рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Апаратний педикюр в домашніх умовах

Доглянута жінка може закохати себе, якщо не кожного, то хоча б більшу частину чоловічого населення. Догляду вимагає все наше тіло, в тому числі і ніжки зі стопами, вони повинні бути гладкими і охайними.

У салонах пропонують таку процедуру по догляду, але коштує вона недешево, а якщо врахувати регулярність потреби в ній, то багато і не стежать за собою через дорогий вартості. Тому ми самі можемо навчитися робити апаратний педикюр в домашніх умовах, головне зрозуміти його принцип: догляд не лише за нігтями, але і шкірою ніг.

Прилад має набір обертових насадок, які допомагають позбутися від верхніх відмерлих клітин шкіри, таких як сухі мозолі, тріщини на п'ятах і навіть врослі нігті. Завдяки йому, шкіра шліфується набагато безпечніше в порівнянні з пемзою, не зачіпаючи живі клітини. Дана процедура позбавить від натоптишів на ногах акуратно, не залишивши видимих ​​слідів.

Апарати поділяються на професійні і домашні, останні мають меншу швидкість обертання насадок, але цілком прийнятні для потрібної Вам процедури. Не скупіться на ціні, хороша машинка повинна мати потужність не менше 36000 обертів. У комплект може входити спеціальні ванночки для пом'якшення рук і сушка для нігтів.

При проведення процедури:

  • не варто сильно притискати апарат до оброблюваної поверхні;
  • витримуйте кут між насадкою та шкірою в 45 градусів, не торкайтеся верхнім краєм, інакше будуть подряпини;
  • рухайтеся від центру до країв;
  • необхідно постійно пересуватися по поверхні, не затримуючи його на одній ділянці.

Рекомендуємо до прочитання

Розм'якшує шкіру, для цього краще використовувати спеціальні креми або лосьйони, хоча можна і звичайним для ніг Розм'якшує шкіру, для цього краще використовувати спеціальні креми або лосьйони, хоча можна і звичайним для ніг. Нанесіть великим шаром, щоб згрубла шкіра розм'якла, почекайте якийсь час і можна приступати до основної процедури.

У багатьох джерелах рекомендується проводити саме сухе розм'якшення, тобто без застосування води, але Ви можете робити і трав'яні ванночки для ніг , Які також ідеально підходять, коли роблять звичайний педикюр в домашніх умовах. Пам'ятайте, температура повинна бути гарячою, щоб стався процес розм'якшення.

Для ванночок можна використовувати розтертий мило, морську сіль, соду, добре підійдуть відвари з календули або ромашки, відмінно підійдуть «бомбочки» для ванн, які містять в собі всі необхідні розм'якшуючі речовини. Ці інгредієнти допоможуть додатково позбутися запаху ніг.

Проводиться обробка нігтів і шкіри стоп за допомогою насадок апарату для педикюру Проводиться обробка нігтів і шкіри стоп за допомогою насадок апарату для педикюру. Використовуємо шліфувальні насадки різних розмірів для полірування шкіри: прибираємо натоптиші і інші огрубілі ділянки.

Чим меншого діаметра інструмент, тим легше обробити складні дрібні ділянки шкіри ніг, такі як кутикула і ороговілі ділянки навколо нігтя. Окремо використовуйте насадки для обробки нігтів, для яких використовують насадку з білим каменем, але обробляти потрібно обережно, інакше травмуєте ніготь.

Очищаємо шкіру від залишків відполірованою шкіри за допомогою спеціальної насадки, що входить в апарат для педикюру.

Альтернативною процедурою зняття верхнього ороговілого шару шкіри стопи є кислотний педикюр або пілінг, який за допомогою кислот роз'їдає епідерміс.

Зм'якшуємо шкіру. Добре, якщо Ви спочатку зробите маску ніг, а потім змажте великим шаром крему або зволожите будь-яким косметичним маслом, надіньте поверх шкарпетки. У таких тепличних умовах ніжки стануть бархатистими, а неприємні на вигляд грубі ділянки стануть набагато м'якше.

Скільки проводити процедуру апаратного педикюру в домашніх умови вирішувати Вам, в середньому робіть 1 раз в тиждень, частіше не варто, інакше шкіра не буде встигати утворювати нові клітини, вона стане дуже чутливою.

Буде корисно прочитати:

оцінити:

Submit Rating

Середній рейтинг / 5. Оцінок:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com