рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічні іграшки своїми руками: ТОП-10 симпатичних ідей

  1. 4. Їстівні ялинкові прикраси своїми руками
  2. 5. Прикраси з шишок
  3. 6. Іграшка з пластиліну
  4. 7. Апгрейд старих ялинкових прикрас
  5. 8. Іграшки з гудзиків, бантиків, паперу
  6. 9. Сніговички з шкарпеток
  7. 10. Ялинкові прикраси своїми руками з спецій

Сьогодні можна придбати багато варіантів новорічних прикрас, але куди приємніше (і дешевше) стануть новорічні іграшки своїми руками. Більш того, виготовлення іграшок в сімейному колі з дітьми додасть святу ще більше теплоти, а ялинка з саморобними іграшками буде милою і дуже затишною. І навіть якщо Ви не знаєте, що подарувати на Новий рік, прикраси хенд мейд можна включити в подарунки на Новий Рік! Нижче ми розглянемо 10 ідей для іграшок своїми руками.

Все, що Вам знадобиться, це будь-якої форми лампочки, акрилові фарби, пензлики, стрічки, блискітки, намистини, стрази та інші допоміжні засоби в залежності від Вашої фантазії. Ось кілька прикладів ялинкових іграшок з лампочок.

Ось кілька прикладів ялинкових іграшок з лампочок

Новорічні іграшки своїми руками з лампочок

2. М'які новорічні прикраси

Щоб зробити таку іграшку, потрібно зшити дві викрійки з тканини (в формі ялинок, сніжинок, дідів морозів, зірочок і т.д.) і наповнити їх ватою або синтепоном. Після цього їх слід прикрасити бісером, лелітками, паперовими прикрасами або іншими підручними засобами.

Після цього їх слід прикрасити бісером, лелітками, паперовими прикрасами або іншими підручними засобами

3. Прикраси з прозорих пластикових куль

Роз'ємний пластиковий куля цікаво прикрашати з дітками. Запасіться папером для скрапбукінгу або простим картоном, штучним снігом, намистинами, наклейками та іншим декором. Обов'язково ознайомтеся з ідеєю прикраси пластикового кульки в цьому відео. Вбрану такими іграшками ялинку прикрасять світлові кулі , Зробивши її ще більш яскравою і ефектною.

4. Їстівні ялинкові прикраси своїми руками

Не знаєте, що подарувати на Новий Рік? Пряне печиво стане не тільки цікавим і смачним прикрасою святкової ялинки, але і хорошим подарунком. Такі іграшки не тільки прикрасять будинок, подарують приємний аромат, але і стануть хрустким частуванням. При приготуванні потрібно зробити невеликі дірочки зверху на кожному пряник, щоб потім протягнути їх стрічкою і розмістити на ялинці. Рецепти та ідеї прикрас печива Ви можете знайти в відео нижче.

5. Прикраси з шишок

Ми пропонуємо Вам зробити новорічні іграшки своїми руками з шишок. Можна прикрасити ялинку присипаними блискітками або штучним снігом шишками, а можна виконати роботу серйозніше. Вам знадобляться шишки, різнокольорові маленькі помпони або бісер, нитка або вузька стрічка, клейовий термопістолет.

6. Іграшка з пластиліну

Щоб зробити таку іграшку, візьміть кульку з пластиліну, фольгу, намистини, шпильки, тасьму і ножиці. Спочатку загортаємо кульку в фольгу, шпильками з бусиной на кінці щільно проколюємо куля. І завершальний штрих - однієї з шпильок приколює тасьму до іграшки.

7. Апгрейд старих ялинкових прикрас

Якщо у Вас вистачає іграшок, але старі просто набридли, їх можна поліпшити! Старі новорічні іграшки спочатку потрібно пофарбувати, а потім зробити яскравіше за допомогою блискіток, плетінь з бісеру, стрічок, в'язаних елементів, шпагату, газет або нотних зошитів.

Старі новорічні іграшки спочатку потрібно пофарбувати, а потім зробити яскравіше за допомогою блискіток, плетінь з бісеру, стрічок, в'язаних елементів, шпагату, газет або нотних зошитів

Новорічні іграшки своїми руками

8. Іграшки з гудзиків, бантиків, паперу

Прості, але вишукані новорічні іграшки своїми руками можна зробити з гудзиків, бантиків і паперу.

9. Сніговички з шкарпеток

Вам знадобляться білі шкарпетки, гудзики, шматочки різнокольорових тканин, канцелярські гумки, маленький бісер і рис. Для початку відріжте верх носка, виверніть його і зав'яжіть гумкою. Потім знову виверніть і наповніть його рисом, відокремивши голову і тулуб гумками. Далі зробіть очі з бісеру, шарфик з тканини, а з решти носка можна зробити шапку.

Далі зробіть очі з бісеру, шарфик з тканини, а з решти носка можна зробити шапку

Сніговички з шкарпеток

Сніговички з шкарпеток

Сніговички з шкарпеток

10. Ялинкові прикраси своїми руками з спецій

Бадьян, кориця, сушений апельсин або навіть кави можуть стати пахучими жителями святкової ялинки. Просто зв'яжіть їх і повісьте на гілку або ж зробіть ароматний мішечок.

Просто зв'яжіть їх і повісьте на гілку або ж зробіть ароматний мішечок

ароматний мішечок

Новорічні іграшки своїми руками: ТОП-10 симпатичних ідей was last modified: by Тетяна Демчук

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com