рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Салат Гніздо глухаря з фото

Салати покликані не тільки насичувати наші шлунки і розбавляти традиційне меню того чи іншого застілля, але і бути справжньою окрасою святкового обіду або вечері

Салати покликані не тільки насичувати наші шлунки і розбавляти традиційне меню того чи іншого застілля, але і бути справжньою окрасою святкового обіду або вечері. Красиво оформлені салати з хитромудрими назвами давно стали надбанням кулінарних шедеврів, а господині навперебій намагаються придумати все нові і нові творіння, дивуючи своїх гостей і задовольняючи свою кулінарну самолюбство.

Салат Гніздо глухаря з фото відшукати зовсім не складно. Його оригінальний вид дійсно порадує око і господарів і гостей, зацікавить всіх без винятку спробувати це блюдо.

Оформляється салат у вигляді пташиного гнізда, але в його склад входять найпростіші продукти. Особливий інтерес викликає входить до складу смажена картопля, адже такий інгредієнт не є еталоном святкового столу. Ну а про його калорійності і говорити не варто - смажена картопля, майонез, м'ясо та плавлені сирки навряд чи позитивно позначаться на фігурі, зате смакові рецептори залишаться дуже задоволеними.

Отже, для приготування салату Гніздо глухаря нам знадобиться: 300 г. ковбаси або відвареного м'яса, 200 г маринованих грибів, 3-4 шт. картоплі, 4-5 курячих яйця, 1 цибуля, 2 плавлених сирка, 1-2 зубчики часнику, волоські горіхи і зелень, майонез.

Картопля обсмажити соломкою. Відварені яйця подрібнити (можна виделкою). М'ясо або ковбасу нарізаємо кубиками, цибулю ріжемо дрібно, гриби також подрібнюємо. Тепер змішуємо яйця, гриби, м'ясо або ковбасу, цибулю і більшу частину частину смаженої картоплі, гарненько перемішуємо з майонезом, солимо, перчимо. З цієї суміші викладаємо гніздо салату.

Робимо яйця глухаря: плавлені сирки натираємо на дрібну терку, видавлюємо в них часник і додаємо дрібно порізану зелень. З цієї суміші формуємо яйця.

На дно гнізда викладаємо подрібнені волоські горіхи і яйця з сирком. Прикрашаємо гніздо залишилися смаженим картоплею і зеленню.

Ну ось і все, мій салат Гніздо глухаря з фото стане чудовою прикрасою вашого святкового столу, а приготувати його можна дуже швидко і зовсім не дорого.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com