рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

вишивки метрик

  1. вишивки метрик Батьки, що чекають малюка, вважають для себе, дату його народження, знаменною подією....
  2. Метрики для немовлят

вишивки метрик

вишивки метрик

Батьки, що чекають малюка, вважають для себе, дату його народження, знаменною подією. Вони будь-якими способами хочуть, відобразити цю мить на все життя. Ось чому, в наш час, умільці все частіше, віддають перевагу вишивці дитячих метрик хрестиком . На ній, вони вишивають дату народження і ім'я малюка.

Молоді мами, намагаються самостійно шукати красиві схеми і вишивають їх своїми руками. Вишивка хрестиком метрик, робиться однаково, що для хлопчиків, що для дівчаток. Різниця тільки в кольоровій гамі, відповідно.

Процес вишивки метрик

Для того, щоб вишити гарну дитячу метрику хрестиком, необхідно підібрати фурнітуру, яка складається з:

  • канви;
  • кольорові нитки муліне;
  • голка;
  • пяльци;
  • схеми і ключі до них.

У цій статті, є великий вибір схем дитячих метрик з різними зображеннями, такі, як обличчя немовляти, звірятка, дитячі іграшки і летять лелеки. В одній роботі, ви можете комбінувати кілька схем. Все залежить від вашої фантазії і досвідченості. Зробіть цікавий шрифт, а по краях ажурний бордюр.

Після закінчення роботи, прополосніте вашу вишивку в прохолодній воді і поставте в рамку. Якщо хочете щось цікаве, замовте паспарту. Така метрика, прикрасить дитячу кімнату вашого малюка і буде пам'яттю на все життя. Метрика прекрасно буде виглядати на дитячому подушці, яку можна покласти в ліжечко або коляску. Також, метрикою прикрашають фото альбом малюка.

Якщо ви досвідчена рукодільниця, тоді вам під силу, вишити обличчя вашого малюка. Щоб зробити таку схему, вам допоможе комп'ютерна програма, для якої необхідно якісне фото немовляти.

Метрики для немовлят

Ось перший приклад схеми малюка, сплячого на місяці, для вишивки в техніці хреста. Щоб зробити вишивку, вам необхідні такі матеріали:

  • канва;
  • нитки муліне небесного і жовтого відтінку;
  • схема;
  • дерев'яна рамка.

Канву обмітайте по краях, кольоровими нитками. Поділіть тканину по секторам, посилаючись на схему, за допомогою спеціально фломастера. Для повної картини, можете вишити своїми руками, красивим шрифтом, ініціали та дату народження. Якщо ви тільки починаєте займатися рукоділлям, використовуйте друковані літери і цифри. Насамперед, обробляйте букви, а тільки потім переходите до самої зображенні. Довіртеся своїм навичкам і не бійтеся експериментів, в створенні вишивки хрестом дитячих метрик. І тільки тоді, ви досягнете необхідного результату.

Метрики для дівчаток, відрізняються кольоровою гамою. І декоративні елементи, вишиваються у вигляді рожевих квіточок, метеликів, бантиків і колясочек.

Багато, використовують метрику із зображенням лелеки, що приносить немовлят. Це виглядає теж красиво і зворушливо. Вибір метрик великий, вибирайте найкращі і робіть подарунки своїм малюкам.

Джерело - handmadefrom.ru

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com