рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Суміш на основі козячого молока MD мил SP Козочка 2

  1. Чим козяче молоко краще коров'ячого, і чим краще у сумішей на основі козячого молока?
  2. Відгуки мам
  3. rimul
  4. white _сплю_і_віжу
  5. akinelka
  6. Grimmelsgausen
  7. Лиска Лариска
  8. Світлана
  9. U-lena
  10. Ангеліна
  11. Де купити

Діти, як і дорослі, прискіпливі у виборі харчування. Вони подають сигнали, якщо харчування їм не підходить з якихось параметрах, і мами інтуїтивно зчитують симптоми невдоволення або радості. Цю нескладну роботу і потрібно було виконати учасникам нового тестування на сайті, умовно назвемо його тренуванням материнської інтуїції в спостереженні за реакціями дитини при переході на суміш «МД мил Козочка 2» на основі козячого молока!

Організм новонароджених фізіологічно розташований до засвоєння тільки материнського молока Організм новонароджених фізіологічно розташований до засвоєння тільки материнського молока. Про виняткову користь грудного вигодовування в наш час інформовані всі мами. Але бувають серйозні причини для перекладу дитини на штучну суміш. Наприклад, хвороба, яка не дозволяє годувати грудьми: соматичні або інфекційні захворювання, серйозні порушення обміну речовин, гипогалактия (знижена секреція молока грудними залозами внаслідок гормональних порушень), прийом ліків, несумісних з ГВ. У деяких випадках причинами переходу на штучне вигодовування є недостатня інформованість і психологічна неготовність.

Лікар-педіатр зобов'язаний розповісти мамі, що годує про альтернативи в харчуванні дітей раннього віку. Якщо до жіночого молока у малюка з народження природна схильність, то для звикання до молочних сумішей необхідні зусилля. На перших порах - після перекладу на суміш - можливі скачки ваги, запори, незадоволені гримаси. Будьте особливо уважні до дитини в цей період, приділяйте йому більше уваги, забезпечте тактильний контакт, щоб не позбавити його почуття спокою і довіри.

Але, перш за все, до нового способу життя слід звикнути самій мамі. Якщо ви вибрали перехід на штучне вигодовування, значить, у вас на те вагомі причини, що вимагають поваги з боку близьких і друзів. Вам не завадить моральна підтримка і доступні способи релаксації. Вивчайте корисну інформацію і не дозволяйте собі зайві переживання з приводу відмови від годування грудьми. Сучасні штучні суміші відрізняються високою якістю і збалансованим складом. Вони максимально наближені до складу грудного молока і є найкращою альтернативою, яку ви можете запропонувати своєму коханому дитині.

Що стосується суперечок про обділеності дітей-искусственников метафізичним контактом «мати-дитя», на цей рахунок є справедливе зауваження: все-таки, любов до дітей вимірюється не типом харчування, а готовністю розуміти і відчувати своє дитя. І готовністю цієї будь-яка мама наділена незалежно від обставин, що заважають годувати грудьми.

У перші місяці життя діти виявляють занепокоєння з різних приводів. Вони ще не вміють говорити, їм доступні кректання, плач. Діти можуть переживати через голод, самотності, зміни обстановки. Також занепокоєння малюка може бути викликано поганим самопочуттям через алергії на білок коров'ячого молока, який є основою більшості молочних сумішей. Дослідження вчених показують, що у 5% новонароджених дітей, що харчуються дитячими сумішами на коров'ячому молоці, діагностується алергія на білок. Це велика цифра. Діти переростають цю проблему, їх здатності до виживання викликають захоплення. І симптоми алергії на білок коров'ячого молока проходять в середньому до трьох-п'яти років, є й винятки.

Причини алергії на білок коров'ячого молока зрозумілі без заглядання в медичну енциклопедію. Мудрий організм дитини намагається боротися з чужорідним білком - ідеально гідною кандидатурою, все-таки, для коров'ячого дитя, а не для людського. Відбувається захисна реакція імунітету. Вона проявляється висипаннями на шкірі, проблемами зі стільцем - запорами або діареєю, відрижкою. Якщо всі ці симптоми в наявності, правильним вибором буде перехід на суміші з козячого молока.

Чим козяче молоко краще коров'ячого, і чим краще у сумішей на основі козячого молока?

