рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити омлет пишним і високим

  1. Як зробити омлет пишним: секрети рецепта
  2. Пишний омлет: класичний рецепт

Часом здається, які секрети може таїти в собі приготування банального омлету. А ось ти диви! Не виходить він пишним і повітряним, схожим на той, яким годували в дитячому саду. Хочете знати, як зробити омлет повітряним і об'ємним? Тоді ознайомтеся з маленькими секретами великий кулінарної книги. Часом здається, які секрети може таїти в собі приготування банального омлету

Фото: patanegrarestaurant.com

Як зробити омлет пишним: секрети рецепта

В ідеалі, щоб отримати високий омлет, його потрібно запікати в духовці або готувати на паровій бані. Але такого ефекту можна досягти, використовуючи звичайну сковороду. Головне - знати технологію приготування, прислухатися до порад досвідчених кулінарів.

Головне - знати технологію приготування, прислухатися до порад досвідчених кулінарів

Фото: gurmel.ru

Тут зібрані поради та рекомендації, як приготувати омлет, щоб уникнути прорахунків і неузгодженостей. Пишний омлет стане реальністю, якщо:

  1. Дотримуватися гармонію пропорцій: 50% маси - молоко, 50% - яєчна суміш.
  2. Не застосовувати препарат борошно, крохмаль, майонез, добавки: м'ясо, овочі, зелень, гриби.
  3. Готуйте на сковороді з товстим дном і високими бортами.
  4. Чи не знімайте кришку зі сковороди в процесі приготування.
  5. Залиште омлет на 2-3 хвилини на плиті після того, як вимкніть вогонь, щоб перехід від високої температури до кімнатної був поступовим.

Тепер, знаючи, як готувати омлет, здивуєте своїми кулінарними талантами дітей і коханої людини.

Читайте також: Правильний сніданок школяра

Пишний омлет: класичний рецепт

Щоб не помилитися з приготуванням ідеального блюда, використовуйте такий рецепт омлету з розрахунку на одну порцію:

  • 3 курячих яйця;
  • 6 ст. л. молока;
  • 20 г вершкового масла.

Сіль додайте, орієнтуючись на власні смакові пристрасті.

Сіль додайте, орієнтуючись на власні смакові пристрасті

Фото: ok.ru

Приготування цієї страви займе 5-8 хвилин, якщо будете дотримуватися такої технології:

  1. У глибокій ємності збийте вінчиком яйця.
  2. Додайте молоко, посоліть і ще раз збийте.
  3. Розігрійте сковороду на сильному вогні, розтопіть на ній вершкове масло.
  4. Влийте яєчно-молочну суміш, закрийте кришкою і витримайте на середньому вогні 3 хвилини.
  5. Зменшіть вогонь до слабкого і потримайте сковороду на плиті ще 3-5 хвилин.
  6. Вимкніть і залиште на плиті на кілька хвилин.

Фото: fotostrana.ru

Ще простіше приготувати пишний і поживний омлет на паровій бані. Єдиний мінус такої технології - час. Доведеться витратити до 20 хвилин, але плюс в тому, що омлет НЕ пригорить. Використовуйте ті ж пропорції продуктів, змастіть керамічну миску всередині оливковою олією і перелийте отриману суміш. Поставте на парову баню і закрийте кришкою.

Через 20 хвилин отримаєте відмінний високий, пишний і дієтичний омлет.

Здивуйте нас своїм рецептом!

Читайте також: Лінива вівсянка з бананом

Хочете знати, як зробити омлет повітряним і об'ємним?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com