рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка стрічками для початківців крок за кроком з фото

  1. Вишивка стрічками ромашки для початківців

Сьогодні ми розберемо таку тему як вишивка стрічками для початківців крок за кроком і спробуємо зробити просту серветку для прикраси інтер'єру. Вишити стрічками ромашку на ній зможе навіть новачок, адже виконана вона найпростішими стежками: прямим і стрічковим. Ну що ж, давайте швидше починати. Сьогодні ми розберемо таку тему як вишивка стрічками для початківців крок за кроком і спробуємо зробити просту серветку для прикраси інтер'єру

Серветка вишита стрічками

Сюжет для першої вишитій стрічками серветки виберемо нехитрий і нескладний для початківців. Нехай це буде квіткова композиція з ромашкою і двома колосковими суцвіттями. Навчимося заодно вишивки стрічками ромашки і освоїмо виконання стебла нитками муліне. Така вишивка стрічками для початківців крок за кроком допоможе швидше розібратися в особливостях цього рукоділля.

Для роботи вам знадобиться:

  • шматок габардину розміром 20 см на 20 см кольору морської хвилі;
  • атласні стрічки: біла шириною 12 мм, рожева - 7 мм, зелена - 4 мм і 7 ​​мм;
  • нитки муліне зеленого кольору і бежеві для шиття;
  • намистини бежевого і зеленого кольору;
  • ножиці, п'яльця, голки для стрічок з великими вушками 2-х розмірів і для шиття.

Тканина для серветки обрізаємо ножицями "зигзаг" щоб у нас не тільки вишивка стрічками була красивою, але і сама серветка. За допомогою простого олівця наносимо (перемальовували) схему малюнка майбутньої вишивки на тканину.

За допомогою простого олівця наносимо (перемальовували) схему малюнка майбутньої вишивки на тканину

Схема вишивки стрічками серветки з ромашкою

Натягуємо тканину на п'яльці тією частиною, на якій завдано ескіз і планується вишивка стрічками початківцями. Нитками муліне в три складання вишиваємо стебла швом «за голку».

Вишиваємо нитками стебла ромашки

З виворітного боку відпарюєте вишивку. Поставтеся уважно до вибору температури і ступеня зволоження, щоб тканина не «потягнуло». Після процедури відпарювання або прасування ми в процесі вишивки стрічками для начіінающіх покроково розберемо як вишити ромашку.

Вишивка стрічками ромашки для початківців

Для вишивки стрічками ромашки беремо 30 см широкої білої стрічки і голку з великим вушком. Щоб легко протягнути стрічку в вушко голки, зрізаємо її під гострим кутом. Протягуємо в вушко і через 2 см від початку проколюємо стрічку, простягаючи голку до кінця. Стрічка закріплена. Робимо вузол на іншому кінці: рівний край стрічки двічі підвертаємо на 0,5 см, посередині проколюємо голкою і простягаємо. Виходить вузлик і наш «інструмент» готовий до роботи. До слова, саме таким чином готується голка з стрічкою практично до будь-якої вишивки стрічками. початківці повинні запам'ятати це.

Виводимо стрічку з вивороту в точці початку квіткової пелюстки біля серединки квітки і робимо стібок на всю довжину пелюстки. Простягаючи стрічку, формуємо пелюстка за допомогою вушка голки, акуратно розправляючи складки. Вишиваємо ще 5 пелюсток.

Вишиваємо перший пелюстка ромашки

Рожевою стрічкою прямими стібками вишиваємо суцвіття. Починаємо зверху аналогічно вишивці пелюсток ромашки і опускаємося вниз «ялинкою».

Вишиваємо суцвіття ромашки

Найвужчої зеленою стрічкою вишиваємо листя ромашки. Формуємо центральну прожилку листка зі скрученого стрічки прямим стібком. Як сформувати скручену стрічку і зробити вихідні вузлики можна подивитися в другом нашому уроці. Продовжуємо роботу рівної стрічкою, прокладаючи прямі стібки один біля іншого «ялинкою».

Вишиваємо листя ромашки

Стрічковим стібком вишиваємо основні листя ромашки. Розправивши стрічку, проколюємо її на довжину листочка і простягаємо на виворіт. Вишивка стрічками для початківців на першому етапі вимагає покрокового виконання всіх елементів, щоб зрозуміти сам принцип роботи зі стрічками, відчути як себе ведуть стрічки при різних стежках.

Великий стрічковий стібок

Тепер додамо трохи декору до вишитої стрічками серветці, для цього пришиваємо бежеві намистини в серединку ромашки, а зелені - біля листочків. З шматочка рожевої стрічки складаємо бантик і пришиваємо біля основи букета. Наша вишивка стрічками для початківців в покроковому майстер-класі придбала обсяг і закінченість квіткової композиції.

Декоруємо вишиту серветку

Оригінальна серветка, зроблена самостійно, готова! Таке прекрасне текстильне прикраса створить особливу атмосферу в оформленні вашого інтер'єру. Так як ви вже вмієте робити прості стежки в вишивці стрічками і для початківців знаєте багато, то може спробуєте вишити до цієї серветці з ромашкою ще й таку?

Красива вишивка стрічками на серветці

Думаю, у вас все вийде, успіхів! А що ви скажете про Топіарії з серветок ? Нехай вони і паперові, але сама саморобка, по-моєму, чудова! А ви як думаєте? Ви зможете дізнатися більше інформації. підписавшись на наші оновлення по RSS стрічок або поштою, буде цікаво!

Так як ви вже вмієте робити прості стежки в вишивці стрічками і для початківців знаєте багато, то може спробуєте вишити до цієї серветці з ромашкою ще й таку?
А ви як думаєте?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com