* Короткий період засвоєння поживних речовин в порівнянні з вживанням коров'ячого молока. Відбувається це за рахунок вмісту в козячому молоці дрібнодисперсного жиру, який значно швидше розщеплюється і перетравлюється.

* Мінімальний вміст «важкого» білка під назвою «альфа-S1 казеїн».

* Козине молоко має високий цілющий ефект через вміст безлічі корисних речовин. З «мінусів» виділяють тільки нестача фолієвої кислоти.

* Адаптовані суміші на основі козячого молока зберігають всю користь цього цінного продукту і додатково збагачені вітамінами і мінералами, наприклад, суміші «MD мил SP Козочка».

* У адаптованої молочної суміші на основі коров'ячого молока «МД мил Козочка 2» міститься сироваткових білків 50%, казеїну 50%, що максимально наближає суміш за складом до грудного молока.

* Суміші на козячому молоці підходять як дітям з алергією, так і здоровим малюкам для профілактики алергії та атопічного дерматиту.

«MD мил SP Козочка 2» проводиться заводом HERO в Іспанії на основі козячого молока екстра-класу. Це повністю адаптована суміш з пребіотиками - в ній співвідношення сироваткових білків і казеїну наближене до грудного молока. Вона містить нуклеотиди, незамінні для активного росту клітин і захисту від патогенних бактерій, а також вітаміни групи А, С, Е і мікроелементи (селен, мідь), що забезпечують антиоксидантний захист організму дитини. Докозагексаєнова (DHA) і арахідонової (ARA) кислоти відповідають за розвиток структур головного мозку та інтелекту дитини, а біологічно важливі нутрієнти (інозитол, холін, L-карнітин, біотин) беруть участь у формуванні ЦНС і серцево-судинної системи. Продукти «MD мил» - це багато років перевіреної якості і довіри мам.

В рамках тестування 17 малюків спробували «MD мил SP Козочка 2». Майже всім дітям суміш підійшла: алергії не було, стілець нормалізувався, діти їли із задоволенням. Та й мами оцінили склад і ціну суміші. За умовами тестування кожна мама отримувала по 2 банки Козочки і завдання: відзвітувати про свій досвід годування малюка в темі форуму. Описати враження про склад продукту, смакових якостях, консистенції суміші, а також про реакцію малюка - як він їв цю суміш, із задоволенням або відмовлявся, чи є різниця в порівнянні з минулим сумішшю, як працював ЖКТ дитини в період годування «кізоньки».

Як завжди, відгуки наших ю-мам гарантовано продовжують життя, завдяки збалансованому складу: 50% докладних описів, 50% іскрометного гумору! Почитайте самі докладні відгуки, сподіваємося, вони будуть корисні і вам при виборі дитячого харчування (відгуки не редагувалися).

Відгуки мам

KudLex

день четвертий

Доброго ранку. Звичних висипань і почервонінь немає, але нежить вранці став нашим супутником знову (Але це не страшно поки, чистка носа вранці вирішує цю неприємність на весь день. Сподіваюся це теж тимчасове явище і далі він посилюватися не буде. Тому що на деякі продукти в харчуванні син реагує саме нежиттю. Хитрюга він))) З стільцем сьогодні все відмінно. Прокинувся рано вранці поїсти і зробити свої справи. Все самостійно у нього вийшло. Так що ми звикаємо потихеньку.

Вчора були тестування суміші в плані умов приготування. Розводила її і вдома, і в саду. Одну пляшку в дорогу, заливала окропом. Другу вийшло навпаки, перед дорогою в сад, закинула в холодну воду, потім підігріла в мікрохвильовці. Козочка витримала всі мої над нею екзекуції а вони трапляються часто, так як я далека від старанною мами і приготування їжі трапляється в різних умовах.

день десятий

Ми повністю перейшли на козу. Ненни плює. Друга банку ... скоро третю купувати, в загальному. Будемо відразу мабуть 6 брати, раз так дешевше. Добре, що ви вчасно опинилися на нашому шляху зі своїм тестуванням. Ми навіть не помітили як час пролетів) І синові суміш підійшла / сподобалася, і мамі економія майже 200 з банки, значить 2000 на місяць Дякую організаторам тестування.

rimul

День другий

ось і пройшов перший день і перша ніч тестування Козочки. Поки з вражень: солодкий смак, приємний запах готової суміші. Дитина їв із задоволенням, не кривився навіть) Реакція на нову суміш виявилася у вигляді зміни консистенції і запаху стільця, але так бувало, коли вводиш нові для організму продукту. Шкірних висипань немає. Продовжуємо спостерігати.

