор - бусинок, визначає характеристики готового виробу.

Особливо привабливі кришталеві намистини - вони грають на світлі, ломлячи його і наповнюючи простір сяйвом.

стилістичні напрямки

Залежно від обраного типу намистин, можна зробити як колоритні національні варіанти штор, так і помпезні кришталеві водоспади для шикарних приміщень.

Стилістичні напрямки для фіранок з намистин:

  • дерев'яні намиста або бісер підходять для етнічного спрямування в інтер'єрі;
  • пластикові намистини, плоскі гуртки і подібні елементи допоможуть у створенні сучасного дизайну;
  • хай-тек доповнять дрібні металеві намистинки, штори з яких виглядають футуристично;
  • кришталеві штори намистин різного діаметру ідеальні для інтер'єру в стилі бароко та інших класичних напрямки в інтер'єрі;
  • освіжать кімнату різнокольорові великі і великі намистинки, штори в такому стилі доречні в інтер'єрі дитячої, яскравою кухні, вітальні та передпокою.

дерев'яні намиста або бісер підходять для етнічного спрямування в інтер'єрі;   пластикові намистини, плоскі гуртки і подібні елементи допоможуть у створенні сучасного дизайну;   хай-тек доповнять дрібні металеві намистинки, штори з яких виглядають футуристично;   кришталеві штори намистин різного діаметру ідеальні для інтер'єру в стилі бароко та інших класичних напрямки в інтер'єрі;   освіжать кімнату різнокольорові великі і великі намистинки, штори в такому стилі доречні в інтер'єрі дитячої, яскравою кухні, вітальні та передпокою

Виконати такі фіранки своїми руками нескладно, але вимагає посидючості і творчого підходу.

Виконати такі фіранки своїми руками нескладно, але вимагає посидючості і творчого підходу

Недоліки штор з намистин

У такого елементу декору, як штори з намистин, є і свої недоліки, що випливають з особливостей їх будови.

Основні мінуси штор, виготовлених з намистин:

  • на фіранках поступово накопичується пил, тому їх потрібно чистити. Дерев'яні матеріали мити не можна, тільки знімати пил сухою ганчіркою. Склоподібні намистини потрібно очищати злегка мильним розчином, що досить клопіткий процес;
  • маленькі діти можуть їх порвати час гри, тим більше що вони викликають у них непідробний інтерес;
  • готові варіанти штор з намистин досить дорогі, особливо кришталеві.

Склоподібні намистини потрібно очищати злегка мильним розчином, що досить клопіткий процес;   маленькі діти можуть їх порвати час гри, тим більше що вони викликають у них непідробний інтерес;   готові варіанти штор з намистин досить дорогі, особливо кришталеві

Але їх недоліки легко можна перетворити в достоїнства - лагодження порваній нитки захопить ваших дітей. А виготовлення фіранок з різнокольорового бісеру може стати веселим проведенням часу для всього сімейства.

А виготовлення фіранок з різнокольорового бісеру може стати веселим проведенням часу для всього сімейства

Як виготовити штори з намистин своїми руками

Перший закон для створення будь-якого елементу в інтер'єрі своїми руками - стиль. А якщо говорити про таку велику обсязі робіт, як створення штор з намистин, нанизуючи елементи на волосінь, то потрібно бути впевненим у своїх силах. Крім того, потрібно мати початкові уявлення про роботу з цими матеріалами. Щоб не зробити помилок і не втратити час дарма, найкраще взяти майстер-клас техніки створення подібних фіранок в інтернеті, або відвідати майстер-клас у фахівця, задавши всі питання безпосередньо майстру.

Матеріали для роботи

Для початку роботи своїми руками потрібні наступні матеріали:

  • намистини з пластику, скла, кришталеві, дерев'яні та інші варіанти;
  • волосінь;
  • ножиці;
  • лінійка;
  • різнокольорові олівці;
  • шнур;

намистини з пластику, скла, кришталеві, дерев'яні та інші варіанти;   волосінь;   ножиці;   лінійка;   різнокольорові олівці;   шнур;

Крім того вам знадобитися карниз, на якому вся конструкція буде закріплена і дриль, для фіксації карниза на своєму місці. Для вертикальної фіксації штори намистинки з великою вагою кріплять внизу кожен стрічки. Радимо запастися трохи більшою кількістю вихідного матеріалу, щоб замінити зламані або браковані елементи. Для нанизування застосовують волосінь, що робить основу практично непомітною.

Однак, існують і альтернативні варіанти:

  • блискучі шнури;
  • капронові стрічки.

блискучі шнури;   капронові стрічки

Вибираючи такі матеріали, можна створити дуже оригінальний виріб екстра-класу.

Вибираючи такі матеріали, можна створити дуже оригінальний виріб екстра-класу

техніка виготовлення

Щоб зібрати штори з намистин насамперед потрібно зобразити (надрукувати) на папері схему з точним колірним розташуванням. Для створення проглядається орнаменту застосовують схеми для вишивок. Тепер озброївшись волосінню можна почати безпосереднє нанизування намистин. Штори з намистин збирають з нижнього краю, який бажано почати з великої деталі-грузика. Готові нитки фіксують на карнизі або заздалегідь підготовленої планці з отворами.

Варіантів для розміщення намистин два: впритул один до одного, з порожніми проміжками. Варіант з проміжками відмінно виглядає, якщо ви вирішили зробити кришталеві штори.

Варіант з проміжками відмінно виглядає, якщо ви вирішили зробити кришталеві штори

Саджаючи намистинки на великій відстані один від одного, можна добитися цікавого ефекту. Крім того, ціна на кришталеві намистини досить висока і чим менше їх витрата, тим дешевше обійдуться штори.

Для втілення другого варіанту існує кілька способів:

  • протягніть волосінь крізь намистину два рази і отримаєте петлю, яка при потребі може бути трохи зміщена;
  • застосування крімп - металевих затискачів, які кріпляться за допомогою плоскогубців.

протягніть волосінь крізь намистину два рази і отримаєте петлю, яка при потребі може бути трохи зміщена;   застосування крімп - металевих затискачів, які кріпляться за допомогою плоскогубців

Одна за одною збираються нитки, створюючи хвилясті світлом конструкцію. При створенні штор, намистинки повинні бути підібрані за кольором і стилю всього інтер'єру. Майстер-клас допоможе вам зробити їх своїми руками, але головне - наполегливість, адже вам належить досить тривала робота.

Відео

Фотогалерея

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com