рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як подарувати подарунки в Однокласники

  1. В «Однокласниках» доступні наступні види подарунків:
  2. перший спосіб

Зміст статті

Сайт «Однокласники» - це одна з часто відвідуваних соціальних мереж Рунета. Тут можна поспілкуватися з друзями і знайомими, з якими вас вже давно поділяють відстані.

Так як всім приємно дарувати і отримувати подарунки, «Однокласники» надають користувачам таку можливість. За допомогою різноманітних презентів можна не тільки привітати людину зі святом, а й висловити симпатію до нього, а також просто скрасити його день.

Для недавно зареєструвалися в цій соціальній мережі, буде цікавою така інформація: як подарувати подарунки в «Однокласниках», що вони собою являють, які їх види існують.

Що можна подарувати на сайті «Однокласники»?

Що можна подарувати на сайті «Однокласники»

Подарунки в «Однокласники» є анімації або картинки. Протягом 7 днів після отримання вони відображаються на головній фотографії користувача, а після закінчення тижневого терміну вони переміщаються в його профіль.

В «Однокласниках» доступні наступні види подарунків:

  • публічний
  • приватний
  • Таємний.

Однокласники приватні подарунки

Публічний презент дозволяє всім користувачам мережі дізнатися ім'я дарувальника. Для цього достатньо просто відвідати сторінку одержувача. Якщо ж ви хочете зберегти інкогніто, скористайтеся спеціальними пропозиціями сайту «Однокласники». Приватний подарунки дозволять дізнатися ім'я дарувальника тільки одержувачу. А абсолютну інтригу допоможуть створити таємні презенти - навіть одержувач залишається в невіданні щодо того, хто виявив до нього симпатію.

Як дізнатися приватний подарунок в однокласниках
Багатьох цікавить, як дізнатися від кого приватний подарунок в «Однокласниках»? Ця інформація доступна тільки двом користувачам мережі: надіслав презент і отримав його.

Що можна вибрати?

Для бажаючих піднести знайомим подарунки, «Однокласники» надає широкий їх вибір: картинки різних тематик, інтерактивні поздоровлення і т. Д. Якщо серед величезного розмаїття готових листівок та анімацій, наданих розробниками сайту, ви не знайдете відповідну, до ваших послуг додаток «Конструктор подарунків ». Ця програма дозволяє завантажити необхідну картинку зі свого комп'ютера, вибрати для неї рамку і зробити відповідну нагоди напис. Також можна вибрати цікавий варіант в розділі «Бажані подарунки».

Як відправити подарунок правильно?

Як відправити подарунок правильно

Новачкам часто важко буває відразу розібратися з функціоналом сайту. І один з поширених запитань користувачів мережі «Однокласники»: як дарувати подарунки?

Є два нескладних варіанта дій, що дозволяють успішно доставити обраний презент до адресата. Зазначеними способами можна зробити сюрприз не тільки тим, хто знаходиться в списку друзів, але також і незнайомим людям.

перший спосіб

  • Зайдіть на сторінку користувача.
  • Виберіть інтерактивну кнопку «Зробити подарунок» і натисніть на неї.
  • Із запропонованого списку виберіть потрібне зображення і клацніть по ньому лівою кнопкою миші.
  • У відкритому полі можна ввести невеликий (до 200 символів) вітальний текст або побажання, прикріпити файл музичного супроводу. Також тут можна вибрати вид подарунка: публічний або приватний.
  • Підтвердіть відправку, натиснувши кнопку «Подарувати».

другий спосіб

На своїй сторінці знайдіть розділ «Подарунки» і виберіть сподобався. Після кліка лівої кнопкою миші по обраної зображенні, відкривається вікно, в якому слід вказати ім'я одержувача. Далі порядок дій не відрізняється від попереднього способу.

Доставляйте радість собі і друзям, підбирайте яскраві картинки, пишіть побажання від щирого серця! А якщо виникнуть які-небудь труднощі, подивіться наступне відео:

Що можна подарувати на сайті «Однокласники»?
Що можна вибрати?
Як відправити подарунок правильно?
І один з поширених запитань користувачів мережі «Однокласники»: як дарувати подарунки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com