рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка стрічками троянди в МК для початківців

Наші майстер-класи проведуть вас по світу вишивки і покажуть основні прийоми цього рукоділля. Як простий урок - цей мк вишивка стрічками для початківців буде корисний для рукодільниць, які тільки освоюють ази вишивки. Ну що ж, почнемо.

Різноманітні серветки завжди були частиною інтер'єру більшості будинків. Ось така вишивка стрічками троянди на серветці стане справжньою окрасою будь-якої кімнати. У цьому МК ми освоїмо вишивку скрученої троянди, використовуємо шов-петлю, застосуємо різні прийоми для вишивки бутонів троянд.

У цьому МК ми освоїмо вишивку скрученої троянди, використовуємо шов-петлю, застосуємо різні прийоми для вишивки бутонів троянд

Серветка з вишитими квітами

Для виконання вишивки троянди з атласних стрічок необхідна певна частка майстерності, але якщо ви успішно пройшли попередні майстер-класи - ви впораєтеся! Вам знадобиться звичайний набір вишивальниці:

  • голки, ножиці;
  • нитки, п'яльця;
  • стрічки білі та кремові шир. 11 мм;
  • зелені і кремові шир. 7 мм;
  • габардин кольору морської хвилі, оброблений фігурними ножицями.

Вишивку стрічками починаємо з виготовлення візерунка, який називається скручена троянда. Для цього стрічку шір.11 мм загинаємо на себе.

11 мм загинаємо на себе

Починаємо вишивати троянду

Кілька разів туго закручуємо - серединка троянди готова.

проколюємо серединку

Для зручності в процесі роботи можна фіксувати скручену стрічку голками або відразу підшивати скручують ділянки до тла. Далі продовжуємо скручувати троянду вільніше, при цьому загинаючи на косу рівну частину стрічки.

Формуємо квітка троянди

Коли вийшла троянда потрібного розміру, обрізаємо стрічку, підшиваємо її край з вивороту і фіксуємо всі складки троянди нитками з вивороту квітки. У відео нижче наочно показані прийоми вишивки стрічками скрученої троянди.

Загинаємо і підшиваємо краю

Щоб наша серветка виглядала гармонійно робимо потрібну кількість квіток з різним відтінком. Нам необхідна вишивка стрічками з 2 білих і 3 кремових троянд. Для білих троянд з кремовою стрічки шир. 11 мм зробимо стилізовані листя з зібраної стрічки. Складаємо з стрічки 3 петлі (одна до одної) довжиною 2,5 см і фіксуємо голкою.

Листя для троянди

Ниткою молочного кольору прошиває все складки і стягуємо їх так, щоб вони довільно зігнулися. Пришиваємо листя до білої троянди. Аналогічно робимо листя для другої троянди.

Розкладаємо на серветці троянди з атласних стрічок і домальовували бажану композицію з гілочок, бутонів і банта під букетом.

Розкладаємо на серветці троянди з атласних стрічок і домальовували бажану композицію з гілочок, бутонів і банта під букетом

малюємо ескіз

Пришиваємо троянди зі стрічок до серветці на намічені місця щільно, але акуратно, щоб не стягнути тканину. Зеленими нитками DMC або «муліне» вишиваємо гілки стебельчатим швом.

Вишиваємо гілки стебельчатим швом

Тепер прийшов час додати до нашої вишивки стрічками троянд кілька бутонів. Французькими вузликами ми вишиваємо бутони троянд на двох гілках (як вишити французький вузлик, показано в майстер-класі № 2 ). На закінченнях 4 залишилися гілок вишиваємо бутони наступним чином: 11 мм-ой стрічкою кремового кольору стрічковим стібком вишиваємо підставу бутона, а 7 мм-ой стрічкою зеленого відтінку - пелюстки у бутона. Прямим стібком дошивати листочки на всіх гілках в нашій вишитій стрічками серветці в довільному порядку.

Починаємо вишивати бант. Намічаємо на серветці середину розташування банта і виводимо білу стрічку шир. 11 мм у цій середини, розправляємо її. Потім, притримуючи стрічку одним пальцем, складаємо її до центру, утворюючи петлю, стрічку потрібно протягнути на виворіт до тих пір, поки не утвориться петля потрібного розміру. Далі симетрично, з іншого боку центру банта, робимо ще одну петлю. Виводимо стрічку знову у центру знизу серветки і подовженими стрічковими стібками вишиваємо кінці нашого банта.

Виводимо стрічку знову у центру знизу серветки і подовженими стрічковими стібками вишиваємо кінці нашого банта

Вишиваємо всі частини рослин

Вузол банта робимо прямими стібками, накладаючи їх один на один. Ось така вишивка стрічками троянди дозволила чарівно прикрасити нашу серветку. До речі, остання підійде в якості інтер'єрного елемента для оформлення кімнати в стилі прованс.

пришиваємо бант

Як вам наші уроки? Поділіться своїми успіхами в коментарях і ми разом порадіємо! До речі, про інструменти, що застосовуються у вишивці стрічками можна прочитати тут . Якщо вам стало цікаво, то підписавшись на RSS канал ви першими будете дізнаватися все нове, що з'являється на нашому сайті!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com