рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Способи нанесення парфуму, про які мало хто знає

Всі жінки люблять духи, у кожної є улюблений аромат. День у день ви наносите його на шкіру, а могли б прислухатися до порад від WomanHit.ru і робити це оригінально Всі жінки люблять духи, у кожної є улюблений аромат

Способи нанесення парфуму, про які мало хто знає

Фото: pixabay.com/ru

Ви звертали увагу на те, як ви наносите парфуми? Яким точкам на тілі приділяєте увагу? Можливо, ми вас здивуємо, але є абсолютно незвичайні способи нанесення аромату. Давайте ж з ними ознайомимося.

вуаль

Жасминове масло без добавок, якщо ви зважитеся його вдихнути, увірветься в вашу свідомість потужним і терпким вихором. А чи знаєте ви, що якщо його розбавити, аромат розкриється з іншого боку, ви відчуєте запах білих квітів. Додасте трохи більше - і ось уже пробивається тонкий аромат зеленого листя. Те ж саме ви можете повторити і зі своїм парфумом, з'являться нотки, про які ви навіть не здогадувалися.

Навіть якщо ви віддаєте перевагу важкі Парфюмированая композиції на манер східних , Завжди можна зробити їх трохи тонше. Не потрібно несамовито розпорошувати духи в радіусі метра, достатньо кількох пшиків на найчутливіші точки - там, де б'ється пульс. Ви побачите різницю. Особливо не потрібно старатися в ранкові години, подумайте про людей навколо.

Характерна риса

Вам хочеться, щоб люди захоплено цікавилися вашим парфумом, проте він швидко вивітрюється, не встигнувши захопити увагу оточуючих? Рада для вас: наносите улюблений аромат на волосся і одяг. Повірте, ви не залишитеся непоміченою, адже з волосся аромату не так просто випаруватися.

Якщо ж ви побоюєтеся за здоров'я свого волосся, парфумерні компанії розробили спеціальні спреї для волосся, які не роблять шкідливого впливу. Або просто збризніть вашу гребінець духами, при цьому приділіть увагу потилиці.

Також добре тримають запах натуральні тканини, такі як льон і бавовна. Будьте обережні з шовком, при рясному нанесенні духів на тканині залишаться плями. Крім того, яскраво забарвлені парфуми - теж не кращий варіант, щоб наносити на світлий одяг.


Догляду кошти для шкіри

Звичайно, зміст парфуму в гелях для душу набагато менше, ніж в туалетній воді або духів цієї ж серії. Але якщо ви хочете поєднати крем або гель зі своїм улюбленим парфумом, а ціна на дані кошти «кусається», зробіть простіше: візьміть звичайний зволожуючий крем, яким ви користуєтеся, бажано, щоб у нього був не сильно виражений запах, і додавайте краплю своїх духів . Після чого змішуєте і наносите як зазвичай.

ароматна ванна

Досить затратно використовувати для цих цілей рідкісний парфум, але якщо знати міру і приймати такі ванни не дуже часто, то чому немає. Додайте пару крапель парфуму в готову ванну, можете прикрасити її пелюстками квітів. Аромат, розчинений у гарячій воді, ляже на шкіру невагомою вуаллю і протримається досить довго.

Додаємо парфум при пранні

Коли ви закинули речі в пральну машину, не поспішайте додавати кондиціонер для білизни. Поставте машинку в режим прання, потім під час полоскання додайте пару крапель вашого парфуму. Але тільки після того, як закінчиться сама прання.

Миючий засіб при пранні має бути без запаху, щоб не перебивати аромат вашого парфуму. При полосканні додайте трохи води. Можете залишити речі в воді на пару хвилин, щоб запах краще вбрався і був інтенсивніше.

Якщо ж ви не хочете додавати духи при пранні, ви можете скропити шматок вати і покласти в шафу, на полицю з улюбленими блузками.

Яким точкам на тілі приділяєте увагу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com