день четвертий

Ось ми і ввели повністю кізоньки. Сьогодні вранці в черговий раз переконалася, що суміш ідеально розчином. Син її з'їв (210 мл) і зажадав ще, на що отримав відмову животик продовжує працювати як годинник, нарікань з боку шлунково-кишкового тракту не спостерігається, висипань немає ттт. Дитина активний і бадьорий.

white _сплю_і_віжу

День перший

І ми сьогодні продегустували кізоньки.

Про випробувача: Діана, 7 міс, їмо NAN 2, ввели прикорм: каші, овочеве пюре, сир, сьогодні педіатр дозволила починати жовток і через два тижні м'ясо. Після кишкової інфекції, перенесеної на початку травня, страждаємо від мінливості стільця, п'ємо Лінекс.

Мої враження: суміш солодкувата, з приємним вершковим смаком. У воді розчинилася добре, без грудочок, зручно дозувати за допомогою невеликої ложечки.

Дочка вжила із задоволенням сьогоднішні 20 мл, після традиційного NANа, і залишилася цілком задоволеною. По виду було помітно, що не відмовилася б і від добавки)) "Знайомство" відбулося на відмінно!

Чекаємо наступного годування і сподіваюся позитивної реакції. Спить моя кришу, втомилася від нових вражень)

день п'ятий

Сьогодні п'ятий день тестування і ми повністю замінили нашу суміш кізоньки.

З ранку відбулося таки то чого так довго чекали. Стілець нормальний, без слизу. Пузико спокійно, бурчання-бурчання не спостерігаю. І взагалі газіков стало набагато менше.

Ложку, так, по початку доводиться "прикопувати" головою вгору.

В цілому все добре, шкіра чиста, апетит звірячий, стілець сподіваюся стабілізується.

akinelka

День перший

Клацніть по зображенню правою кнопкою миші, відкрийте картинку - вона буде в великому розмірі.

Суміш має жовтуватий відтінок, приємний запах, розчинилася добре без грудочок. На смак приємна і мені здалося солодкуватої в порівнянні з нашою сумішшю.

Сьогодні їли двічі по 20 грам, Викуля випила всю свою маленьку порцію навіть нічого і не зрозумівши, ніяких змін я не помітила, висипу немає, вела себе як завжди.

день п'ятий

Сьогодні наша суміш закінчилася, в магазин за новою йти було не хочеться і ми повністю сьогодні перейшли на кізоньки, 210 мл випила все до останньої краплі. Животик не турбує, стілець прийшов в норму, алергії немає.

день дев'ятий

Відписуюся за минулі дні: в середу з ранку пшеничну кашу на кізоньки почвалав за 5 хвилин так швидко сніданок у нас ніколи не закінчувався і з тепер ми їмо кашку тільки на кізоньки і корисно і смачно, та головне малятко моя нарешті то стала є ці каші! Стілець 1 раз в день з ранку, як годинник! Животик не турбує, відрижка немає, спить спокійно. Їмо суміш з великим задоволенням)

Друга банку вже добігає кінця і я однозначно буду купувати цю суміш, один тільки мінус що на прилавках в найближчих магазинах я її не разу не зустрічала. Ну поїдемо ввечері в Дитячий Світ будемо шукати там.

Хмільна

День перший

Ви знаєте, у нас ФОРС МАЖОР! Вчора не втрималася і відкрила банку, спробувала суміш сама, я взагалі не кохайтеся сухого молока, ну нічего..мне сподобалася. А почну з того, що у мене двоє синів, Старший Женька, йому недавно відзначили 3 роки, і молодший Сашко йому 8 міс скоро. Ми з Женькою і Сашком завжди разом, завжди поруч)) От і за сумішшю поїздку ми поєднали з прогулянкою в парку. Суміш забрали, приїхали на 5-й поверх в офіс на візку, сполохали всіх поки знайшли потрібний кабінет)) Коротше знайшли! Ось уже вдома вчора ввечері, відкрила я банку з цікавості (вводити хотіла сьогодні вранці).

