рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Плоскі іграшки з бісеру і дроту

  1. Що потрібно для плетіння плоских іграшок з дроту і бісеру?
  2. Особливості плетіння плоских іграшок з дроту і бісеру

Ці вироби чудово підходять для занять з дітьми. Причому іграшки з бісеру і дроту можуть бути прості і служити для введення в мистецтво бісероплетіння або просто організації дитячої творчості на святі. Є моделі і складніше, для тих, хто хоче вирішити технічно більш складне завдання і створити цікаву іграшку.

Що потрібно для плетіння плоских іграшок з дроту і бісеру?

Все, що нам знадобиться, це тонка дріт, бісер і намистини. Працювати будемо руками і кусачками.

Тонка дріт підійде будь-яка: зараз кольорову дріт продають в магазинах для рукоділля, раніше умільці знімали її з трансформаторних котушок при розборі старої техніки. Але технічна дріт буває занадто крихкою або недостатньо гладкою, щоб її можна було застосовувати для плетіння іграшок, тим більше давати в руки дітям.

Схема метелики з дроту і бісеру Схема метелики з дроту і бісеру

Бісер підійде будь-який, а найкраще використовувати великий і яскравий, пофарбований якісно. Перевірити забарвлення можна, потерши бісер в руках або спробувавши його помити у воді. Бракований бісер стане брудно-прозорим. Для дітей же діє принцип: чим яскравіше і красивіше матеріал, тим з більшим задоволенням вони будуть з ним працювати.

Особливості плетіння плоских іграшок з дроту і бісеру

З дроту і бісеру можна робити необмежену кількість варіантів іграшок: тварини, предмети, символи (ноти, букви і т. П.), Так що це захоплення принесе радість. Діти потім будуть із задоволенням грати отриманими іграшками.

Схеми таких іграшок прості. Потрібно взяти шматок дроту 30-40 см завдовжки і нанизати на нього перші кілька бісерин. Потім на один кінець дроту нанизуються намистини другого ряду, а другий протягується назустріч першому крізь ці ж намистини другого ряду. Так ми будемо плести обома кінцями дроту назустріч один одному.

Якщо деталей кілька, їх зшивають разом новим відрізком дроту або виконання обрізає. Якщо бісеріни з дуже вузьким отвором, найчастіше це браковані бісеріни і їх краще не використовувати.

Поради з плетіння іграшок з дроту і бісеру Поради з плетіння іграшок з дроту і бісеру

Як заховати кінці дроту? Що залишився відрізок потрібно обмотати пару раз навколо попереднього ряду між намистинами, а залишок дроту в 1-2 см протягнути всередину ряду бісерин, щоб він не стирчав назовні гострим кінцем. Іноді з залишку дроту роблять вуса або мова тварини.

Є безліч книг і сотні схем іграшок з бісеру і дроту. Дівчатам сподобається плести квіти і метеликів, хлопчаки люблять робити машинки і динозаврів, а дорослі через деякий час активно освоюють об'ємне плетіння з дроту і бісеру.

Втім, навіть плоске плетіння з дроту дає цікаві результати. Ольга Шнейдерова робить дивовижні прикраси, її рибки з намистин на металевому каркасі викликають захоплення. Її колекцію оцінив модельєр Слава Зайцев на «Днях російської культури у П'єра Кардена» в 2012 році.

Рибка з дроту і бісеру Ольги Шнейдерова Рибка з дроту і бісеру Ольги Шнейдерова

Що потрібно для плетіння плоских іграшок з дроту і бісеру?
Що потрібно для плетіння плоских іграшок з дроту і бісеру?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com