рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Робимо подарунки до Дня вчителя. Квіти з бісеру своїми руками.

Розпочався навчальний рік, а разом з ним з'явилися нові турботи у батьків, особливо у тих, чиї дітки пішли в перший клас. Безсумнівно, і детсадовській період швидше за все був пов'язаний з необхідністю дарувати подарунки вихователям і їх помічникам, але шкільне життя зовсім інша, і потрібно враховувати новий календар. Вересень скоро закінчиться і треба встигнути приготувати подарунки до Дня вчителя. Зробити це зовсім не важко, якщо зробити все, що потрібно заздалегідь, дві з половиною тижні цілком достатньо для втілення в життя абсолютно будь задумки.

Зробити це зовсім не важко, якщо зробити все, що потрібно заздалегідь, дві з половиною тижні цілком достатньо для втілення в життя абсолютно будь задумки

Що найчастіше ми даруємо вчителям? Думаю, квіти буде найпростішим і швидким відповіддю на це питання.

Букети з живих квітів, звичайно гарні, але на жаль, вони не вічні.

Щоб ваш квітковий букет не виявився через кілька днів в сміттєвому кошику, варто подумати про нетрадиційні способи складати букети. Букетами з цукерок вже нікого не здивувати, і вони теж недовговічні.

Якщо ви спробуєте застосувати свій талант флориста в інших видах рукоділля, може вийти багато чого цікавого.

Рукодільний рунет зібрав цілу колекцію квітів, пов'язаних гачком. Якщо добре подумати, з них можна скласти безліч цікавих і оригінальних букетів. Якщо вам не подобається в'язати, можна спробувати інші матеріали і техніки. Наприклад, бісер і дріт.

Бісер зовсім не обов'язково повинен бути ідеально каліброваним, можна обійтися китайським. Купити дріт відповідного діаметру і властивостей в плані гнучкості, теж не проблема. Список інструментів теж короткий - кусачки, плоскогубці і круглогубці. Щоб дротяний каркас стебел виглядав як справжній стеблинка, знадобиться флористична стрічка. Ось, власне і все, що вам може знадобиться. техніка французького плетіння з бісеру позвляет створювати величезну кількість флористичних проектів, красивих, оригінальних і довговічних.

тюльпани дуже прості, але в той же час елегантні квіти. Яких тільки сортів не знайдеш. Найкрасивіші букети тюльпанів виходять із закритих бутонів, тому бісерний букет ми теж зробимо саме з таких квітів. Справжні бутони складаються з чотирьох і навіть більшої кількості пелюсток, а для бісерного бутона буде досить сплести тільки два.

Для роботи вам буде потрібно тонка і досить жорстка дріт діаметром 0,3 мм, бажано з кольоровим покриттям (рожевим і зеленим), щоб контур пелюсток і листя був більш вираженим. Щоб отримати підстави пелюсток, серединки і листочки потрібна дріт товстіший - 0,8мм -1 мм, кольорова в цьому випадку зовсім не обов'язкова. буде потрібно тонка, але досить жорстка дріт (0,3 мм) рожевого і зеленого кольору для створення контуру, і дріт жорсткіше (0,8 - 1мм) для основи пелюсток, серединки і листочків. Щоб стебло квітки вийшов акуратним знадобиться дріт товщиною 2 мм, зелені нитки (або флористична стрічка) і лей ПВА.

Детальний опис того, як сплести з бісеру тюльпани ви знайдете в майстер-класі від Biseroc.org

Орхідеї, мабуть, найекзотичніші і жіночні квіти з усіх, які тільки можна знайти. Навіть один єдиний квітка у відповідному обрамленні може стати букетом сам по собі. Одного погляду на такий подарунок буде досить, щоб згадати про ту людину, який його подарував. Тому ми і пропонуємо цей проект для виконання.

Щоб сплести гілочку орхідеї-фаленопсис вам знадобиться бісер білого, рожевого, жовтого і зеленого кольорів, 5 великих білих намистин, тонка дріт для бісеру, товста дріт для стебла квітки, флористична стрічка зеленого кольору, керамічний горщик, дренаж (легкі камінчики), гіпс, гуаш коричневого кольору, клей ПВА або матовий акриловий лак. Майстер-клас Юлії Тарасенко настільки докладний, наскільки можливо, тому зробити таку бісерну композицію ви зможете швидко і без помилок.

Майстер-клас Юлії Тарасенко   настільки докладний, наскільки можливо, тому зробити таку бісерну композицію ви зможете швидко і без помилок

Гладіолуси, особливо коли їх багато, завжди викликають захват і не важливо, буде це однотонний або різнокольоровий букет.

Високі стрілки з бутонами, які розкриваються поступово нагадують про райських садах, і якщо ви ризикнете піднести такий букет з бісеру, будьте впевнені, що захоплення оточуючих не буде кінця.

Щоб букет вийшов красивим потрібно буде запастися наступним списком матеріалів:

бісер (мінімум 2 кольори) - зелений (не менше 40 г) для листя і бутонів, інші (на великий може піти близько 100 г) для великих бутонів і квіток;

- дріт 0,3 і 0,4 для листя і квіток;

- стрижень або шматки дроту товщиною в 3-4 мм завтовшки і довжиною до 80 см;

- кусачки для дроту, пінцет (їм зручно загинати кінці дроту), плоскогубці;

- нитки зеленого кольору (матеріал не має значення), клей ПВА, лінійка, ножиці.

Олена Васянович навчить вас як плетуться квіти гладіолуса , Її докладний майстер-клас розділений на окремі етапи, тому складності з виконанням навряд чи виникнуть.

Що найчастіше ми даруємо вчителям?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com