рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Накладний комір з бісеру

  1. Який комір вибрати?
  2. Як зробити накладної комір?

Останнім часом всюди тільки й говорять про знімних накладних комірцях Останнім часом всюди тільки й говорять про знімних накладних комірцях. У вітринах вони надіті на манекени, в магазинах і навіть кіосках - вони всюди. І навіть ті, хто далекий від того, щоб стежити за показами мод, вже точно знають: комірці - це зараз найбільш актуальний тренд. Як завжди, все почалося з подіумів, де Louis Vuitton, Emporio Armani і інші модельєри ще навесні представили на суд публіці цю новинку, яка, звичайно ж, далеко не новинка, а ремінісценція шкільних комірців 80-х. Прагнення до домашнього затишку і відхід від кричущої сексуальності привели до того, що в образі сучасної жінки з'являються ностальгічні нотки.

Який комір вибрати?

Принадність знімних комірців в тому, що їх можна змінювати, надаючи різний вигляд однієї і тієї ж блузці - від офісної строгості до святкового пишноти, оскільки простий тканинний комір можна прикрасити вишивкою, стразами, перлами і навіть заклепками)) Принадність знімних комірців в тому, що їх можна змінювати, надаючи різний вигляд однієї і тієї ж блузці - від офісної строгості до святкового пишноти, оскільки простий тканинний комір можна прикрасити вишивкою, стразами, перлами і навіть заклепками))

Зараз вишиті розсипом стразів комірці продаються в кожному магазині, оскільки китайські виробники відразу ж вхопилися за модну новинку і видали багато простих у виготовленні і відповідно дешевих (близько тисячі рублів) прикрас на продаж. Зараз вишиті розсипом стразів комірці продаються в кожному магазині, оскільки китайські виробники відразу ж вхопилися за модну новинку і видали багато простих у виготовленні і відповідно дешевих (близько тисячі рублів) прикрас на продаж Якщо ж вам хочеться чогось більш оригінального, акуратного і витонченого, можна вишити комір бісером самим або замовити у майстрів. У зв'язку з цим хочеться згадати про частих проханнях замовників «зробити так само, але дешевше». А сенс? Автору навряд чи вийде зробити дешевше, ніж у китайців. З таким же успіхом можна відразу купити готову роботу. Суть ручної роботи - в індивідуальному підході і в тому, щоб вийшло витончене прикраса, яке буде набагато якісніше і креативніше, ніж результат масового виробництва. Чи може така робота коштувати дешево?

Як зробити накладної комір?

Підемо від простого до складного. Комір дуже просто шиється. Майстер клас "". І А тепер прикрасимо його. Вишивка бісером коміра схожа за технологією зі створенням вишитого кольє . Тільки трохи відрізняється. Майстри по-своєму переосмислили тему комірів і створили ось такі шедеври.

Автор: Юлія Турова

Втім, якщо хочеться швидше - необов'язково вишивати комір бісером і намистинами суцільно, досить і кількох візерунків. А ось приклад часткової. Можна взяти великі стрази - тоді вишити буде простіше. Втім, якщо хочеться швидше - необов'язково вишивати комір бісером і намистинами суцільно, досить і кількох візерунків Що якщо приклеїти намистини? Можна поекспериментувати і знайти клей без запаху, прозорий і досить надійний. Але приклеєні намистини все одно будуть обсипатися з часом, а це незручно. До речі, чому б не вишити пару однакових брошок і не прикріпити до кінчиків коміра? І з'єднати, наприклад, ланцюжком? А ось варіанти плетіння комірів з бісеру, намистин і перлів.

А ось варіанти плетіння комірів з бісеру, намистин і перлів

Автор: libeluna

Майстер-клас з плетіння Майстер-клас з плетіння.

Фантазія майстрів безмежна, судячи по великій кількості накладних комірів з бісеру. Хто знає, може, саме ви теж створите щось унікальне?

Який комір вибрати?
Як зробити накладної комір?
Який комір вибрати?
А сенс?
Чи може така робота коштувати дешево?
Як зробити накладної комір?
Що якщо приклеїти намистини?
І з'єднати, наприклад, ланцюжком?
Хто знає, може, саме ви теж створите щось унікальне?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com