рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Схеми плетіння бісером - квітка фіалки своїми руками, схема для плетіння

  1. Як зробити квіточки?
  2. Створюємо листки для фіалки
  3. Робимо підставку для квітки і готуємо його до презентації!

2015-08-31T04: 27: 25 + 03: 00

Автор:

Орлин Олександр Андрійович

31.08.2015

Бісероплетіння включає в себе цілий ряд можливостей, якими варто скористатися. Одна з таких привілеїв - прикраса власного будинку. Маленький вазончик може стати справжньою живою частиною вашого будинку, особливо, коли він зроблений своїми руками.

Маленький вазончик може стати справжньою живою частиною вашого будинку, особливо, коли він зроблений своїми руками

Розглянемо досить популярний урок бісероплетіння, який допоможе нам розвинути власні навички та створити щось унікальне для якісного плетіння бісером.

  • Скористаємося варіантами бісеру темного і світлого кольору фіолетових відтінків, відповідно матового і прозорого покриття.
  • Також візьмемо бісер яскравого, жовтого кольору.
  • Візьмемо бісер зеленого кольору, матового покриття темного відтінку, прозорого покриття світлого відтінку.
  • Знайдемо дріт для каркаса
  • Ножиці для роботи над матеріалами
  • Нитку (зелену), товсту
  • Коробочку для закріплення квітки
  • Алебастр або гіпс.

Як зробити квіточки?

Як зробити квіточки

Після того, як всі матеріали зібрані, починаємо працювати над квіткою. нам необхідно відрізати дріт шматком на 50 мм. Найкраще використовувати даний матеріал в діаметрі товщини на 0,2 сантиметра. Візьмемо намистинки фіолетового кольору в темних тонах, в кількості 14 штук. Їх нанизуємо на нашу дріт. Після цього, розміщуємо їх посередині дроту. Далі, одним кінцем дроту протягуємо найпершу бісерину. Утворити петлю. Після цього - надягаємо фіолетові намистинки світлого відтінку в кількості семи штук. Протягуємо їх також через інший кінець, на петлю. Потім, беремо бісер світлого тону на 8 штук і проводимо скручування дроту. Потім, утворюємо невеликий пелюстка. Це буде шматочок нашої майбутньої фиалочки.

Це буде шматочок нашої майбутньої фиалочки

Далі, продовжуємо робити другу частину. Для цього потрібно буде повторити всі процедури першого дії. Формуємо пелюсточки в кількості 5 штук. Далі, робимо невеликий шматок дроту, який 2-3 бісерінкамі жовтого кольору. Утворити петлю, куди скручуються обидва закінчення. Після цього, після формування квітки, необхідно до них прикріплювати пелюстки фіолетового кольору.

Створюємо листки для фіалки

Створюємо листки для фіалки

Далі - працюємо над листочками. Тут ми беремо два різні відтінки і змішуємо між собою, щоб вийшов один склад. потім, одягаємо кожного разу у випадковому значенні. Використовуємо дріт з діаметром і товщиною на 0,4 сантиметра. Довжина стовбура - на 20 мм. Після цього, робимо петлю в одному з кінців і нанизуємо туди по 7 штучок бусинок. Наше основа готова.

Після цього, від петлі необхідно відступити рівне значення в 140 мм. і прикрутити шматок дроту з тонким стовбуром на довжину близько 100 сантиметрів. 70% від дроту заповнюємо намистинами. Далі, робимо петлю. Дріт диспонуємо по основній нитці-дроті і перекручуємо з намистинами в кількості семи штук, що були одягнені в початку. Отримуємо ряд №2. Робимо подібними діями ще 11 рядів.

Лист буде утворюватися з двох стороною. У лицьовій стороні не повинно бути помітно елемента дроту. Для першого і третього ряду - можна зрізати петлю. Після такої дії необхідно нитку доповнення з бісером перекрутити з основною дротом, а потім - надіти на неї намистини. Потім, підігнути до низу. Утворюється тринадцятий ряд. Таких листків необхідно сформувати в кількості 6 штук. Стільки ж - для маленьких листків.

Робимо підставку для квітки і готуємо його до презентації!

Робимо підставку для квітки і готуємо його до презентації

Наші заготовки повністю сформовані. Готуємося створити повноцінну композицію квітки.

Для того, щоб зібрати наш квітка, необхідно взяти і обмотати дріт зеленим кольором під листям, а під фіалками - фіолетовим. Зробити це дію потрібно щільним чином, щоб на відрізку була відстань в 3 сантиметри. Потім, збираємо наш квітка і робимо з нього варіант "живого". Підстава закріплюємо скручуванням.

Беремо ємність і поміщаємо туди наш квітка, попередньо додавши в формочку гіпс або алебастр. Фіксуємо і чекаємо, поки квітка буде закріплений. Робота готова! Урок в відео знизу!

Як зробити квіточки?
Як зробити квіточки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com