рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Собачка-брелок з бісеру

  1. Для роботи нам знадобиться:
  2. плетемо голову
  3. плетемо Вушка

Собака друг людини. Кожна третя сім'я в світі заводить домашнього вихованця. Але не завжди буває так, як нам хочеться: у кого-то алергія, а у кого-то зовсім є противники домашніх улюбленців ... Однак, є відмінна можливість завести улюблену собачку, не шкодячи нікому. Це собачка з бісеру! Давайте разом розглянемо як зробити собачку з бісеру покроково в цьому майстер-класі. Матеріал розрахований на початковий рівень підготовки. Цей виріб можна використовувати в якості аксесуару для інтер'єру або носити як брелок.

Для роботи нам знадобиться:

  • бісер чеський білий номер 10
  • волосінь
  • 3 чорних намистини 4 мм
  • синтепон

Плести будемо спираючись на схему.

Плести будемо спираючись на схему

плетемо голову

  1. Набираються на один кінець волосіні 7 бісерин. Іншим кінцем волосіні проходимо в останню 7-ю бісерину. Замикаємо в кільце.
  2. Володіємо колечко кінчиками лезом вниз. На лівий кінчик нанизуємо 4 бісеріни. Правим проходимо через останню.
  3. Проходимо правим кінчиком волосіні через бісерину першого колечка, на лівий кінчик нанизуємо 3 бісеріни і правим проходимо через останню бисерину.
  4. Повторюємо крок 3 ще 4 рази.
  5. Правим кінчиком проходимо через дві бісеріни (одна з головного колечка, друга з першого колечка цього ряду) набираємо на лівий кінчик дві бісеріни і правим проходимо через останню. Другий ряд закінчений.
  6. На лівий кінчик набираємо 3 бісеріни і правим проходимо через останню.
  7. Правим кінчиком проходимо через бісерину попереднього ряду, на лівий набираються 2 бісеріги і правим проходимо через останню.
  8. Повторюємо попередній крок.
  9. Правим кінчиком проходимо через бісерину попереднього ряду і через бісерину першого колечка цього ряду. На лівий кінчик набираємо 1 бісерину і правим проходимо через неї. Ряд закінчений. Відзначаємо маркером бісеріни як на схемі. Це буде місце кріплення вушок.
  10. Повторюємо все як в попередньому ряду. І відзначаємо бісеріни. І відзначаємо по дві бісеріни з двох сторін.
  11. Правий кінець просовуємо в найближчу бісерину попереднього ряду. На ліву нагізиваем одну бісерину, одну намистини і ще одну бісерину, правою проходимо через останню бисерину.
  12. Правим кінчиком волосіні проходимо через бісерину попереднього ряду, на лівий кінчик набираємо 2 бісеріни, правим проходимо через останню.
  13. Повторюємо крок 37.

Коли залишилося маленький отвір, набиваємо синтепоном і доплетаем за схемою. Відзначаємо ззаду бісеріни до яких буде кріпиться тулуб.

Ось така голова у нас вийшла.

плетемо Вушка

  1. Приступаємо за схемою робити вушка. Приплітати до бісерин відмічені на голові.
  2. Так починаємо робити вушко. І продовжуємо по схемі.
  3. За схемою плетемо другий вушко. І ось що у нас вийшло.
  4. За схемою починаємо плести тулуб. Приплітати до відмічені бісерин на голові. Червоним квадратом відзначено початок.
  5. Так виглядає перший ряд тулуба. Далі продовжуємо по схемі.
  6. Так виглядає кінець тулуба. Не забуваємо відзначати кріплення задніх лап, зазначає жовтими хрестиками. Заповнюємо тулуб синтепоном і закоепляем волосінь. Тулуб готове.
  7. Так виглядає кінець тулуба. Доплетаем хвостик з бантиком.
  8. Доплетаем хвостик і закріплюємо волосінь.
  9. Схема задніх лап. Починаємо плести окремо від тулуба. Початок відзначено червоними квадратами.
  10. Перший ряд лапки готовий. Продовжуємо по схемі.
  11. За схемою плетемо другу лапку і пріклепляем до зазначених бісерин на тулуб.
  12. Ось лапки і на місці.
  13. За цією схемою починаємо приплітати передні лапки до тулуба.
  14. Перша лапка готова. За схемою плетемо другу.
Наша собачка готова!
  • З колекції: Об'ємні підробки з бісеру , Собачки з бісеру

Коментарів: 0

Серце з бісеру брелок

Кольє з бісеру своїми руками

Пташка RED з Angry Birds

брелок Папуга

Парні брелки «Марс» і «Венера»

Брелок Дракон з бісеру

Ми в соц. мережах

Популярні пости

Кращі пости

Новости

Широкоугольный объектив для iphone 5

Как бы не критиковали все характеристики и особенности смартфона американского производителя, все равно он до сих пор остается одним из самых популярных и востребованных у пользователей по всему миру.

Кулинарная лавка братьев караваевых
Что можно улучшить: Пожалуй начну с раннего подъема на работу. Очень трудно вставать в 5 утра,чтобы в 7 быть на работе. И если ты не дай бог опоздаешь хоть на одну

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Лобио из красной фасоли классический
На грузинском языке слово «лобия» обозначает фасоль, что само по себе говорит о самом главном ингредиенте блюда. Лобио это весьма вкусное и оригинальное блюдо. В Грузии можно найти много рецептов,

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com