рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Брелок «Собачка» из бисера: майстер-клас для початківців

Цей покроковий майстер-клас допоможе початківцям рукодільниця зрозуміти процес об'ємного бісероплетіння на прикладі створення брелка «Собачка» из бисера Цей покроковий майстер-клас допоможе початківцям рукодільниця зрозуміти процес об'ємного бісероплетіння на прикладі створення брелка «Собачка» из бисера. Освоївши таку техніку, можна створювати прості, але при цьому красиві фігурки, іноді навіть без схеми, лише спираючись на власну уяву або тематичні фото.

Інструменти і матеріали

Щоб створити об'ємну собачку з бісеру своїми руками, знадобляться:

  • чеська темно-коричневий бісер (5 гр.);
  • чеська бежевий бісер (5 гр.);
  • чеська бузковий бісер (5 гр.);
  • одна чорна намистина для носа;
  • дві блакитні намистини для очей;
  • коричнева дріт 0,3 мм

Додатково (але не обов'язково) можуть знадобитися: брелок і 6 довгих або 16 звичайних круглих бісерин для бантика.

Як сплести собачку з бісеру: покрокова інструкція новачкам

Для початку ознайомтеся з технікою - на фотографії зображений шаблон дії. Відріжте шматок дроту, приблизно в половину довжини вашої руки. Проробляйте ті ж дії, що і з короткою дротом на фотографіях. Візьміть першу чорну намистину, як зазначено на схемі - це буде ніс собачки - і затягніть, щоб вона виявилася посередині дроту.

На схемі вказані цифри, що позначають номери рядів На схемі вказані цифри, що позначають номери рядів. Непарні вказують на ті бісеріни, які виявляться зверху - вони будуть спиною і верхівкою голови собаки, а парні - живіт і нижня частина мордочки.

Також нижче по тексту буде вказано, через які ряди потрібно протягувати вушка, лапки і хвостик собачки.

Протягніть чотири бежеві намистини (1 ряд), як на фотографії і затягніть Протягніть чотири бежеві намистини (1 ряд), як на фотографії і затягніть. Після того, як ви зробите ті ж дію з другим рядом, знадобиться скласти їх, як гармошку. У підсумку виходить не зовсім рівний, але коло, що і створює обсяг звірятка.

Якщо хочете зробити брелок, то протягніть його на середину 11-ого ряду Якщо хочете зробити брелок, то протягніть його на середину 11-ого ряду.

Завершіть тіло і хвіст собачки, відкладіть в сторону. Можна приступити до створення лапок тварини. Візьміть невеликий відрізок дроту (приблизно 40 см, щоб вистачило відразу на дві лапи) і почніть з чотирьох бежевих намистин.

Коли закінчите 6 рядів передньої лапи, у вас залишиться два відрізки дроту Коли закінчите 6 рядів передньої лапи, у вас залишиться два відрізки дроту. Один потрібно протягнути через 17 ряд і другий - через 19. Так як дріт тонка, вам з легкістю вдасться пройти через бісеріни кілька разів.

Пройшовши 17 і 18 ряди, ви можете починати другу лапу, але на цей раз з коричневих бісерин - з підстави лапи. Дотримуйтесь схемою і завершите роботу, після чого залишок дроту можна заховати, повертаючись тим самим шляхом і в результаті обрізавши її у тіла собачки. Там же її і сховайте.

Проробіть аналогічні дії з задніми лапами (протягувати потрібно через 26 і 27 ряди) Проробіть аналогічні дії з задніми лапами (протягувати потрібно через 26 і 27 ряди).

Залишилося доробити вуха собачці - вирішено було зробити спанієля, тому вони такі великі. Так як матеріалу багато, в цей раз потрібно відрізати дроту побільше, щоб точно залишилося. Протягувати потрібно через 9 і 11 ряди і в кінці також заховати залишилася дріт в голові собачки. Ваша фігурка готова!

Додатково можна зробити бантик Додатково можна зробити бантик. Берете три довгих (або 8 шт. Стандартного виду) бісеріни і одну маленьку. Нанизуйте на дріт і протягують другий кінець тільки через останню, як зображено на фотографії.

Залишилося протягнути друге «крило» бантика (на цей раз два кінці дроту повинні пройти через всі намистини) і також затягнути. Частина, що залишилася дріт допоможе закріпити бантик на вушку собаки.

Фігурку можна дарувати як дітям, так і дорослим Фігурку можна дарувати як дітям, так і дорослим. Вдале рішення - підготувати цілий набір різноманітних собачок з бісеру своїми руками, щоб подарувати друзям в честь Нового 2018 року.

Успішного вам бісерного творчості!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com