Відкрила, понюхала, почитала, покрутила, спробувала і пішла купати молодшого. Женя у мене дуже відповідальний брат, маленького завжди вчить, зашіщает, допомагає мені з ним як справжній чоловік і старший брат. Ну і пробує він все у Саші з нового, пюрешкі, кашки, мяско..ему нічого не подобається і він випльовує все в відро. Ну і тут він поросят спробувати Сашкове молочко, разом же типу ходили за ним. Я без всяких думок "звичайно говорю спробуй" і пішла купати Сашку. Не було нас хвилин 15, повертаюся з ванни і О, Боже !! Жека сидить і лупить "кізоньки" я коли заглянула в банку, взагалі офігела, він з'їв півбанки !! У мене нервовий сміх, я біжу за фотоапаратом, ложечка синя відкинута, я говорю "Ти що робиш?" і ржу він мені відповідає "Мама, у Саші смачне молочко, тільки ложка у нього безглузда, я взяв свою" Коротше я нафоткал багато, сміялася довго. Женя купувався і хлопці мої пішли спати. Саші дала 30 грам Козочки, Женя попросив спробувати теж з пляшки. Я пошкодувала чето йому))) і налила сік, так сміху заради поклала їх разом .. Вообщем заснули. Перше знайомство пройшло. Не знаю як малюкові, але великий хлопчик суміш оцінив. Багато написала ... купа ще в голові, зараз продовжу ...

Grimmelsgausen

День другий

Дала дітям по 30 мл .. Обидва любителі молочки, але обидва скривилися) через пару секунд перший присмоктався до пляшки і все видудліл, другий навпаки плюватися став ну у нього завжди так вобщем то на новий продукт ... Консерватор але його суміш не пропала запропонувала її старшому (4,5 року)) випив з задоволенням)

Реакції у вигляді алергій і тп ні у одного з трьох не було

день сьомий

З ранку від каші відмовилися обидва, випили по пляшці кізоньки обидва п'ють із задоволенням другий з двійнят мабуть розкуштував - сподобалося, старший теж просить ложку-дві суміші в кашу додавати ну що ж не шкода корисно думаю і для нього

У нас схоже зуби лізуть - так що тепер суміш тільки і їмо порятунок прям

Алергії не спостерігається, з животиками все спокійно

Банки закінчуються, хто вже моніторітл ціни? Де прикупити подешевше? Може якісь тобто офіційні дистриб'ютори? Все одно оптом брати доведеться)

Лиска Лариска

день п'ятий

Нам 8 місяців, до цього мучилася і не могла підібрати суміш, у мене молоко було 1,5 місяці потім годувала Нестоженом, у нас почався діатез на щічках і болів животик! Наш педіатр порадила Нутрилон Комфорт, щічки пройшли, животик перестав хворіти, але в туалет стали ходити раз в 2 дня зеленню і плакали !!!! Я стала переводити його на простий Нутрилон, стілець нормалізувався але на щічках стали з'являтися капіляри, через яке - то час на тілі з'явилися червоні плями !!! Я сама з дитинства з атопіч. дерматитом. Алерголог порадила перейти на Ненни або кізоньки, від Ненни стілець був тільки зі свічками. Потім спробували кізоньки. Сиворот.белка в ній більше ніж в інших і від неї хороший стілець. Висипань немає, єдине її купити можна тільки в інт. магазинах, і треба постійно бути в курсі скільки суміші залишилося, щоб не було так - бац і закінчилася! Ложечка мене влаштовує, якщо вводиш суміш, то їдять діти по 30 - 60 грам, а якщо повноцінно її годувати дитину то через 2 годування (14 ложок) вона вже легко збожеволіє в банку.

Світлана

п'ятий день

Повністю перейшли на MD мил SP Козочка 2, нашої Вікулов підійшла, їла з великим апетитом. Кізкою наїдаємося на всю ніч, о 24:00 погодуємо і прокидається тільки о 06:30, годували інший сумішшю прокидалися о третій годині ночі ще поїсти. Тепер будемо обов'язково купувати козу. Раніше я для старшої дитини купувала натуральне козяче молоко, зараз боїмося купувати, т.к багато кліщів і боїмося кліщового енцефаліту. Спасибі адміністрації та спонсорам за корисне тестування!

