рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Плюси і мінуси Безін'єкційна мезотерапії

Процедура дозволяє зволожити і наситити шкіру, зробити її молодий і більш пружною, а також позбутися від дрібних зморшок. Дана процедура найбільш популярна в холодну пору року, коли, як відомо, шкіра особливо суха.

Безін'єкційна мезотерапія дуже корисна і для шкіри голови, так як живить і зволожує шкіру і волосся. Цю процедуру також можна використовувати в якості методу боротьби з облисінням і випаданням волосся.

Принцип роботи апарату:

Використовуючи спеціальну насадку-пістолет, біоактивні речовини, що входять до складу коктейлів, за допомогою кисню впроваджуються в клітини. Насадка оснащується мікроголкою, за допомогою якої і відбувається впровадження біоактивних речовин в пори шкіри.

Хоча, процедура абсолютно безпечна і безболісна, робота апарату в перший раз може трохи налякати. Оскільки він «бере» кисень з навколишнього простору, для ефективної роботи важливо перед процедурами добре провітрити приміщення.

Ефект стає більш помітним на 2-3 день:

- шкіра зволожена і сяє;

- зморшки розгладжуються і зникають.

Основні відмінні моменти Безін'єкційна мезотерапії (в порівнянні з ін'єкційної):

В ін'єкційної мезотерапії відбувається безпосереднє вкалування коктейлів в шкіру, що залишає сліди у вигляді папулок, зникаючих протягом 2-3 днів. Така процедура не підійде для експрес-ліфтингу, проведеного перед будь-яким заходом.

Процедура Безін'єкційна терапії проходить абсолютно безслідно. Як не крути, а ін'єкції - це завжди проколи, які призводять до травмування клітин. Апаратна мезотерапія абсолютно нешкідлива для клітин.

Але, в той же час, при ін'єкційної терапії косметолог добре бачить місця проникнення коктейлю. І, до того ж, така процедура дозволяє ввести Біококтейль набагато глибше, ніж дозволяє це зробити апарат.

Необхідно також нагадати про сприятливу дію кисню на шкіру. Ми живемо в такому навколишньому середовищі, де погана екологія, активне або пасивне куріння, кондиціювання та комп'ютери викликають постійне кисневе голодування клітин.

Безін'єкційна мезотерапія виробляє подвійний вплив на клітини шкіри, адже вплив відбувається не тільки біоактивними речовинами, але і киснем теж. Досягти сприятливого ефекту можна і без коктейлів, в деяких випадках - досить і впливу кисню.

При виборі тієї чи іншої процедури велику роль відіграють перевагу самих клієнтів. Адже далеко не кожен позитивно ставиться до уколів. А оскільки процедури Безін'єкційна терапії не травматичні , Це дозволяє не порушувати робочий режим клієнта.

коктейлі:

Існує велика кількість різних мезококтейль, які підбираються залежно від стану шкіри, віку, а також особистих переваг клієнта. Незважаючи на це, кожен коктейль в Безін'єкційна мезотерапії повинен мати певну молекулярної масою, що підходить під вплив киснем. Такі коктейлі, як правило, надаються виробником разом з апаратом.

Режим процедур:

Безін'єкційна мезотерапія можна практикувати вже з 20-ти років. Залежно від стану шкіри і віку людини, процедуру необхідно здійснювати курсами по 6-10 сеансів.

Інтенсивність: рекомендується 2 рази на тиждень, але мінімально допустиме не рідше, ніж 1 раз в тиждень. Ефект від процедури тримається близько півроку. Після курсу Безін'єкційна мезотерапії один раз на місяць рекомендується проводити підтримуючі процедури.

Ці процедури також можна поєднувати і з іншими, такими як ін'єкційна мезотерапія (термоліфтінга, пілінг) або курсом масажу.

Протипоказання:

Протипоказань немає.

обмеження:

Головне обмеження - вагітність. Коктейлі, які використовуються в цій процедурі, гіпоалергенні, тому алергія малоймовірна. Але, якщо ви все-таки алергік, то можете попросити зробити пробу.

Вартість процедури - від 300 до 950 грн.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com