рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Орхідея з бісеру: кращий майстер клас

  1. Орхідея з бісеру: майстер клас
  2. Орхідея з бісеру: майстер клас з фото

Орхідея з бісеру: майстер клас покроковий по виготовленню цього екзотичного квітки дозволить вам прикрасити власний будинок нев'янучої орхідеєю або створити чудовий подарунок для знайомих або близьких. Можна буде, до того ж, обійтися без традиційного букета. Бачите, скільки користі відразу.

Орхідея з бісеру: майстер клас

Отже, приступимо. Перед початком роботи приготуємо все, що нам знадобиться в процесі:

1.Бісер червоно-коричневого і рожевого відтінку для квітів, світло-зелений і темно-зелений для листочків.

2.Тонкая дріт для квітів і товща для стебла.

3.Флорістіческая стрічка або зелені нитки.

4.Горшочек.

5.Гіпс, шпаклівка, алебастр-будь зі списку, що є під руками.

6.Акріловая фарба коричневого або темно-сірого кольору і акриловий лак для фарбування поверхні грунту в горщику, або відповідна посипання: камінчики, керамзит, соснова кора.

Розмір бісеру сильно впливає на його кількість, тому воно точно не вказано, але приблизно по парі 20-грамових пакетів для квітів і по пакету кожного кольору для листя. Краще візьміть зайвий, ніж потім шукати підходящий. Виконання вироби почнемо з квітів. Наберемо 22 намистинки червоно-коричневого кольору на центральну дріт і робимо перший ряд французьким плетінням. Сердцевінку пелюстки з трьох рядів готова. Потім набираємо 14 намистин рожевого кольору. Для того, щоб красиво оповити дріт, заводимо її з нижньої сторони пелюстки. Наступні ряди робимо з 24 намистин червоно-коричневого кольору.

Повинна сказати, що бісер може бути різним. Відповідно і число намистин в ряду може бути іншим. Головне - дотримати пропорції і форму пелюстки. Проміжки між рядами повинні бути невеликими, щоб ваше виріб виглядав акуратно. Робимо два таких лепесточка, а ще два-ширшими. Крім того, необхідно виконати один пелюстка з рожевою серцевиною, один з цяточками і один - власне серединка квітки, тобто всього сім лепесточков. З зеленого бісеру більш темного відтінку зробимо три чашолистка таким же французьким плетінням.

Після цього робимо збірку квітки. Зверху по центру - пелюстка з цяточками, нижній пелюстка-з рожевою серцевиною, зверху по боках-вужчі пелюстки, а снізубоковие пелюсточки ширші. Центральний пелюстка сердцевінку згинає, обернувши навколо ручки або олівця. Всього у нас повинно бути 3 квітки. Якщо у вас є досвід бісероплетіння, то можете трохи змінити розмір квіток, щоб вони розрізнялися за розміром. Щоб набити руку раджу зробити більш прості моделі квітів з бісеру .

Крім того, нам необхідно виготовити 2 бутончики. Бутончики зробимо відрізняються. Для першого необхідно два рожевих і два зелених листочка, для другого-один рожевий і два зелених листка. Квіти готові, можна приступити до плетіння листочків. Оскільки вони у нас довгі. Центральна зволікання повинна бути досить жорсткою, щоб добре зберігати форму листка. Плетіння починаємо з верхньої частини аркуша, чергуючи темні і світлі ряди. У нас повинно вийти п'ять листочків. Як стебла використовуємо більш товстий дріт, кріпимо до неї наші квітки і бутончики, після чого щільно обмотуємо все зеленої ниткою, так щоб ряди нитки без просвітів покрили дріт. Знизу до стебла прикріпимо листочки.

Залишилося за допомогою алебастру (гіпсу або шпаклівки) закріпити квітку в горочке. Нижню частину стебла згинаємо буквою Г, щоб кріплення було надійним. Поверхня гіпсу можна задекорувати різними способами: пофарбувати фарбою темного відтінку і покрити акриловим лаком, присипати камінцях, керамзитом або подрібненої соснової корою, покрити клеєм і присипати зверху чаїнками. Загалом, що є під рукою щось і використовуємо. Просто неймовірно виглядають квіти з тканини, майстер-клас по їх виготовленню тут .

Орхідея з бісеру: майстер клас з фото

Любительки орхідей будуть, напевно, раді прикрасити себе улюбленою квіткою. Пропоновану орхідею можна використовувати в якості прикраси на шию, волосся -прікрепів на шпильку, а так само в якості брошки. Та хіба мало що вам ще підкаже ваша фантазія. Дуже ніжно виглядає також шпилька для волосся з полімерної глини .

Отже, приготуємо необхідні матеріали. Знадобиться нам 30г бісеру №12 двох або трьох кольорів за вашим бажанням, 10г бісеру №10, волосінь або капронова нитка і відповідна голка для бісеру, 6-8 намистин для серединки. Намистин може бути і інше число, тут все залежить від вашого смаку. Спочатку плетемо три вузьких пелюстки відповідно до схеми 1, для початку роботи нанизуємо 10 бісеринок і продовжуємо працювати в техніці косого плетіння. Виконуємо одну половинку пелюстки, потім другу і з'єднуємо посередині, приплітаючи додатковий бісер по необхідності. Пелюстка стягуємо досить сильно, щоб надати йому рельєфність. Вузькі пелюстки з'єднуємо і продовжуємо роботу за схемою 3. Робимо широкі пелюсточки. Для початку роботи набираємо 14 намистин. Закінчивши пелюстка, робимо по його краю зубчики, як показано на схемі. Один з широких пелюсток зшиваємо в трубочку і прикрашаємо вільно висячими низками бісеринок-це тичинки квітки. Нашити широкі пелюстки між вузькими і закінчити роботу.

Красива орхідея з бісеру: майстер клас зі схемою допоможе майстриням виготовити ось таке витончене чудо, яке прикрасить вашу квартиру або послужить прекрасним подарунком. Необхідний бісер білого (20г), червоного (10г), рожевого (10г) і зеленого (20г) кольору. Зелений бісер краще взяти двох відтінків - світліші і темніші. Квітка складається з окремих пелюсток, всі вони видні на зображенні. Нанизуємо намистинки на дріт в техніці французького плетіння. Білий бісер через три намистинки чергується з червоним.

Подовжені пелюстки починаються з ряду в 12 бісеринок, а округлі всього з трьох. Рожеві пелюстки плетуться, починаючи з 4 бісерин. Нижній лепесточек губи роблять з червоного і рожевого бісеру, основа складається з 6 намистин. Нижня трубка плететься з червоного бісеру, починаючи з 12 намистин, всього 4 ряди. Потім верх і низ пелюстки стягують разом. Верхня трубочка робиться в техніці паралельного плетіння і складається з семи рядів, по вісім намистин в кожному.

Готова деталь скручується в трубочку. З'єднуємо всі деталі квітки, починаючи з трьох подовжених пелюсток. Коли зволікання готового квітки з'єднані, скручуємо їх і обмотуємо зеленими нитками або флористичної стрічкою. Залишилося зробити лише листки з зеленого бісеру. Вони виготовляються французьким плетінням, коли орхідея повністю готова. Закріплюємо її в горщику за допомогою гіпсу, а коли все висохне, задекоруємо поверхню.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com