U-lena

день сьомий

Хочу сказати велике спасибі адміністрації за таку акцію, завдяки вам ми зараз їмо кашки на кізоньки, але ще не в повному обсязі, але вже дійшли до 100 гр.Нас пару днів назад обсипало, але висип до вечора пройшла)) і вчора і сьогодні, і вранці і ввечері - наша кашка на суміші і Урааааа ніяких висипань !!!! Ми знайшли порятунок і тепер ми будемо їсти кашки на кізоньки і через місяць вже почну відучувати від грудей. Ще величезне спасибі OpenDC за підтримку, і такі докладні консультації Без вас я б ще довго не зважилася на суміші, тим більше педіатри все якісь гідролізні пропонують ... Ще раз величезне спасібо.PS: і чайок я з сумішшю п'ю смакота !!!

Ангеліна

день дев'ятий

У моєї донечки алергія на коров'ячий і курячий білок (коли я яйце з'їдаю, відразу все щічки і попа червоніють і те ж саме про молоко) У моєї донечки алергія на коров'ячий і курячий білок (коли я яйце з'їдаю, відразу все щічки і попа червоніють і те ж саме про молоко). Сумішами ми догодовувати, тобто на змішаному харчуванні, якщо це звичайно можна так назвати. Суміші які ми пробували до "кізоньки" з пляшечок (до речі пляшечки тестували раніше на u-мамі) пили знехотя, тобто що встигли проковтнути, то і з'їли, чи не присмоктуються вона сильно, що не відчувалося, що з апетитом їсть. "Кізоньки" ми їмо! Прямий не краплями, а їмо, не всю норму, але їмо!

Про алерген!

Я грішила на себе, думала що їм щось не те (хоча є вже практично перестала, але ж чай з молоком не перестала і думати не думала, що він теж спровокує висипання). Здали проби на алергени (до речі на аналіз мене наштовхнуло також тестування сумішей, поки чекала нашу суміш, пішли на аналіз) і будь ласка, коров'ячий і курячий білок! І тут у нас з'являється "коза"! Три дня нам вистачило, щоб позбутися від червоної попи і щік. П'є вона її мало, тобто норму не точить, але залишок норми йде мені в чай. Плюсом тепер ми купуємо молоко козяче, прям з під кози і коли немає можливості доїхати до села, пакетоване в магазині (мені і старшій доньці для чаю, каші і т.д.). Папа нас став називати кізоньки)))

Тестування закінчено! Суміш на основі козячого молока "МД мил Козочка 2» була оцінена позитивно. Смак, запах, колір не залишили сумнівів в якості продукту, придатного для ніжного віку. Та й чого вже лукавити - багато мам із задоволенням збагатили нею свій раціон, дотримуючись правил поступового введення! Також мам порадувала ціна і той факт, що суміш є повноцінним харчуванням для малюка зі схильністю до алергій.

Дякую всім за працю! Бажаємо здоров'я всім, і дорослим, і малечі!

Грудне молоко - краще харчування для вашого малюка. ВООЗ рекомендує виключно грудне вигодовування в перші 6 місяців життя малюка.

Де купити

Продукцію можна придбати в мережах «Дитячий світ», «Дочки і синочки». Форма випуску: банку бляшана 400 г. Виробник: HERO ESPANA, SA

ТОВ «Відкрита дистриб'юторська компанія» (ІПН 7705530810, ОГРН 1137746032852) є ексклюзивним імпортером і дистриб'ютором MD мил SP Козочка в Росії ТОВ «Відкрита дистриб'юторська компанія» (ІПН 7705530810, ОГРН 1137746032852) є ексклюзивним імпортером і дистриб'ютором MD мил SP Козочка в Росії.

Тел. +7 (495) 665-04-67;

www.opendc.ru

З питань придбання в Єкатеринбурзі і Свердловської області звертайтеся в ЗАТ "КОМПАНІЯ ЮНІЛЕНД-ЕКАТЕРИНБУРГ".

Чим козяче молоко краще коров'ячого, і чим краще у сумішей на основі козячого молока?
Чим козяче молоко краще коров'ячого, і чим краще у сумішей на основі козячого молока?
У мене нервовий сміх, я біжу за фотоапаратом, ложечка синя відкинута, я говорю "Ти що робиш?
Де прикупити подешевше?
Може якісь тобто офіційні дистриб'ютори?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com