рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Бісер. Урок 2. Техніка петельного плетіння

  1. Техніка петельного плетіння з бісеру
  2. Як зробити петельки з бісеру
  3. Вироби з бісеру в техніці петельного плетіння
  4. Приклади найлегших і простих виробів з бісеру в цій техніці для самих початківців

Уроки бісероплетіння для дітей і самих початківців: техніка петельного плетіння з бісеру Уроки бісероплетіння для дітей і самих початківців: техніка петельного плетіння з бісеру. Приклади найпростіших і легких виробів з бісеру.

Техніка петельного плетіння з бісеру

Петельне плетіння - найпростіша і легка для початківців техніка плетіння бісером. Є більш складні її варіанти, але про них - пізніше.

Для виробів в цій техніці буде потрібно бісер і дріт.

Як зробити петельки з бісеру

Петельки можна робити двома способами:

Спочатку нанизати на дріт потрібне для даного елемента вироби кількість бісеринок і зігнути дріт з нанизаним на неї бісером в формі петельки.

А далі:

  • 1 спосіб (найпростіший): однією рукою притиснути бісеринки один до одного в нижній частині петлі, щоб вони не злетіли з дроту, а іншою рукою скрутити один з одним кінці дроту під петелькою (рис. 1а).
  • 2 спосіб: пропустити кінці дроту через одну бісерину. Це можна зробити, пропустивши разом обидва кінці дроту в отвір бісеринки з однієї і тієї ж сторони (рис. 1б), або пропустивши кінці дроту в отвір бісеринки з різних сторін назустріч одна одній (рис. 1в).

1в)

На одному шматку дроту може бути одна петелька, а може бути кілька (рис. 2).

2)

Таким чином зазвичай роблять такі елементи виробів, як листочки, пелюстки і тичинки для квітів і дерев з бісеру.

Вироби з бісеру в техніці петельного плетіння

Незважаючи на її легкість цієї техніки, з її допомогою можна робити не тільки зовсім прості маленькі вироби з бісеру (про них - в наступних уроках з серії "Бісероплетіння для початківців"), але досить серйозні, наприклад, різні деревця-бонсай і квіти (лаванду , верес і т.д.)

Для таких виробів вже буде вимагатися не так вміння (зробити петельку з дроту з бісером не складає особливих труднощів), скільки акуратність і терпіння, адже для великих виробів таких петельок потрібно зробити дуже багато.

Приклади найлегших і простих виробів з бісеру
в цій техніці для самих початківців

Після публікації нових майстер-класів з цієї серії в цьому списку будуть з'являтися посилання на них. Підпишіться на оновлення блогу, щоб не пропустити нові уроки бісероплетіння (форма підписки - в лівому верхньому куті).

Читайте статті з серії "Бісероплетіння для початківців", а також всі інші статті про вироби з бісеру в рубриці "Бісероплетіння" .

© Юлія Шерстюк, https://moreidey.ru

Всього найкращого! Якщо стаття була вам корисна, будь ласка, допоможіть розвитку сайту, поділіться посиланням на неї в соцмережах.
Розміщення матеріалів сайту (зображень і тексту) на інших ресурсах без письмового дозволу автора заборонено і переслідується по закону.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com