рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як в Харкові допомагають жителям Слов'янська і бійцям АТО

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

15 липня 2014 року, 7:30 Переглядів: 15 липня 2014 року, 7:30 Переглядів:   У літмузеї

У літмузеї. Влаштували акустичний концерт і продавали солодощі. Фото: К.Рі.

Небайдужі мешканці Харкова продовжують допомагати жителям Донбасу, заради яких влаштували концерти і розставили по місту намети зі збору допомоги. В кінці минулого тижня волонтери організували благодійну акцію біля виходів зі станцій метро, ​​збираючи гроші і продукти для жителів Слов'янська.

Як розповів "Сегодня" її координатор Євген Каплін, харків'яни принесли близько 170 кг продуктів і побутової хімії, а також пожертвували понад 4000 грн. Не залишилися осторонь і підприємці: один з них придбав для жителів Донбасу 400 кг гуманітарної допомоги, а один з хлібозаводів передав в звільнений місто півтонни хліба.

Всього в Слов'янськ відвезли більше тонни продуктів.

"У місті ми знайшли всього два працюючих магазину, але ціни там дуже високі, а хліб роздобути неможливо взагалі. Ми розвезли допомогу по міських околиць, в селище Східний, мікрорайон Артема - в ті райони, які постраждали найбільше ", - розповів Євген Каплін, запевняючи, що волонтери знову вийдуть до метро в кінці цього тижня, на цей раз щоб допомогти жителям Краматорська і Миколаївки Донецької області.

Байдужими не залишаються і діячі культури. З 9 до 13 липня вони провели серію заходів в рамках благодійного фестивалю "Зігрій літо": влаштували кіновечір в хостелі, концерти і читали вірші. "Квитком" на всі концерти були продукти і засоби гігієни для переселенців із зони АТО, що зупинилися в Харківській області.

Куратор акустичного концерту, який пройшов у дворі Літературного музею, Аліна Ханбабаева розповіла "Сегодня", що пакети з допомогою харків'яни почали приносити ще за день до фестивалю.

"Глядачі принесли крупи, макарони, консерви, цукор, чай, печиво, вафлі, цукерки, а також шампуні, мило, зубні щітки, бритвені верстати, пральний порошок, памперси та шкарпетки. Разом з подругами ми підготували напої, кекси і цукерки, красиво прикрасили і продавали за символічну суму. Виручені гроші ми теж передали волонтерам, щоб вони витратили їх на потреби переселенців ", - розповіла Ханбабаева.

До слова, принесені пакети з допомогою не вмістилися в мікроавтобус, тому, щоб вивезти провіант, пригнали ще один автомобіль. Зібрані під час фестивалю продукти і 1200 грн вже передали волонтерам організації "Станція" Харків ".

Не забувають музиканти і про українських бійців, які зараз знаходяться в зоні АТО. У неділю в одному з клубів міста пройшов благодійний концерт важкої музики "Східне Братство", присвячений бійцям одного з батальйонів спецпризначення.

За словами організаторів, виручені від продажу квитків 16 000 грн вже передали до Києва для закупівлі бронежилетів і інший екіпіровки. Зал і апаратуру адміністрація клубу надала безкоштовно, а від гонорару музичні групи відмовилися.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Як в Харкові допомагають жителям Слов'янська і бійцям АТО". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Макаренко Ганна

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com